2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah acil şifa versin. Teşhis edilmiş olması bile güzel . Bebeği olmasa belki gec kalınabilir di.

Rabbim şifa sını versin de yavrucuk una kavussun inşallah,

Emzir yada sutunu sagip ver dedi doktor. 12 saatte 1 yazmis agumentinide paroluda. sadece sutun ilk damlalarindami oluyomus ictigimiz ilaclar acaba

İlk damlalarda çok daha yoğun birikiyormuş, senin kızın gene büyük , ben 5 günlükken kullanmak zorunda kalmıştım aqumentini , hatta çok üzülmüştüm yavrum antibiyotik alıyor diye, 2 doktorda çocuğa zararı olmadığını söyledi... Hatta başka antibiyotik vermiyorlar emzirenlere sanırım Sen sütünü olabildiğince boşalt Canım, ben de başıma başka ne gelebilir dedikçe daha kötüsüyle karşılaştım, şükür diyorum artık

Isin baska boyutu bebekde antibiyotik kullaniyo suan zaten kulaklarinda iltahap vardi, nezle idik, 10.gunu bugun son kez vericem ne yazikki... Amoklavin.. Sut isini dedigin gibi yapayim canim 10ar cc doksem yeterli olur sanidin degilmi?

Bende doğurdum :) dün öğlen oğlum dünyaya geldi. Sezeryan olduk. Suni ile denedik bir saat falan ama kalp atışları bozulunca doktor hemen sezeryana aldı. Şimdi şükür ikimizde iyiyiz. Ağrılarım var ama düne nazaran iyiyim. Oğlum emiyor şükür. Minicik ama Allahın izniyle büyür. Darısı bekleyenlere hayırlısıyla. csyrc

Icime dogmus desene :) senin de gozun aydin cnm ,hayirli ugurlu olsun bebegin,en kisa zamanda da toparlanirsin ins her sey guzel gider.. :)

Sutum gitti korktugum basima geldi butun gece agladi kizim saatlerce emziriyorum ac sut gelmiyo. Bana bunu yasatanlari allaha havale ediyorum. Cok kotu durumdayim.

Sutum gitti korktugum basima geldi butun gece agladi kizim saatlerce emziriyorum ac sut gelmiyo. Bana bunu yasatanlari allaha havale ediyorum. Cok kotu durumdayim.
Allahım yardımcın olsun canım moralini bebeğin için iyi tutmaya çalış inşallah düzelir hem sütün hem moralin kısa sürede.

Yazdıklarını üzülerek takip ediyorum. Gerçekten çok can sıkıcı şu dönemde yaşadıklatın, ama senin dünyan artık bebeğinden ibaret olmalı. O yüzden mümkün olduğunca kendini telkin etmelisin.
Bebeğini aç bırakma, bi süre mama ver. Bu arada lactamil, humana çayı, dereotu, rezene çayı hangisini alabilirsen al ve sütünü arttırmaya çalış. En az iki tanesini birarada tüketmeye çalış ki bir an önce artsın sütün.
Kv de salla. Çıkmış gitmiş işte keyfinize bakın

Kızlar dün akşam kızım saat 10 da uyudu saat sabaha karşı 4 de uyandi ben de uyuya kalmışım. .bir memeyi emdi sonra tekrar uyuya kaldı çok korktum zorla uyandirdim ıslak bezle yüzünü sildim. .şimdi de uyumuyor 34 günlük olduk acaba normal mi bi de kaka sayısı günde 6 _7 den 3 e düştü acaba süt mu yetmiyor aç mi yavrum

Canım bi mama vermeyi dene, açsa alır zaten, kaka sayısına endişe etme , biz 12 günlüğüz biz de bile azalma var

aynı gün yaptım benimkide yyapıştırma bi dahada kapatmadım

2 gecedir 5 saat uyuyo bebeğim ben de korktum ama gündüzleri beslenmesi iyi.. kaka olayını saymyorum bile..sarılıkta yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…