2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizimkide 24 günlük bende 2 saatte bir emziriyorum 2 aydan sonra 3 saate çıkaracağım geceleri ben gece gündüz düzen kurmaya çalışıyorumki işe başlayınca bozulmasın
Uyuyan bebegi uyandirip mama vermeyin canim bende ilk 3 4 gece uyandirdim hastanedeki hemsirelerin baskisi uzerine. Simdi etraftaki deneyimli annelerden aldigim oneriler ise gece uyandirmamak, acikan bebek zaten uyanir dediler. Ama is isten gecmisti artik benim oglusum alisti 3 saatte bi emmeye, ben uyandirmiorum artik ama saatli alarm gibi dakkasini gecirmiyor 3 saatte bi uyaniyor, sonra yemegini yedirip zar zor geri uyutuyorum. Bugunde huy degistirdi kucakta uycak baska yerde uymuyo

Ama benimki annemin kokusunu ariyo beni değil.Çocuğun dengesi şaştı benim iyilesememem yüzünden

Canim 23 ocakta normal dogum ile minnosumu kucagima aldim cok sukur, beni cok yoruyo yogunluktan hic girip bakamadim mesajlara. Sen naptin?
Gözün aydın cnm.. Benimki çarşamba yani 40+3 te sezaryen olck. Bugünkü kontrolde gün verdi csyrc . Kanala girmedi, başı yan duruyor. Normal çok istemiştim ama hayırlısı olsun..

Gözün aydın cnm.. Benimki çarşamba yani 40+3 te sezaryen olck. Bugünkü kontrolde gün verdi csyrc . Kanala girmedi, başı yan duruyor. Normal çok istemiştim ama hayırlısı olsun..

Hayirlisi canim aynen,nasip kismet cidden..bekledigini de bebeginin gelisimi icin en iyisini yaptigina say..bnm de carsamba kontrolde alttan biseler yapabilir bakalim..saatkacta gircendoguma hem belki kendi gelir insallah bi surpriz yapip da..

Zaten yaridan fazlamiz aralik anasi olduk, aralik analarini gizliden takip ede ede

Kanamalarınız nekadar sürdü. Benim 10.gün kesildi gibi bugün 17.gün tekrar başladı adet sancısı gibi sancılı. Korkmalımıyım sizce

Kanamalarınız nekadar sürdü. Benim 10.gün kesildi gibi bugün 17.gün tekrar başladı adet sancısı gibi sancılı. Korkmalımıyım sizce
Ben sezaryen ile dogum yaptim, hastaneden ciktigim gun pihtili kan kesildi, 35. Gun bugun. yani yaklasik 1 aydir gunde bir parmak kadar kan geliyo, doktora sordum normalmi kanamam yok denilecek kadar az diye, sut verdigin icin rahim kendini toparliyor normal dedi.

Ama yine de kendinizi oraya ait hissedemediniz Uf ben hic bakmadim subattakilere hehe ztn kendi durumum bana yeter ,ilacim belli
Yok canim ben hic yazmadim zaten Normal dogum takintilari vardi ya onla dalga geciyoduk bir de dogum baslarsa nasil oluyo bilelim diye okuyoduk. Ben kesin sona kalirim diye dusunurken geliverdi su. 20 gun erken oldu dogum. Hadi bakalim darisi basina Subat anasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…