2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sutum gitti korktugum basima geldi butun gece agladi kizim saatlerce emziriyorum ac sut gelmiyo. Bana bunu yasatanlari allaha havale ediyorum. Cok kotu durumdayim.
sebinki neden gitti bilmiyorum ama benim de sütüm gitti canım.benim süt kanalları tıkandığı için gitti yavrumu doyuramıyorum çok üzülüyorum çok zor.yapmadığım şey kalmadı.antibiyotik kullanıyorum ona da ayrı üzülüyorum psikolojim iyice alt üst oldu.göğüs ağrım da cabası.bitmedi çektiğimiz acılar yaşadığımız travmalar

Canimsin ya okurken duygulandim yazdiklarini :) gittim bugun anne sutu arttirici seyler aldim sabahtan beri yiyip iciyorum zorla. gelmeye basladi sutum cok sukur cok sulu yogun degil ama olsun bunada sukur :)

Maşallah sütün çokta ondan canım

Emdikçe bebiş arkadan bal kaymaklısı yağlısı gelcek...

Bebişine ve sana huzurlu günler mis gibi uykular olsun. Vakit buldukca da yat uyu canım. Annem gidince ben gari hiç yatamıyorum.

Ama gece uyursam sütüm çoğalıyor.

Kız bu minnoşlar bize muhtaç beee..baska kimse biz gb bakamaz oncaaazlara..

Gerisini salla gitsin.

Gelecek aylarda bize gülcekler onlar şimdi sağa sola uykusunda gülüyo da nasıl mutlu oluyoruz.. bi de gözünün içine bakarak emse gülse..kapıdan sen girince el kol çırpınmaya başlayıp gülse....

ALLAHHHH...totişlerini yeriz kesin.

Canım arkadasım haa şöyle aklını başına al

hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüt

Amin :) cok sevindim hayirli olsun tekrar,gule gule buyut.. op mis kokulunu

Gözünüz aydın canım kavuştun bebişe.. Allah analı babalı büyütsün inşallah..

allah analı babalı buyutsun. geçmiş olsun :=)

pitipitikare Allah analı babalı büyütsün canım ...ohbbe ohh...sağlıklı günlere...

Kızlar çok teşekkür ederim, bekleye bekleye hep beraber Ocak ayını ömrümüz boyunca unutamayacağımız kadar güzel bir ay haline getirdik hep beraber, Allah bundan sonrada sağlıkla büyütmek, hayırlı evlat oldukları günleri görmek nasip etsin hepimize inşallah.

Bizde 1 aylik olduk kaka sayimiz dustu yarin kont var sorucam dr

Kızlar ya bebişleriniz altını değiştirirken ağlıyor mu, bizimkisi hiç sevmiyor , katıla katıla ağlıyor, hele üstünü de değiştireceksem geçmiş ola, o ağlayınca ben panik yapıyorum, elim ayağım dolaşıyor, annem geçer diyor da bilmiyorum... Kaç defa sakinleştirmek için kaldır yatır yapıyorum bilmiyorum, ağlamaktan titriyor Çünkü...Sırtı yere gelmeyecek bizimkinin...pofff

ben bile motive oldum yazdıklarından... senemtolga yavruna bak sen sadece... Onun sana ihtiyacı var...

ne güzel yazıyon... ben bile etkilendim yazdıklarından... Kızımı çok seviyorum...

Aldim canim bugun sabahtan beri yiyip iciyorum ogure ogurede olsa gelmeye basladi cok sukur :) ama bebegimin sariligi artti insallah gecer korkuyorum.
Sen onu emzirdikce sütün artacak sık sık emzir Uyursa bile gıdıkla burnunu sık altını aç gene de uyandır emzir canım Allah'ın izniyle sarılık falan kalmaz inşallah

Çok duygulandım ne güzel yazmışsın.

özellikle üzerini değişirken çok ağlıyor,acaba bir yerine zarar mı verdim sanıyorum sonra kaldırıyorum susuyor, hoşlanmıyorlar sanırım soyunmaktan

csyrc ne durumdasin bu gece gelecek gibi mi bebis ...şubata saatler kaldi

Malesef ayin son gununu de gecircem,bugun de aksama dogru agrim vardi ama hafif hafif geldi gecti.. Ama moralim cok bozuk,agladim durduramadim esim teselli etti moral verdi ama bi gunde moralim coktu umudum kirildi nedense

Bebeğim kakasini 3gunde bir anca yapıyor o da ishal gibi.ama yaparken cani yaniyo galiba ağlaya ağlaya yapiyo.hatta gaz çıkarınca bile agliyo.cani mi yaniyo korkuyo mu anlamadım aynı durumda olan varmi

bende aynı durumdayım canım, 3-4 günde bir yapıyor, katı değilse kabız değildir, bazı bebekler 3-4günde bir yapıyor, gaz çıkarınca bizimkide ağlıyor çoğunlukta çünkü o gazı çıkarıcam diye zorluyorlar sanırım kendilerini

Malesef ayin son gununu de gecircem,bugun de aksama dogru agrim vardi ama hafif hafif geldi gecti.. Ama moralim cok bozuk,agladim durduramadim esim teselli etti moral verdi ama bi gunde moralim coktu umudum kirildi nedense
neden moralini bozuyorsunki Canım herşeyin hayırlısı.hem senin minik Zaman'ını bekliyor annesi o geleceği Zamanı bilir üzme sen kendini bak oda hissedip üzülüyordur

Kızlar bu arada doğum parası için başvuran var mı, oğlumu ben kendi üstüme almak istiyorum, babası nüfus cüzdanını çıkarttıktan sonra benim de gitmem gerekiyor mu acaba sgk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…