- 20 Ocak 2013
- 243
- 210
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.361
Canım sebebini hemen söylüyorumözellikle üzerini değişirken çok ağlıyor,acaba bir yerine zarar mı verdim sanıyorum sonra kaldırıyorum susuyor, hoşlanmıyorlar sanırım soyunmaktan
Poposunda mi bisey var acaba diye korktum ama görünürde bisey de yok.salı günü ikimizde doktora gitcez bakalım.Benim dikisler 1aydir düşmedi onu gösterecek.oturmayı rüyamda görür oldumbende aynı durumdayım canım, 3-4 günde bir yapıyor, katı değilse kabız değildir, bazı bebekler 3-4günde bir yapıyor, gaz çıkarınca bizimkide ağlıyor çoğunlukta çünkü o gazı çıkarıcam diye zorluyorlar sanırım kendilerini
M mervekcr kızlar kız kardeşim doktor, o diyor ki mutlaka doktora götürsünler... Eğer emmesi normalse, bi çıkışın olması lazımmış. Bu süre içinde Gaz çıkarması var mı yokmu ona da baksınlar dedi, doktor sorarmış...bende aynı durumdayım canım, 3-4 günde bir yapıyor, katı değilse kabız değildir, bazı bebekler 3-4günde bir yapıyor, gaz çıkarınca bizimkide ağlıyor çoğunlukta çünkü o gazı çıkarıcam diye zorluyorlar sanırım kendilerini
neden moralini bozuyorsunki Canım herşeyin hayırlısı.hem senin minik Zaman'ını bekliyor annesi o geleceği Zamanı bilir üzme sen kendini bak oda hissedip üzülüyordur
Hiç bozulmasın moralim.demekki bebeğinin sende biraz daha kalmaya ihtiyacı var.öyle güzel bu zamanda gelir ki iyi ki şimdi oldu dersin sıkma canimi.rabbim bi avazda kurtarsın insallahMalesef ayin son gununu de gecircem,bugun de aksama dogru agrim vardi ama hafif hafif geldi gecti.. Ama moralim cok bozuk,agladim durduramadim esim teselli etti moral verdi ama bi gunde moralim coktu umudum kirildi nedense
Hiç bozulmasın moralim.demekki bebeğinin sende biraz daha kalmaya ihtiyacı var.öyle güzel bu zamanda gelir ki iyi ki şimdi oldu dersin sıkma canimi.rabbim bi avazda kurtarsın insallah
Emmesiyle olcemiyorum çünkü sutum yetmiyo ama mama veriyorum yani onun çıkması lazım.gaz durumu normal çok şükür çıkarıyor.kardeşine sorarmisin dikislerin 1ayda düşmemesi iyilesmemesi normal mi
Bak ışte doğurmak için acele etme dogurunca bitmiyo sorunlarAmin cnm insallah.. Sana da bebegine Allah saglik versin,disiklerim falan demissin bi de bebe.. Su gunler gecip gitsin her sey daha guzel olsun insallah
Bak ışte doğurmak için acele etme dogurunca bitmiyo sorunlar
Dikişler için, muayene etmesi gerekirmiş, ama eğer bi kızarıklık şişlik kanama yoksa problem olmayabilirmiş, yinede görmesi lazımmış. Minişin içinse mama ile beslendiği için olabilirmiş fakat yinede dr görsün diyorEmmesiyle olcemiyorum çünkü sutum yetmiyo ama mama veriyorum yani onun çıkması lazım.gaz durumu normal çok şükür çıkarıyor.kardeşine sorarmisin dikislerin 1ayda düşmemesi iyilesmemesi normal mi
Malesef ayin son gununu de gecircem,bugun de aksama dogru agrim vardi ama hafif hafif geldi gecti.. Ama moralim cok bozuk,agladim durduramadim esim teselli etti moral verdi ama bi gunde moralim coktu umudum kirildi nedense
Hiç moralini bozacak şey mi bu Allah aşkına, yazık ediyorsun hamileliğinin son günlerine. Bebeğe kavuşmak kadar o bebeğe sahip olacağını bilmek, bunu bilerek beklemek ve o heyecanı yaşamak da özel. Bak ben daraldığım anlarda hep bizim yerimizde olmak için herşeyini verebilecek kadar çok isteyen ama umudu defalarca kırılan hemcinslerimizi düşündüm, ah dedim neye şikayet ediyorum ben böyle. Bugün değilse yarın, bu gece değilse haftaya pazar gecesi, o ev Bebek kokusuyla dolacak, karnın yerine kolların taşıyacak o minik pırlantayı ve yepyeni bir süreci başlatmış olacaksınız, aynı evde 3 kişilik yeni bir aile olarak. Hiç moralini bozma, sabırsızlığını anlıyorum ama bunu üzüntü yapmak şu güzel günlere yazık etmek olur inan.
