- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.321
BEnim dikisliydi canim.10 gun banyobyapmadim.goguslerimi ve sacimi yikadim sadece.Kızlar en salı günü sezeryan oldum yapıştırma yapıldı çarşmba ve cuma doktorm banyo yap cumartesi yada oazarda açabilirsin bantı demişti şimdi açtım bidaha kapatmaya gerek yok dedi 4. 5gün yetiyomuş siz açtıktan sonra ne zaman banyo yaptınıZ
hamileliğimin son zamanları geldi aklıma senin yazdıklarını okuyunca
Bende pamuk kullaniyorum.ipekin cok memnunum.sudo kremide suruyom.yavrum pisik olmuyo.bazen uzun sure acamiyom altini gece uyuyakalincasu boklanmıyoooo sör...başkalarınınkini bilemem...pamuğu alıyon cokcada büyük değil zırt siliyon ya beze at...al pamuk bir.kere sil at..yani kaka bi tarafı diğer tarafı senin tuttuğun yer...ellerim hiç kaka olmadı..bazen kıpırsarsa oluyor tabi
Yok anacim yok doguramicam subata kalacam,o da ne zamansa artik
kızlar dün sağ göğsümü sağdım biraz yaklaşık 50 cc çıktı.. buzdolabına koymuştum bugün ıstıp verdim hepsini.. acaba çok mu.. siz kaç cc veriyosunuz sütünüzü
Canım biz 13 günlüğüz 3 saatte bir 55 cc alacak dedi doktor ben 50 cc sagip veriyorum 3 saatte bir onun dışında gak dese meme gün dese meme veriyorumkızlar dün sağ göğsümü sağdım biraz yaklaşık 50 cc çıktı.. buzdolabına koymuştum bugün ıstıp verdim hepsini.. acaba çok mu.. siz kaç cc veriyosunuz sütünüzü
Harikasın benim bile canım çekti bi Rezene yaptım bide tahin pekmez karışını ohhhh :))senemtolga
Senem kaç yaşındasın bilmiyoum ama gelip oraya seni hırpalamak istiyorum. Kız sen deli misin?
Cıkmıs gitmiş kadın evde bile değil. Onun ruhu duyar mı sen üzülsen eşinle tartışsan..evde oturmus esra erol seyrediyodur kahvesi elinde. Ne takıyon sütünü etkiliyon.
Senin sütün var ayrıca hem de fışkırıyo..
Bu konuyu kapat eşinle annenle kimseyle konusma artık. Kafanda da sustur kendini.
Boza iste.helva iste. Senin canın onlar ı çekti.
Oh bi rezene cayı olsada su soguk kış günlerinde içsek.. kız komposto da süper olur heee..
Bebişde acıkmıs cokkur cokkur fışkıran sütü emecek şimdi..
Ara sıra agzından kacıyo meme ucundan süt fışkırıyo.. gögüs pedi şart valla...bebişe bi gögüs bile yetiyo aboovvv emerken uyuya kaldı en güzeli. Sessizce beşiğee.
Sen susadın mı neee? Ay bi bucuk lt lik su getir annesssiiii ..bi ateş bastı İçmesi gerek senemin..
Tv de ne var olaki ? Kk ya kim ne yazmıs az bak.
Hadi uzaktasın seni hırpalayamıyom. Sonra kırkımız karışır demez atlar gelirdim heee
12 günlük cnmBebito kac gunluk canim?
Dün göğsüm ağrıyınca hepsini sağmıştım. 70 cc çıktı, 55'ini falan içti bugün. 23 günlüğüz.
