2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allah analı babalı buyutsun. geçmiş olsun :=)

Esim hala ikinin pesinde, muayene ucretini oderken, calisanlara dogum ucretlerini soruyodu en son bugun, gozunun icine baktim, "neyse ikincide bunlar daha kolay olacak" diyo hala utanmadan... Sen dogurup sen emzireceksen neden olmasin?
gece bebege bakıyor mu eşin? bakıyorsa şuan 2. lafını etmemesı gerek

Akıllı oldugundan değil yasım gececek sonra zor gelecek diye korkumdan cok şimdi bile zor geliyo kafam götürmüyoo..sonra biri büyüyünce diğeri hiç gitmez diye de düşünüyorum eşim gb yani.
Bence de yaş geçmeden büyütmek lazım en güzeli. ...sonra insanın hem gücü kalmıyor h de gözünde buyuyor...ben de geç kaldım ama hayırlısı boyletmis....bizim de h bebek oldu eşimin tayini çıktı. ...taşındık. ...benim tayinim olmadı...ağustosta tekrar tayin isticem. ...kızım Anaokulunda gidiyor
Onu birilerinin götürüp getirmesi gerekiyor derken bizim işler baya karışık. ....

Sorularım günceldir
Ben de telefon kullanıyorum.

Benimki çok uzun emdiği için zaman geçsin. ...diye bakıyorum....kızımı biraz büyüyünce yatarak emzirmistim ama bunu dün iki kez emzirdim....ama gündüz....ne olur ne olmaz....Burada biri yazmıştı sürekli yatarak emzirmekten kulakta bir rahatsızlık yapıyormuş diye.....

Allah yardımcın olsun canım. Nasip kısmet. .inşallah bebek şans getirir de istekleri niz gercekleşir

gece bebege bakıyor mu eşin? bakıyorsa şuan 2. lafını etmemesı gerek
Bazen sadece gecede bi kere herhangi bisey istiyorum bir saniyelik su getir misal, ona bile gece kalkiyorum diyo... Ben "kaldirdim" oluyo, bide sabah hic uyuyamadim demesi yokmu? Ulan horul horul uyuyan kimdi butun gece horlama diye durtuyorum heeee simdide beyefendi playsatiton oynamaya gidebilirmiyim 1-2 saat diye soruyo git dedim ya gozum gormesin piskin piskin 2 diyo bide ya Bu aralar cok gicigim kendisine

Benimki bakmıyor belki sabah ben biraz daha uyuyum diye ya da gece yatmadan ben isyan edersem.

Ama benimki hala ikinci peşinde..benden bi ışık görse altı aya hemen yapalım der.

çok biliyorlar. gecenıze ortak olsunlar ondan sonra istesinler.
benımkı 3-4 tane ıstıyordu öncelerı, gecelerı nöbet tutunca hiç sesi çıkmıyor artık.

ben de ıstıyordum aynı sekılde benımde sesım cıkmıyor artık
çok zormus gercekten.. her seyı gectım insan korkuyor bişi olacak dıye minicik oldugu için

Mastit oldum galiba.. Bir bu eksikti napicam ben ya

sagmadan yatmistim, agriyla uyandim, sagdim gecmedi, sicak dusa girdim tekrar sagdim gecmedi. 8-9 saat kivraninca doktora gittim, elle muayene ederek apse olusmus dedi.
bende de aynı sorun var antibiyotik kullanıyorum berbat bi ağrısı var göğsüme sıcağa yakın kiraz çekirdeği torbası koyup öyle sağıyorum biraz hafifletiyo ağrıyı

Aynen.. Burnu tikali, ya nefes alamazsa diye basinda bekliyosun gece gunduz.. Bendede korku var ..

bende de aynı sorun var antibiyotik kullanıyorum berbat bi ağrısı var göğsüme sıcağa yakın kiraz çekirdeği torbası koyup öyle sağıyorum biraz hafifletiyo ağrıyı
Banada antibiyotik ve parol verdi, 3-4 gune duzelmezse tekrar gel dedi yani korkmasam bebege bisey olursa diye coktan birakmistim bu emzirme isini atesim cikti galiba hafif usumem var simdi halsizlikte coktu, bebege bakilmasi lazim, ama uyumamda lazim. Cok zor hersey ya cok agriyo yuruyemiyorum bile evde sallanirken meme daha cok agriyo

Yalnız birax sulu oluyo
Suyunu skıyom pamuğun hrr seferinde baby &me benim pamuk dikdörtgen şeklinde
Hem de ıslak mebdilden dahs güzel temizliyo.daha yumuşak oluyo sanki

ben de baby &me nin dikdörtgen pamuğunu kullanıyorum bir tasın içine kaynamış ve soğumuş su koydum kalorifer peteğinin üstünde duruyor hep.pamuğu suya batırıp sıkıyorum ve öyle siliyorum poposunu.su da kirlenmiyor çok kullanışlı geldi bize böyle.hem de daha sağlıklı

tahmin edebiliyorum ben de de sıtma oldu birkaç kez kolumda da uyuşma gibi hissizlik var tutmuyo kolum berbat bir şeymiş yaa inşallah tez zamanda geçer canım sütü çok etkiliyo bebeğimi doyuramıyorum mama takviyesi yapıyorum üzülüyorum çok

Allah sifa versin hepimize kac gunluk bebek? Ne kadar sure emiyo? Yada sagiyosan kac cc iciyo?

Ben de cok guzel sallanan besik bulmustm ama almadim,once bakim sallamaya ihtiyac olmadan uyuyan akilli bi bebe olur belki dedim kendimi mi kandiriyorum bilemedim haha olmazsa alcam yoksa durmuorlar yaa

Ahh ahh sen mi benmi yakında bende ayağımda sallayacağım sanırım :)
uyusun da nasıl uyursa uyusun diyosun bir müddet sonra.uyusun da ben de uyuyayım. artık moduna geçiş oluyor.3 aya kadar alışkanlık olmuyomuş allahtan.ne yapsak mübah bu süre zarfında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…