- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.341
sebinki neden gitti bilmiyorum ama benim de sütüm gitti canım.benim süt kanalları tıkandığı için gitti yavrumu doyuramıyorum çok üzülüyorum çok zor.yapmadığım şey kalmadı.antibiyotik kullanıyorum ona da ayrı üzülüyorum psikolojim iyice alt üst oldu.göğüs ağrım da cabası.bitmedi çektiğimiz acılar yaşadığımız travmalarSutum gitti korktugum basima geldi butun gece agladi kizim saatlerce emziriyorum ac sut gelmiyo. Bana bunu yasatanlari allaha havale ediyorum. Cok kotu durumdayim.
Canimsin ya okurken duygulandim yazdiklarini :) gittim bugun anne sutu arttirici seyler aldim sabahtan beri yiyip iciyorum zorla. gelmeye basladi sutum cok sukur cok sulu yogun degil ama olsun bunada sukur :)
hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüt
Amin :) cok sevindim hayirli olsun tekrar,gule gule buyut.. op mis kokulunu
Gözünüz aydın canım kavuştun bebişe.. Allah analı babalı büyütsün inşallah..
allah analı babalı buyutsun. geçmiş olsun :=)
15 gunlukken momfortbaby kullandik cok rahattiKanguru kullanan oldu mu ? Kaç aylıkken kullanılıyo
Bizde 1 aylik olduk kaka sayimiz dustu yarin kont var sorucam drKızlar dün akşam kızım saat 10 da uyudu saat sabaha karşı 4 de uyandi ben de uyuya kalmışım. .bir memeyi emdi sonra tekrar uyuya kaldı çok korktum zorla uyandirdim ıslak bezle yüzünü sildim. .şimdi de uyumuyor 34 günlük olduk acaba normal mi bi de kaka sayısı günde 6 _7 den 3 e düştü acaba süt mu yetmiyor aç mi yavrum
ben bile motive oldum yazdıklarından...senemtolga
Senem kaç yaşındasın bilmiyoum ama gelip oraya seni hırpalamak istiyorum. Kız sen deli misin?
Cıkmıs gitmiş kadın evde bile değil. Onun ruhu duyar mı sen üzülsen eşinle tartışsan..evde oturmus esra erol seyrediyodur kahvesi elinde. Ne takıyon sütünü etkiliyon.
Senin sütün var ayrıca hem de fışkırıyo..
Bu konuyu kapat eşinle annenle kimseyle konusma artık. Kafanda da sustur kendini.
Boza iste.helva iste. Senin canın onlar ı çekti.
Oh bi rezene cayı olsada su soguk kış günlerinde içsek.. kız komposto da süper olur heee..
Bebişde acıkmıs cokkur cokkur fışkıran sütü emecek şimdi..
Ara sıra agzından kacıyo meme ucundan süt fışkırıyo.. gögüs pedi şart valla...bebişe bi gögüs bile yetiyo aboovvv emerken uyuya kaldı en güzeli. Sessizce beşiğee.
Sen susadın mı neee? Ay bi bucuk lt lik su getir annesssiiii ..bi ateş bastı İçmesi gerek senemin..
Tv de ne var olaki ? Kk ya kim ne yazmıs az bak.
Hadi uzaktasın seni hırpalayamıyom. Sonra kırkımız karışır demez atlar gelirdim heee
ne güzel yazıyon... ben bile etkilendim yazdıklarından... Kızımı çok seviyorum...Maşallah sütün çokta ondan canım
Emdikçe bebiş arkadan bal kaymaklısı yağlısı gelcek...
Bebişine ve sana huzurlu günler mis gibi uykular olsun. Vakit buldukca da yat uyu canım. Annem gidince ben gari hiç yatamıyorum.
Ama gece uyursam sütüm çoğalıyor.
Kız bu minnoşlar bize muhtaç beee..baska kimse biz gb bakamaz oncaaazlara..
Gerisini salla gitsin.
Gelecek aylarda bize gülcekler onlar şimdi sağa sola uykusunda gülüyo da nasıl mutlu oluyoruz.. bi de gözünün içine bakarak emse gülse..kapıdan sen girince el kol çırpınmaya başlayıp gülse....
ALLAHHHH...totişlerini yeriz kesin.
Canım arkadasım haa şöyle aklını başına al
Sen onu emzirdikce sütün artacak sık sık emzir Uyursa bile gıdıkla burnunu sık altını aç gene de uyandır emzir canım Allah'ın izniyle sarılık falan kalmaz inşallahAldim canim bugun sabahtan beri yiyip iciyorum ogure ogurede olsa gelmeye basladi cok sukur :) ama bebegimin sariligi artti insallah gecer korkuyorum.
Çok duygulandımMaşallah sütün çokta ondan canım
Emdikçe bebiş arkadan bal kaymaklısı yağlısı gelcek...
Bebişine ve sana huzurlu günler mis gibi uykular olsun. Vakit buldukca da yat uyu canım. Annem gidince ben gari hiç yatamıyorum.
Ama gece uyursam sütüm çoğalıyor.
Kız bu minnoşlar bize muhtaç beee..baska kimse biz gb bakamaz oncaaazlara..
Gerisini salla gitsin.
Gelecek aylarda bize gülcekler onlar şimdi sağa sola uykusunda gülüyo da nasıl mutlu oluyoruz.. bi de gözünün içine bakarak emse gülse..kapıdan sen girince el kol çırpınmaya başlayıp gülse....
ALLAHHHH...totişlerini yeriz kesin.
Canım arkadasım haa şöyle aklını başına al
Kızlar ya bebişleriniz altını değiştirirken ağlıyor mu, bizimkisi hiç sevmiyor , katıla katıla ağlıyor, hele üstünü de değiştireceksem geçmiş ola, o ağlayınca ben panik yapıyorum, elim ayağım dolaşıyor, annem geçer diyor da bilmiyorum... Kaç defa sakinleştirmek için kaldır yatır yapıyorum bilmiyorum, ağlamaktan titriyor Çünkü...Sırtı yere gelmeyecek bizimkinin...pofff
csyrc ne durumdasin bu gece gelecek gibi mi bebis ...şubata saatler kaldi
Bebeğim kakasini 3gunde bir anca yapıyor o da ishal gibi.ama yaparken cani yaniyo galiba ağlaya ağlaya yapiyo.hatta gaz çıkarınca bile agliyo.cani mi yaniyo korkuyo mu anlamadım aynı durumda olan varmi
neden moralini bozuyorsunki Canım herşeyin hayırlısı.hem senin minik Zaman'ını bekliyor annesi o geleceği Zamanı bilir üzme sen kendini bak oda hissedip üzülüyordurMalesef ayin son gununu de gecircem,bugun de aksama dogru agrim vardi ama hafif hafif geldi gecti.. Ama moralim cok bozuk,agladim durduramadim esim teselli etti moral verdi ama bi gunde moralim coktu umudum kirildi nedense
Gunde kac bardak iciyorsun? Ben bir kupa iciyorum yeterli midir bilmiyorum. Bir de humana still tea. Bir bardak da sut.1 ay boyunca içtim
hiç kusmadı.
Aynen , çoğunlukla annem değiştiriyor ama yavrum çırpınıyor , neyse umarım bu huyları da geçer diyorumözellikle üzerini değişirken çok ağlıyor,acaba bir yerine zarar mı verdim sanıyorum sonra kaldırıyorum susuyor, hoşlanmıyorlar sanırım soyunmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?