2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ülen bırak içine doğmayı içine doğurup napcan dışından doğur gari

yağmur duası gibi gaz duası haa yine
Şu hepatit b aşısı ne illet bbişimiş ya
Oğluşun huyu değişti..
Dediğin gibi kafası yanıveriyo ıkınırken ,bi ağlıyor bi ağlıuor..

Uzuuuuunnn zamandan beri ama cok uzun...dün gece süt sağdım ve minnoşu annemre ablama verdim yarın gidecekler

Deliksiz uyumuşum
ama uyuyana kadar adamı ittirmekten bi hal oldum ...ayuuuu...

Simdiuzerine gitmiyorum sen dogur gel diyosun yani ,gel gel gorcen hhehe gibi
evine kamera koymuş gibi ne yaptığını biliyor olucaz ...
Sen şindi eve gelince alpişkonla,o uyuyunca uzun uzun izlersin
Sonra aman emzirme vakti,offf bu gaz ne fena imiişşşş be lerr...
Kocacığım akşama bişi yapamadım..
Allah kakası sırtına geçmiş...
Oğluşummmm emdin sıçtın daha niye cırlıyon
Offf cisrik uyumalı
Ne çabuk acıktın anaa 2 saat olmuş ya ,e yeni yatmış gibiydim
Kk yabne olmuşşş bu sayfaları nası okucam..
Eee uyusammı okusammı banyo mu etsem,minnoşun çamaşuru yıkanacak,çöp bez doldu...
Bulaşıklarda var ,akşama a yemek
Bıyıklarım çıkmış almam lazım...karar veremedim şimdi napsam ki
Ingaaaa.....

Hooooo

En sonunda hoopp Alpisin yanina .. Yemek de kalir,temizlik de,biyik da ay Allah iyiligini versin kiz guldurdun sabah sabah

Saka bi yana baskalari beni anlamiyor gibi geliyor,sadece ocak anneleri anlar beni baska gruba kendini ait hissedememe duygusu yani ben de iyiyim su an sancisiz agrisiz ,halayataktaym yeni uyandim gerci sen doktora da gidicen bakalim,heycanlandim ne diycek :)

Canim gaz icin herhangi biseu kullaniyo musun?

merhaba annisler. bebegim 33 gunluk ve gubun belli saatlerinde gaz samcisi oluyo. bulundigum yetde cicuk doktoru yok. ilac kullanmali moyim acaba?

Bilenler tecrübeli analar bana acil cevap verirmisiniz..

25 günlük bebişe nasıl biberon önerisiniz. Ben şuan chicconun vakumla akan biberonunu aldım üç gündür onu kullanıyorum ama yavrum içerken kenarondan akıyor üstü başı ıslanıyo haydiiiii bi de üst değiştiriyorum bı defada uykusu kaçıyor uyut uyutabilirsen.
Dr Brawnun havayo tutan doğal akışlı biberonu varmış yoksa avent mi alayım nolur akıl verin (

Bana da öyle geliyor cidden. Bu grupta da sanki herkesi tanıyormuşum gibi ismini yeni gördüğüm kişiler olunca ' bu kimmiş?' diyorum

Yaaa kızım galiba memeyi bırakacak sutum zaten az.toparlanamadigim için yatarak emziriyorum.emmeye gelince iki geliyo sonra feryat figan ağlamaya basliyo.

Yaaa kızım galiba memeyi bırakacak sutum zaten az.toparlanamadigim için yatarak emziriyorum.emmeye gelince iki geliyo sonra feryat figan ağlamaya basliyo.

Sut artirici ilaclar caylar varmis ya denedin mi peki cnm,insallah birakmaz minnos memeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…