- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.281
Sen de kervanımıza katıldın. Hoş geldin canım.Kızlar cok sukur doğum yaptım 0220 de epidural normal dogurdum çok sukur bebeğim çok tatli kokusu cennet kokusu her seye deger darısı olmayanların başına
Allah acil şifa versin. Teşhis edilmiş olması bile güzel . Bebeği olmasa belki gec kalınabilir di.Sayfaları sabah inşallah okuyacağım..anne ve hamile dostlarım..şu vakit sizlere yazmakta olduğum mesajı lütfen bir fatiha ile sonlandırın..eşimin çok sevdiği iş arkadaşı muhammedalinin eşi benden bir hafta sonra doğum yaptı...1 hafta önce memesinde oluşan sertlik yüzünden dr gitti ...ve şuan çapada meme kanseri teşhisi kondu...el kadar evladı indan ayrı kaldı...Allah rızası için duanızı bekliyorum...kadını görmedim ,tanışmadım ..sizleri öpüyorum
Emzir yada sutunu sagip ver dedi doktor. 12 saatte 1 yazmis agumentinide paroluda. sadece sutun ilk damlalarindami oluyomus ictigimiz ilaclar acaba
Kızlar cok sukur doğum yaptım 0220 de epidural normal dogurdum çok sukur bebeğim çok tatli kokusu cennet kokusu her seye deger darısı olmayanların başına
Isin baska boyutu bebekde antibiyotik kullaniyo suan zatenİlk damlalarda çok daha yoğun birikiyormuş, senin kızın gene büyük , ben 5 günlükken kullanmak zorunda kalmıştım aqumentini , hatta çok üzülmüştüm yavrum antibiyotik alıyor diye, 2 doktorda çocuğa zararı olmadığını söyledi... Hatta başka antibiyotik vermiyorlar emzirenlere sanırım Sen sütünü olabildiğince boşalt Canım, ben de başıma başka ne gelebilir dedikçe daha kötüsüyle karşılaştım, şükür diyorum artık
Bende doğurdum :) dün öğlen oğlum dünyaya geldi. Sezeryan olduk. Suni ile denedik bir saat falan ama kalp atışları bozulunca doktor hemen sezeryana aldı. Şimdi şükür ikimizde iyiyiz. Ağrılarım var ama düne nazaran iyiyim. Oğlum emiyor şükür. Minicik ama Allahın izniyle büyür. Darısı bekleyenlere hayırlısıyla.csyrc
Heyecanla bekliyoruz sizinde dogurup maceramıza katılmanızı...sağlıkla alın yavrusları bi avazda
Allahım yardımcın olsun canımSutum gitti korktugum basima geldi butun gece agladi kizim saatlerce emziriyorum ac sut gelmiyo. Bana bunu yasatanlari allaha havale ediyorum. Cok kotu durumdayim.
Yazdıklarını üzülerek takip ediyorum. Gerçekten çok can sıkıcı şu dönemde yaşadıklatın, ama senin dünyan artık bebeğinden ibaret olmalı. O yüzden mümkün olduğunca kendini telkin etmelisin.Sutum gitti korktugum basima geldi butun gece agladi kizim saatlerce emziriyorum ac sut gelmiyo. Bana bunu yasatanlari allaha havale ediyorum. Cok kotu durumdayim.
Isin baska boyutu bebekde antibiyotik kullaniyo suan zatenkulaklarinda iltahap vardi, nezle idik, 10.gunu bugun son kez vericem ne yazikki... Amoklavin.. Sut isini dedigin gibi yapayim canim 10ar cc doksem yeterli olur sanidin degilmi?
Kızlar dün akşam kızım saat 10 da uyudu saat sabaha karşı 4 de uyandi ben de uyuya kalmışım. .bir memeyi emdi sonra tekrar uyuya kaldı çok korktum zorla uyandirdim ıslak bezle yüzünü sildim. .şimdi de uyumuyor 34 günlük olduk acaba normal mi bi de kaka sayısı günde 6 _7 den 3 e düştü acaba süt mu yetmiyor aç mi yavrum
aynı gün yaptım benimkide yyapıştırma bi dahada kapatmadımKızlar en salı günü sezeryan oldum yapıştırma yapıldı çarşmba ve cuma doktorm banyo yap cumartesi yada oazarda açabilirsin bantı demişti şimdi açtım bidaha kapatmaya gerek yok dedi 4. 5gün yetiyomuş siz açtıktan sonra ne zaman banyo yaptınıZ
Kızlar dün akşam kızım saat 10 da uyudu saat sabaha karşı 4 de uyandi ben de uyuya kalmışım. .bir memeyi emdi sonra tekrar uyuya kaldı çok korktum zorla uyandirdim ıslak bezle yüzünü sildim. .şimdi de uyumuyor 34 günlük olduk acaba normal mi bi de kaka sayısı günde 6 _7 den 3 e düştü acaba süt mu yetmiyor aç mi yavrum
Mama verdim 10 cc kadar içti bıraktı canım ama hep meme istiyor. .Bu mamayi daha önce aç iken vermiştim içmiştiCanım bi mama vermeyi dene, açsa alır zaten, kaka sayısına endişe etme , biz 12 günlüğüz biz de bile azalma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?