2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sifa versin hepimize kac gunluk bebek? Ne kadar sure emiyo? Yada sagiyosan kac cc iciyo?

16 günlüğüz canım.aslında baya emiyo gündüz ama gece sağıp da veriyorum çünkü uyanmıyo naparsam yapayım.uyansa bile ememeden memede uyuyakalıo.genelds emiyo doymuo mama verioz günde 2 defa.sıcak kompresle anca 30 cc çıkardım iki memeden.bu artmış hali bi de.10 cc çıkıodu birkaç gün önce.sinirim bozulmuştu.sağa sağa 30a çıkardım ama yine de yetmiyo

Herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama dereotu cidden çok arttırıyor sütü. Ben demet demet yiyorum ve faydasını görüyorum. Tavsiye ederrim denemediyseniz.

Herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama dereotu cidden çok arttırıyor sütü. Ben demet demet yiyorum ve faydasını görüyorum. Tavsiye ederrim denemediyseniz.
süt yapsın diye yemediğim kalmadı herhalde fazla yüklendim memeler kaldıramadı bu kadar sütü.süt kanalları tıkandı.şimdi açmak için uğraşıyom.önce kanallar bi açılsın da ondan sonra süt yapıcı şeyleri düşünmeye başlıcam.şimdi süt gelse de tıkanıp kalıo artmasının bi anlamı yok daha çok ağrı yapıo göğüsler dokdukça

Kızlar en salı günü sezeryan oldum yapıştırma yapıldı çarşmba ve cuma doktorm banyo yap cumartesi yada oazarda açabilirsin bantı demişti şimdi açtım bidaha kapatmaya gerek yok dedi 4. 5gün yetiyomuş siz açtıktan sonra ne zaman banyo yaptınıZ

Evet canim bi 60 falan icmesi lazim gunune gore.. benimkide memede uyuyunca annem korkma bisey olmaz ac olan cocuk uyumaz diyo, hakikaten acikinca kiyamet kopuyo evde. 3 saatten once sutunu sagma dediler bugun bana hemsireler. Sen simdi stres yapmadan bol bol su icip uyuyacaksin yaninda yardimci biri varsa. Insallah vardir... Gecen gun bi ogune yetiremedim bende sutumu mama verdim mecbur, cekinmiyorum acikcasi, napalim cocuk acmi kalsin yani? Hic moral bozma bebekde olsa herkes nasibini yer...

Ben o banti cikarip yenisini takip oyle banyo yapmistim 1 hafta sonra, bide manyak gibi uzerini sardik strec filmle manyaklik tabi bu, insan korkunca boyle seyler yapiyo

annem var bol su ve sıvı alıyorum ama bana mısın demiyo ilk başta çok üzülüyodum ama kontrolde doktor o kadar mamadan bişey olmaz dedi rahatladım.emmeyi kesmesin .alabildiği kadar anne sütü alsın da napalım elimden geleni yaptığım için içim rahat artık.emzirebildiğim kadar emzirip kalanı sağıp veriyorum gerisini mamayla tamamlıyorum dediğin gibi aç mı kalsın çocuk.aç kalınca uyuyamıyo da.ne gerek var bu kadar işkence etmeye çocuğa?

Hem kendine... Hem cocuga... Sen iyi olacaksin rahat olacaksinki oda oyle olacak. (Heee diyene bak desen yeridir)

Istedigi n zaman yeter ki banyodan sonra o bölgeyi kurula ve sonrasında da göbeğin oraya değip ter yapmasın.

Banyoda sakınca yok önemli olan sonrasında hep kuru tutmak

Hem kendine... Hem cocuga... Sen iyi olacaksin rahat olacaksinki oda oyle olacak. (Heee diyene bak desen yeridir)
rahat olamıo işte insan ilk başta çok stres yapıodum da şimdi rahatım.hem mama verince çok rahat uyuyo çocuk iyi oluyo ben de dinlenebiliyorum bu esnada.yoksa sürekli uyanıyo doymadığı için.sinirler harap oluyodu

ya ellerini napıyo peki, siliyor mu yani? sonucta su poklu su
su boklanmıyoooo sör...başkalarınınkini bilemem...pamuğu alıyon cokcada büyük değil zırt siliyon ya beze at...al pamuk bir.kere sil at..yani kaka bi tarafı diğer tarafı senin tuttuğun yer...ellerim hiç kaka olmadı..bazen kıpırsarsa oluyor tabi

Sayfaları sabah inşallah okuyacağım..anne ve hamile dostlarım..şu vakit sizlere yazmakta olduğum mesajı lütfen bir fatiha ile sonlandırın..eşimin çok sevdiği iş arkadaşı muhammedalinin eşi benden bir hafta sonra doğum yaptı...1 hafta önce memesinde oluşan sertlik yüzünden dr gitti ...ve şuan çapada meme kanseri teşhisi kondu...el kadar evladı indan ayrı kaldı...Allah rızası için duanızı bekliyorum...kadını görmedim ,tanışmadım ..sizleri öpüyorum

Canım aynı ilaçları diş Ağrı'sı için kullanmıştım ben, antibiyotiği aldıktan sonraki ilk emzirmede sütünün bi kaç damlasını boşalt sonra ver bebişe, her iki göğsün içinde yap, doktor öyle söylemişti çünkü, parola gelince günde 6 taneye kadar alma Hakkı'm vardı ve diş Ağrı'sında 6 tane aldım Ağrı'n olunca al yani, geçmiş olsun

Ya ne zaman isyan edecek olsam beterin beteri bi durum goruyorum... Allah sifa versin insallah...

Emzir yada sutunu sagip ver dedi doktor. 12 saatte 1 yazmis agumentinide paroluda. sadece sutun ilk damlalarindami oluyomus ictigimiz ilaclar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…