2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizimkide 24 günlük bende 2 saatte bir emziriyorum 2 aydan sonra 3 saate çıkaracağım geceleri ben gece gündüz düzen kurmaya çalışıyorumki işe başlayınca bozulmasın

Bakalim ne diyecek,cok uzaga vermez gunu de bence..hayirlisi ne diyelim tez zamanda diyorz da iste vakti zamani ne zaman..benim carsamba kontrolum var,son gittigmde olmazsa alttam artik biseler yapariz istersen demisti,ama baska ebe denk gelir de yapmaz mi bilemiyorum..ins gerek kalmaz suni seylere

Netten öğün hedaplaması bulmuştum belki işinr yarar..
3 saatte bir verdiğini varsayarsak... Bebeğin kilosunu '6' ya bölüp günlük ihtiyacını hesaplayabilirsin. Benim tosunu 3470. 578 günlük ihtiyacı, onu da sekize bölüyorum bir öğün 70 cc geliyor. Gerçi sağmadığım zaman bilemiyorum o kadar çıkıyor mu... Gerçi sağınca da o kadar içmiyor çoğu zaman :))

Tv de izlemiltim. Ağlamasın diye üstünü değişim soradında üsyünü örtün bir şekilde diyordu. Deneyebilirsiniz...

Ben üç saat sonraya alarm kuruyorum. Alarmdan bir süre önce kendi uyanıyor zaten. Bence de tehlikeli bir sarılık durumu yoksa bırak kendi uyansın tosun.

Tek kelime ile mikemmmmeeelll seni seviyom anniş ...yiyesim geldi seni gonyalım

Zaten bekliyodum pembis ne zaman giripyazcak bana diye evet subat annecigi olcam insallah,ama burayi birakipgitmem oraya garii evet cizirttt cizirttt cizirdadim bugun ama arkdslar saolsun moralimi duzelttiler burda benim artik icime hicbise dogmuo,dogan zamaninda dogdu o da yanlis cikti erkengelcek dedim olmadi bak.. 4 subat diye ben de dedim bugun esime,tanisma yildonumumuz diye ama.. Bahsini yisinler kizzz,kiyamam hadi uyu sen tabi minnos izin verirse

Gaz yarası.....
Gaz yarası. ....

En büyük belaymışşşşçş...

Su cocuk Eccik osursun diye tüm herkes basında yaa...

Oyle bir ıkınıyor ki kafası yüzü ateş kırmızısına dönüyor. Hani çizgi filmlerde mübala için kızan karakter kıpkırmızı olur yaa..bu minik sayesinde anladım gercek olabileceğini. .

Zinco kullandım bugün el mahkum..nerden anlıycaz işe yaradı gını..

Ikındıkca kalcaya baskı uyguluyor um oju zaten yapıyodum.

Zinco pırt yapmasını mı sağlıcak kendi kendine. ..

Kış kışşşşş gazlarrrrr kış kışşşşş
Yallah gazlarrrrr yallah. .

Gaz çık gaz çık gaz çık

Hadi bakalım nöbet başına. ..yine ben nçbetçiyim ..

csyrc de dogursa gelmez bi da buralara ilk hafta..sonraki günler elimize düşcek ama

Saat 4 ten beri bir fiil emxiriyorum ama oglus hala emmeye devam ediyor.....Sağ meme mi de zor tutuyor ucu biraz büyük diye mama vermemek için direniyorum..yarım saat içinde uymazsa mecbur vericem

Gaz ilacının Nasıl işe yaradığını anlayacağımızı düşünenlerdenim bende. Nurse harveys kullanıyoruz zinco dan daha etkili sanki. 4 tem beri uyumuyor kucağımda uyuyor yerine koyuyorum uykuyu almış gibi gözler felfecir çıldırmaya az kaldı

Simdiuzerine gitmiyorum sen dogur gel diyosun yani ,gel gel gorcen hhehe gibi

Eşime diyorum ki ben Şubat annelerine transfer oldum. O da bana Ocaktaki arkadaşlarını özlersin sen şimdi diyor yeni bir sabah ve ne bir sancı ne de belirti... Aaaaa ah acaba doğunca da sizler gibi gaz muhabbetlerine başlayınca pişman mı olurum ki az daha kalsaydın göbüşte diye bilemedim

Canım dualarımız seninle canım
Gözün aydın bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…