2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

BEnim dikisliydi canim.10 gun banyobyapmadim.goguslerimi ve sacimi yikadim sadece.

B
Bende pamuk kullaniyorum.ipekin cok memnunum.sudo kremide suruyom.yavrum pisik olmuyo.bazen uzun sure acamiyom altini gece uyuyakalinca

senemtolga

Senem kaç yaşındasın bilmiyoum ama gelip oraya seni hırpalamak istiyorum. Kız sen deli misin?

Cıkmıs gitmiş kadın evde bile değil. Onun ruhu duyar mı sen üzülsen eşinle tartışsan..evde oturmus esra erol seyrediyodur kahvesi elinde. Ne takıyon sütünü etkiliyon.

Senin sütün var ayrıca hem de fışkırıyo..

Bu konuyu kapat eşinle annenle kimseyle konusma artık. Kafanda da sustur kendini.

Boza iste.helva iste. Senin canın onlar ı çekti.

Oh bi rezene cayı olsada su soguk kış günlerinde içsek.. kız komposto da süper olur heee..

Bebişde acıkmıs cokkur cokkur fışkıran sütü emecek şimdi..
Ara sıra agzından kacıyo meme ucundan süt fışkırıyo.. gögüs pedi şart valla...bebişe bi gögüs bile yetiyo aboovvv emerken uyuya kaldı en güzeli. Sessizce beşiğee.

Sen susadın mı neee? Ay bi bucuk lt lik su getir annesssiiii ..bi ateş bastı İçmesi gerek senemin..

Tv de ne var olaki ? Kk ya kim ne yazmıs az bak.

Hadi uzaktasın seni hırpalayamıyom. Sonra kırkımız karışır demez atlar gelirdim heee

Son düzenleme:
kızlar dün sağ göğsümü sağdım biraz yaklaşık 50 cc çıktı.. buzdolabına koymuştum bugün ıstıp verdim hepsini.. acaba çok mu.. siz kaç cc veriyosunuz sütünüzü

Dün göğsüm ağrıyınca hepsini sağmıştım. 70 cc çıktı, 55'ini falan içti bugün. 23 günlüğüz.

kızlar dün sağ göğsümü sağdım biraz yaklaşık 50 cc çıktı.. buzdolabına koymuştum bugün ıstıp verdim hepsini.. acaba çok mu.. siz kaç cc veriyosunuz sütünüzü
Canım biz 13 günlüğüz 3 saatte bir 55 cc alacak dedi doktor ben 50 cc sagip veriyorum 3 saatte bir onun dışında gak dese meme gün dese meme veriyorum

Harikasın benim bile canım çekti bi Rezene yaptım bide tahin pekmez karışını ohhhh :))

Benim sütüm var ama bebegin memeyi tutmuyor... bir ara şekerli suyla tutmuştu gene başa döndük emmiyor resmen memeyle kavga ediyor. Ariyor ağzina aliyor ama ağlıyor tutmuyor

Cuma günü doktora gittim acaba agzinda ya da baska bi yerde problem mi var diye doktor kilo almamış mamaya basla dedi su anne sütü olanlardan. Günde 2 ya da 3 kere 60 cc versem cok gelir mi. Yani sira sütümu sağıp veriyorum o da bazen 40 bazen 30 geliyor. Emdirmeye de uğraşıyorum bazen bes on dakika emiyor. Off aglaya aglaya sütüm kesilecek napsam ne etsem yol bulamadım

Bu arada bebegim 23 günlük.

Sağ göğsünü. Can'ım sütün kesilmesin, yeğenim 15 gün sonra almıştı memeyi sakın pes etme, göğsüne yatır, ten tene temas yap, senin kokunu alsın, sakın moralini bozma, ağlamak falan cısss, onu cuk cuk emzirdiğin günlerin hayalini kur

minnoşu kucağına alınca hepsini unutacaksın ayrıca doğum sancın geldiğinde bunların gerçekten yalancı olduğunnu anlayacaksın kendini dinleme

Gelsin yani sancilar gelsin istiyorum da o olmuyor Minnosu goreym de unuturum zaten yalniz su an malesef elimde degil dusunmemek

Gelsin yani sancilar gelsin istiyorum da o olmuyor Minnosu goreym de unuturum zaten yalniz su an malesef elimde degil dusunmemek
ben sancı beklerken 1 kova su gelmişti.. sonra sancılar başladı.. hemde ne sancı.. ama malesef gerizekalı bi doktor yüzünden sezaryan oldum...inşallah sağlıklı sıhhatli doğurursun

Bebeğim kakasini 3gunde bir anca yapıyor o da ishal gibi.ama yaparken cani yaniyo galiba ağlaya ağlaya yapiyo.hatta gaz çıkarınca bile agliyo.cani mi yaniyo korkuyo mu anlamadım aynı durumda olan varmi

Canimsin ya okurken duygulandim yazdiklarini :) gittim bugun anne sutu arttirici seyler aldim sabahtan beri yiyip iciyorum zorla. gelmeye basladi sutum cok sukur cok sulu yogun degil ama olsun bunada sukur :)

Aldim canim bugun sabahtan beri yiyip iciyorum ogure ogurede olsa gelmeye basladi cok sukur :) ama bebegimin sariligi artti insallah gecer korkuyorum.

Aldim canim bugun sabahtan beri yiyip iciyorum ogure ogurede olsa gelmeye basladi cok sukur :) ama bebegimin sariligi artti insallah gecer korkuyorum.
Sarılık bizde de var. Lactamil sütün kıvamını çol koyulaştırıyor ve verimini arttırıyor ben ona bağlı olaak düşürdüğümü düşünüyorum. Bir de sana psikolojik olarak da sarı gelebilir. Geçer...Geçecek...

Bebeğim kakasini 3gunde bir anca yapıyor o da ishal gibi.ama yaparken cani yaniyo galiba ağlaya ağlaya yapiyo.hatta gaz çıkarınca bile agliyo.cani mi yaniyo korkuyo mu anlamadım aynı durumda olan varmi
Bebeden bebeye değişir ama üç günde bir az sanırım. Doktora görtürürsen düzenleyici bir ilaç verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…