- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 36
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.381
Canım bizimkide 24 günlük bende 2 saatte bir emziriyorum 2 aydan sonra 3 saate çıkaracağım geceleri ben gece gündüz düzen kurmaya çalışıyorumki işe başlayınca bozulmasınİyi akşamlar kızlarrr benimbebeğim 27 günlük oldu ben hala gece iki saate bir kalkıp bebeği emziriyorum ama herkes ne gerek var acıkınca uyanır diyorlar. Siz ne yapıyorsunuz bebeğinizi beslemek için uyurken uyandırıyor musunuz yoksa onun uyanmasını mı bekliyorsunuz? Bir de emme süreleriniz nasıl? Bizim en fazla 15 dakika 5 olduğu da olur ki 15 dk emerse kesin kusuyor
Benim de artık umudum kalmadı, normal doğum olmyck gibi geliyor artık. Bende nst lerde filan da hiç sancı çıkmıyor.. Zaten inmiyor da. Cuma kontrolde plasenta yaşlanmaya başlamış demişti doktor. Yarın ne diyck bilmiyorum. Ama sezaryen için gün verecek gibi artık. Eskiden insanlar patır patır normal doğuruyormuş. Şimdiyse ocak annelerinde ve çevremde dikkat ettim o kadar az ki normal doğum yapan.. Bu yüzden bi yandan doktorlara da güvenemiyorum.. Ama inat edip pişman olmak da var Allah korusun. Yarın doktor ne derse tamam diycm artık..
Canım sende yakın da bizimle kaka bez süt mama uyku gaz muhabbetine başlarsın inşallah :)
Netten öğün hedaplaması bulmuştum belki işinr yarar..Benim sütüm var ama bebegin memeyi tutmuyor... bir ara şekerli suyla tutmuştu gene başa döndük emmiyor resmen memeyle kavga ediyor. Ariyor ağzina aliyor ama ağlıyor tutmuyor
Cuma günü doktora gittim acaba agzinda ya da baska bi yerde problem mi var diye doktor kilo almamış mamaya basla dedi su anne sütü olanlardan. Günde 2 ya da 3 kere 60 cc versem cok gelir mi. Yani sira sütümu sağıp veriyorum o da bazen 40 bazen 30 geliyor. Emdirmeye de uğraşıyorum bazen bes on dakika emiyor. Off aglaya aglaya sütüm kesilecek napsam ne etsem yol bulamadım
Tv de izlemiltim. Ağlamasın diye üstünü değişim soradında üsyünü örtün bir şekilde diyordu. Deneyebilirsiniz...Kızlar ya bebişleriniz altını değiştirirken ağlıyor mu, bizimkisi hiç sevmiyor , katıla katıla ağlıyor, hele üstünü de değiştireceksem geçmiş ola, o ağlayınca ben panik yapıyorum, elim ayağım dolaşıyor, annem geçer diyor da bilmiyorum... Kaç defa sakinleştirmek için kaldır yatır yapıyorum bilmiyorum, ağlamaktan titriyor Çünkü...Sırtı yere gelmeyecek bizimkinin...pofff
Ben üç saat sonraya alarm kuruyorum. Alarmdan bir süre önce kendi uyanıyor zaten. Bence de tehlikeli bir sarılık durumu yoksa bırak kendi uyansın tosun.İyi akşamlar kızlarrr benimbebeğim 27 günlük oldu ben hala gece iki saate bir kalkıp bebeği emziriyorum ama herkes ne gerek var acıkınca uyanır diyorlar. Siz ne yapıyorsunuz bebeğinizi beslemek için uyurken uyandırıyor musunuz yoksa onun uyanmasını mı bekliyorsunuz? Bir de emme süreleriniz nasıl? Bizim en fazla 15 dakika 5 olduğu da olur ki 15 dk emerse kesin kusuyor
Ya sorma daha arkadaslari gelmedi daha o fasil olacak evdebende kimseyi istemiyorum zaten memelerim aciyo
Tek kelime ile mikemmmmeeelll@senemtolga
Senem kaç yaşındasın bilmiyoum ama gelip oraya seni hırpalamak istiyorum. Kız sen deli misin?
Cıkmıs gitmiş kadın evde bile değil. Onun ruhu duyar mı sen üzülsen eşinle tartışsan..evde oturmus esra erol seyrediyodur kahvesi elinde. Ne takıyon sütünü etkiliyon.
Senin sütün var ayrıca hem de fışkırıyo..
