2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün sağ göğsümü sağdım biraz yaklaşık 50 cc çıktı.. buzdolabına koymuştum bugün ıstıp verdim hepsini.. acaba çok mu.. siz kaç cc veriyosunuz sütünüzü

Canlarim Allah analı babalı büyütsün :) benim bir sorum olacak, yakında hala olucam fakat şuan annenin kasık sancıları başladı , beline vuruyor , biraz bekleyelim dedik . normal doğum gözüküyor ayrıca. Normal doğuranlar bu sancıları hakkında bilgi verebilir mi? Sancılar durulamaycak kadar şiddetli mi olması lazım ? Yalancı sanciyla karıştırıyoruz şuan.

Ben de perşembe sezaryen oldum, estetik dikiş, cumartesi duş aldım ve duşta açtım bandı, ondan sonra bişey sürme, kuru ve temiz tut dedi. Ben de öyle yapıyorum, çok şükür bir sıkıntı olmadı.

Ben, seyda2104 ve @onyedilik kaldik dogurmayanlar olarak yanlis degilsem..ama onyedilikten haber yok belki o bile dogurmustur
Siz de tez zamanda kavuşacaksınız merak etmeyin bu güzelliklere, ama hakikaten uyku, moral ve dinginlik depolayın, insan bir anda kendini çok hızlı bir çarkın içinde buluyor. Benim bebeğimde sarılık başladı şimdi, normalde son derece soğuk kanlı ve metanetli olan ben şuan kendimi tanıyamıyorum. Lohusalık zor imiş hakikaten. Yine de çok güzel günler sizi bekliyor, bebeğin ile tanışmak tam anlamıyla paha biçilemez, o anın tadını çıkar.

Bir kez daha diliyorum; su gibi gelsin geçsin doğumunuz arkadaşlar.

Allah razi olsun arkadasim,insallah.. Sana da guc versin sabir versin Allah ,bebisine de saglik sihhat :) sabirsizlik diz boyu zaten,ben elimden geldigince gece uykumu iyi aliyorum son zamanlarda ama yine de farkli bi yasam baslicaktir dedigin gbi eminim :) umuyorum ki her sey yerli yerine oturcak zamanla :)

Evet ben de bekliyorum hala csyrc ve takvimim de bittiii

Sabah cok umutsuzdum ya hic boyle hissetmemistim..dedim yok ya doguramicam yok artik kesin sezeryana kalacam cunku gelmicek bu bucuruk su an az daha iyiyim bu konuda ama icimde nedense hic umut kalmadi ya sanki..o kadar sanci cekiyorum ama tuhaf devami yok..demek vucudum dayanmiyor agriyor ki boyle oluyr,bebeyle ilgili degil demek ki diyrum fln iyice koptum

aynen be koca kafalarına vuruvuruvercen..dün minnoş ağla ağla durmyuor ne yapacağımı bilemedim...gazı var diyo bilmiş bilmiş arkadaşları geldi gitti birinin eşi çok bilmişlik tasladı 2 cocuk büyütüo ya...nazar değdi oğluma bağırdım..bir daha eve kimseyi istemiyorum dedim...hasta de kimse gelmesin dedim..ama dün kendimi tanıyamadım

Sorma pembe ya... Valla basicam isyani yakinda eskiden babanem dokuyodu kursun, simdi 90 yasinda. Baskada kimse yokki doken... Soyliyimde okusun bari
Tatlım oku bol bol ve ağzı temiz namazlı ninelerine de okut...ben cok inanıyorum nazara...Tez vakit inşallah sende bebeğinde rahatlaya..

Allah acil şifa versin. Teşhis edilmiş olması bile güzel . Bebeği olmasa belki gec kalınabilir di.

Rabbim şifa sını versin de yavrucuk una kavussun inşallah,
Sağolun kızlar ya...tanımam etmem ..eşim söyleyince ...acukcası empati bile kuramadım..gözlerimden yaşlar döküldü..

hamileliğimin son zamanları geldi aklıma senin yazdıklarını okuyunca

Ya sorma daha arkadaslari gelmedi daha o fasil olacak evde bende kimseyi istemiyorum zaten memelerim aciyo

Sütün yetiyor canım..merak etme ilk basta vok kakalıyorlar sonra düşüyo kaka sayısı. Benimki de oyle. 4-5 saat uyuması normal dedi doktor. Eğer sarılık yoksa telaş etme.

Ama saat kur canım oyle aklın kalıyorsa..ben cok kurdum saat ama şimdi izin veriyorum 3-4 saat uykuda lazım.

Ac olan cocuk aglar eger sorun gaz ya da bez değilse merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…