2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Seninkipir suyu patlativerdi,benim firlama icerde dort donuyor masallah 1ayi gectiniz buyuttunuz bebeleri baya amin bakalim kismet ne zamana ,ailem de yazik ta uzakta benle hopoturup hop kalkiyolar ama hic germiyorum onlari..yine de akillari bende

Seninkipir suyu patlativerdi,benim firlama icerde dort donuyor masallah 1ayi gectiniz buyuttunuz bebeleri baya amin bakalim kismet ne zamana ,ailem de yazik ta uzakta benle hopoturup hop kalkiyolar ama hic germiyorum onlari..yine de akillari bende
Annesini cok seviyo demekki ben burda iyiyim diyo Gelince anlayacakki cok cok emmek daha tatli hayirlisi olsun canim

Yarin bebisim de bende hastaneye gidiyoruz umarım canımızı yakmadan sorunlarımızı cozerler.çarşamba da aşı var offf offf

Sahi ya 40 ı cıkmadı daha ne ki bunlar neden uyumazlar bende anlamış değilim yarın sabaha devrelerim yanacak annemler gidioo
Cok gazli benimki ya, karni gurul gurul hep, bazen kolay cikariyo bazen zor ama hep gazli... Ondan uyuyamiyo cocuk. Annemin gittigi gun benim bittigim gundur

Cok gazli benimki ya, karni gurul gurul hep, bazen kolay cikariyo bazen zor ama hep gazli... Ondan uyuyamiyo cocuk. Annemin gittigi gun benim bittigim gundur
o gaz bizde de var ya
Yediklerimiz içtiklerimiz hormonlu ondan mı ne....emdikten sonra cok yoruluyorum..daha tutulmuyor sıvazla indir kaldır ...kıpkırmızı oluyor bi topak ya
3 ayın arkasını alsak inşallah...oh oh

Hayirlisi canim aynen,nasip kismet cidden..bekledigini de bebeginin gelisimi icin en iyisini yaptigina say..bnm de carsamba kontrolde alttan biseler yapabilir bakalim..saatkacta gircendoguma hem belki kendi gelir insallah bi surpriz yapip da..
Sabah 9 da. Önce yine kontrol edecek pozisyonunu. Olumlu bi gelişme varsa suni sancı deneriz ama değişeceğini sanmıyorum dedi. Bu kadar bekledik vardır bunda da bir hayır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…