Bu konuyu kapat eşinle annenle kimseyle konusma artık. Kafanda da sustur kendini.
Boza iste.helva iste. Senin canın onlar ı çekti.
Oh bi rezene cayı olsada su soguk kış günlerinde içsek.. kız komposto da süper olur heee..
Bebişde acıkmıs cokkur cokkur fışkıran sütü emecek şimdi..
Ara sıra agzından kacıyo meme ucundan süt fışkırıyo.. gögüs pedi şart valla...bebişe bi gögüs bile yetiyo aboovvv emerken uyuya kaldı en güzeli. Sessizce beşiğee.
Sen susadın mı neee? Ay bi bucuk lt lik su getir annesssiiii ..bi ateş bastı İçmesi gerek senemin..
Tv de ne var olaki ? Kk ya kim ne yazmıs az bak.
Hadi uzaktasın seni hırpalayamıyom. Sonra kırkımız karışır demez atlar gelirdim heee
csyrc
Şu saatte sadece sen için girdim bak...
Şubat anası
Kulağa ne tuhaf geliyor dimii
Ülen alpişko ülen minnoş
Annen cızırdamış bak bugün
Ağlamış mış
Ben 100 tlsine 4 şubat diyom var mı arttıran
Bahsi açtım
Burda okumuştum birine dr merdiven çık demiş kolay dogum için.dene istersenMuhakkakama iyice agirlastim bacaklarimi zor bukuyorum bazen :/ amannn insanoglu iste hayirlisi bakalim hakkimizda
Gaz ilacının Nasıl işe yaradığını anlayacağımızı düşünenlerdenim bende. Nurse harveys kullanıyoruz zinco dan daha etkili sanki. 4 tem beri uyumuyor kucağımda uyuyor yerine koyuyorum uykuyu almış gibi gözler felfecir çıldırmaya az kaldıGaz yarası.....
Gaz yarası. ....
En büyük belaymışşşşçş...
Su cocuk Eccik osursun diye tüm herkes basında yaa...
Oyle bir ıkınıyor ki kafası yüzü ateş kırmızısına dönüyor. Hani çizgi filmlerde mübala için kızan karakter kıpkırmızı olur yaa..bu minik sayesinde anladım gercek olabileceğini. .
Zinco kullandım bugün el mahkum..nerden anlıycaz işe yaradı gını..
Ikındıkca kalcaya baskı uyguluyor um oju zaten yapıyodum.
Zinco pırt yapmasını mı sağlıcak kendi kendine. ..
Kış kışşşşş gazlarrrrr kış kışşşşş
Yallah gazlarrrrr yallah. .
Gaz çık gaz çık gaz çık
Hadi bakalım nöbet başına. ..yine ben nçbetçiyim ..
csyrc de dogursa gelmez bi da buralara ilk hafta..sonraki günler elimize düşcek ama
Gaz yarası.....
Gaz yarası. ....
En büyük belaymışşşşçş...
Su cocuk Eccik osursun diye tüm herkes basında yaa...
Oyle bir ıkınıyor ki kafası yüzü ateş kırmızısına dönüyor. Hani çizgi filmlerde mübala için kızan karakter kıpkırmızı olur yaa..bu minik sayesinde anladım gercek olabileceğini. .
Zinco kullandım bugün el mahkum..nerden anlıycaz işe yaradı gını..
Ikındıkca kalcaya baskı uyguluyor um oju zaten yapıyodum.
Zinco pırt yapmasını mı sağlıcak kendi kendine. ..
Kış kışşşşş gazlarrrrr kış kışşşşş
Yallah gazlarrrrr yallah. .
Gaz çık gaz çık gaz çık
Hadi bakalım nöbet başına. ..yine ben nçbetçiyim ..
csyrc de dogursa gelmez bi da buralara ilk hafta..sonraki günler elimize düşcek ama
Oyleymis cnm da ev dubleks,ust kata cikarken tis tis oluyorum pestilim cikar hahaBurda okumuştum birine dr merdiven çık demiş kolay dogum için.dene istersen
Canım dualarımız seninle canımKizlar sonunda bugun 11.40 da sezeryanla ogluma kavustum dun bu saatlerden beri hastanedeyim normal dogum yapmak icin doktorlar oyle kotu seyler yasatti ki olumlerden donduk resmen oglumlaa..simdi iyiyiz cok sukur ama unutmak istiyorum butun yasadiklarimi simdi sizden sezeryam sonrasi icin ineri ve evimize sah saglim donebilmek icin dua istiyorum iyiki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?