o zaman benimkide normalCanım biz 13 günlüğüz 3 saatte bir 55 cc alacak dedi doktor ben 50 cc sagip veriyorum 3 saatte bir onun dışında gak dese meme gün dese meme veriyorum
minnoşu kucağına alınca hepsini unutacaksınHatirliyorum seni de zaten
Bu arada bebegim 23 günlük.Benim sütüm var ama bebegin memeyi tutmuyor... bir ara şekerli suyla tutmuştu gene başa döndük emmiyor resmen memeyle kavga ediyor. Ariyor ağzina aliyor ama ağlıyor tutmuyor
Cuma günü doktora gittim acaba agzinda ya da baska bi yerde problem mi var diye doktor kilo almamış mamaya basla dedi su anne sütü olanlardan. Günde 2 ya da 3 kere 60 cc versem cok gelir mi. Yani sira sütümu sağıp veriyorum o da bazen 40 bazen 30 geliyor. Emdirmeye de uğraşıyorum bazen bes on dakika emiyor. Off aglaya aglaya sütüm kesilecek napsam ne etsem yol bulamadım
Sağ göğsünü. Can'ım sütün kesilmesin, yeğenim 15 gün sonra almıştı memeyi sakın pes etme, göğsüne yatır, ten tene temas yap, senin kokunu alsın, sakın moralini bozma, ağlamak falan cısss, onu cuk cuk emzirdiğin günlerin hayalini kurBenim sütüm var ama bebegin memeyi tutmuyor... bir ara şekerli suyla tutmuştu gene başa döndük emmiyor resmen memeyle kavga ediyor. Ariyor ağzina aliyor ama ağlıyor tutmuyor
Cuma günü doktora gittim acaba agzinda ya da baska bi yerde problem mi var diye doktor kilo almamış mamaya basla dedi su anne sütü olanlardan. Günde 2 ya da 3 kere 60 cc versem cok gelir mi. Yani sira sütümu sağıp veriyorum o da bazen 40 bazen 30 geliyor. Emdirmeye de uğraşıyorum bazen bes on dakika emiyor. Off aglaya aglaya sütüm kesilecek napsam ne etsem yol bulamadım
minnoşu kucağına alınca hepsini unutacaksınayrıca doğum sancın geldiğinde bunların gerçekten yalancı olduğunnu anlayacaksın kendini dinleme
ben sancı beklerken 1 kova su gelmişti..Gelsin yani sancilar gelsin istiyorum da o olmuyorMinnosu goreym de unuturum zaten yalniz su an malesef elimde degil dusunmemek
Canimsin ya okurken duygulandim yazdiklarini :) gittim bugun anne sutu arttirici seyler aldim sabahtan beri yiyip iciyorum zorla. gelmeye basladi sutum cok sukur cok sulu yogun degil ama olsun bunada sukur :)senemtolga
Senem kaç yaşındasın bilmiyoum ama gelip oraya seni hırpalamak istiyorum. Kız sen deli misin?
Cıkmıs gitmiş kadın evde bile değil. Onun ruhu duyar mı sen üzülsen eşinle tartışsan..evde oturmus esra erol seyrediyodur kahvesi elinde. Ne takıyon sütünü etkiliyon.
Senin sütün var ayrıca hem de fışkırıyo..
Bu konuyu kapat eşinle annenle kimseyle konusma artık. Kafanda da sustur kendini.
Boza iste.helva iste. Senin canın onlar ı çekti.
Oh bi rezene cayı olsada su soguk kış günlerinde içsek.. kız komposto da süper olur heee..
Bebişde acıkmıs cokkur cokkur fışkıran sütü emecek şimdi..
Ara sıra agzından kacıyo meme ucundan süt fışkırıyo.. gögüs pedi şart valla...bebişe bi gögüs bile yetiyo aboovvv emerken uyuya kaldı en güzeli. Sessizce beşiğee.
Sen susadın mı neee? Ay bi bucuk lt lik su getir annesssiiii ..bi ateş bastı İçmesi gerek senemin..
Tv de ne var olaki ? Kk ya kim ne yazmıs az bak.
Hadi uzaktasın seni hırpalayamıyom. Sonra kırkımız karışır demez atlar gelirdim heee
Aldim canim bugun sabahtan beri yiyip iciyorum ogure ogurede olsa gelmeye basladi cok sukur :) ama bebegimin sariligi artti insallah gecer korkuyorum.Yazdıklarını üzülerek takip ediyorum. Gerçekten çok can sıkıcı şu dönemde yaşadıklatın, ama senin dünyan artık bebeğinden ibaret olmalı. O yüzden mümkün olduğunca kendini telkin etmelisin.
Bebeğini aç bırakma, bi süre mama ver. Bu arada lactamil, humana çayı, dereotu, rezene çayı hangisini alabilirsen al ve sütünü arttırmaya çalış. En az iki tanesini birarada tüketmeye çalış ki bir an önce artsın sütün.
Kv de salla. Çıkmış gitmiş işte keyfinize bakın
Sarılık bizde de var. Lactamil sütün kıvamını çol koyulaştırıyor ve verimini arttırıyor ben ona bağlı olaak düşürdüğümü düşünüyorum. Bir de sana psikolojik olarak da sarı gelebilir. Geçer...Geçecek...Aldim canim bugun sabahtan beri yiyip iciyorum ogure ogurede olsa gelmeye basladi cok sukur :) ama bebegimin sariligi artti insallah gecer korkuyorum.
Bebeden bebeye değişir ama üç günde bir az sanırım. Doktora görtürürsen düzenleyici bir ilaç verecektir.Bebeğim kakasini 3gunde bir anca yapıyor o da ishal gibi.ama yaparken cani yaniyo galiba ağlaya ağlaya yapiyo.hatta gaz çıkarınca bile agliyo.cani mi yaniyo korkuyo mu anlamadım aynı durumda olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?