Hadi şimdi git ve biz lohusaların yerine, hepimiz için güzel güzel uyu
ben emziğe alıştırdım sadece altını değiştirirken ,üstünü değişirken ve banyo sonrası ağzına veriyorum çok rahat oluyoKızlar ya bebişleriniz altını değiştirirken ağlıyor mu, bizimkisi hiç sevmiyor , katıla katıla ağlıyor, hele üstünü de değiştireceksem geçmiş ola, o ağlayınca ben panik yapıyorum, elim ayağım dolaşıyor, annem geçer diyor da bilmiyorum... Kaç defa sakinleştirmek için kaldır yatır yapıyorum bilmiyorum, ağlamaktan titriyor Çünkü...Sırtı yere gelmeyecek bizimkinin...pofff
Benim bebeğim 1.5 aylık ben hala 2 saate bir kalkıp gece emziriyorum. Benimki de 5 dakika zorlasan 10 dk anca emiyor. Ama kilo alımı iyiydi çok şükür. Daha ne zamana kadar 2 saatte kalkıcam bilmiyorum ama ben kalkmasamda benim minik fazla uyumuyor zaten :)İyi akşamlar kızlarrr benimbebeğim 27 günlük oldu ben hala gece iki saate bir kalkıp bebeği emziriyorum ama herkes ne gerek var acıkınca uyanır diyorlar. Siz ne yapıyorsunuz bebeğinizi beslemek için uyurken uyandırıyor musunuz yoksa onun uyanmasını mı bekliyorsunuz? Bir de emme süreleriniz nasıl? Bizim en fazla 15 dakika 5 olduğu da olur ki 15 dk emerse kesin kusuyor
Canım sende yakın da bizimle kaka bez süt mama uyku gaz muhabbetine başlarsın inşallah :)Tesekkur ederimcanim destegin icin,dedigim gibi bi anlik bosluga dustum bugun,kotu hissettim kendimi ama hepiniz haklisiniz..her sey olacagina varir az kaldi insallahzaten dusunmekten su gunlerin keyfini cikaramoyorum diyordum esime de..son zamanlar cok farkli bi stres yasatiyormus gorunce anlamis oldum..
Benim de artık umudum kalmadı, normal doğum olmyck gibi geliyor artık. Bende nst lerde filan da hiç sancı çıkmıyor.. Zaten inmiyor da. Cuma kontrolde plasenta yaşlanmaya başlamış demişti doktor. Yarın ne diyck bilmiyorum. Ama sezaryen için gün verecek gibi artık. Eskiden insanlar patır patır normal doğuruyormuş. Şimdiyse ocak annelerinde ve çevremde dikkat ettim o kadar az ki normal doğum yapan.. Bu yüzden bi yandan doktorlara da güvenemiyorum.. Ama inat edip pişman olmak da var Allah korusun. Yarın doktor ne derse tamam diycm artık..Sabah cok umutsuzdum ya hic boyle hissetmemistim..dedim yok ya doguramicam yok artik kesin sezeryana kalacam cunku gelmicek bu bucuruksu an az daha iyiyim bu konuda ama icimde nedense hic umut kalmadi ya sanki..o kadar sanci cekiyorum ama tuhaf devami yok..demek vucudum dayanmiyor agriyor ki boyle oluyr,bebeyle ilgili degil demek ki diyrum fln iyice koptum
Bana doktor birinci ayını doldurana kadar böyle devam dedi. brnimki uyandırmazsam 2.5 saatte uyanıyor ama ben de 2 saatte zor uyandırıyorum zaten o yğzden 2.5 saatte bir gibi besliyorum.Benim bebeğim 1.5 aylık ben hala 2 saate bir kalkıp gece emziriyorum. Benimki de 5 dakika zorlasan 10 dk anca emiyor. Ama kilo alımı iyiydi çok şükür. Daha ne zamana kadar 2 saatte kalkıcam bilmiyorum ama ben kalkmasamda benim minik fazla uyumuyor zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?