2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nerdeyse hepsinden kullanıyorum ama sadece sırt üstü yatabiliyor hafif yana dönüp emziriyom rahat olmayınca da çok gelmiyodemekki.Hiç yok değil var ama ona yetmiyo.çok moralim bozuldu
Sut artirici ilaclar caylar varmis ya denedin mi peki cnm,insallah birakmaz minnos memeyi

Nerdeyse hepsinden kullanıyorum ama sadece sırt üstü yatabiliyor hafif yana dönüp emziriyom rahat olmayınca da çok gelmiyodemekki.Hiç yok değil var ama ona yetmiyo.çok moralim bozuldu

Dun benim moralimi duzelttiniz,simdi de senin moralin duzelsin :) sagma da iyiymis diyorlar ya insallah hepsi iseyarar,agrin gecse rahat emzirirsin dedigin gibi..mama da ek verirsin hic olmadi gecene kadar.benm ikiz yegenlerm hep mamayla buyudulerablamin sutu bir iki gun geldi ancak..ama masallah iyiler 3.snftalar simdi uzulmemeye calis sen de

Insan kendini kötü hissediyo anne olamadimki ben sadece dogurdum.ne bakabildim ne emzirebilcem.cocugumu susturamiyorum bile ağlarken.Annem annesi oldu resmen ya o olmasa ne yapacaktim

Insan kendini kötü hissediyo anne olamadimki ben sadece dogurdum.ne bakabildim ne emzirebilcem.cocugumu susturamiyorum bile ağlarken.Annem annesi oldu resmen ya o olmasa ne yapacaktim
canım zor biliyorum ama oturarak emzirmeye çalış.. ben ameliyatın ertesi günü zor oldu ama oturdum öyle emzirdim

kızlar minnoşun midesi mi bulanıyo anlamıyorum kusacak gibi yapıyo nefesi gidiyo kucağıma alınca kendine geliyo.. tuvalete bile gidemiyorum bi daha olur diye.. sizin başınızada geldi mi

Ne zaman dogurdun canim?
Hepimiz baslarda öyleydik sonra annelerimiz gitti. iş başa düşunce anne oluyosun tam. Ben de bazen susturamıyorum bebekler laftan anlamiyolar ki
Oyle seyler düşünme sütünden çok kucağına sevgine şefkatine ihtiyaci var.
Bebegi öp kokla güzel seyler düşün.

kızlar minnoşun midesi mi bulanıyo anlamıyorum kusacak gibi yapıyo nefesi gidiyo kucağıma alınca kendine geliyo.. tuvalete bile gidemiyorum bi daha olur diye.. sizin başınızada geldi mi
Evet dün boğuldu yan yatır canım. Allaha emanetler. Tam agzindan sutler cikip mosmor olmuş şekilde denk geldim sirtüstüydü tam kusamadı. Ödüm koptu. Allah korusun hepsini. Emzirdikten sonra beş on dk yalnız birakma.

canım yanda yatıyor ama ağzından bişede gelmiyor midesi bulanıyor sadece.. Allaha emanet kuzucuklarımız.. Allah korusun onları

Hep yan yatırıyoruz bu yüzden biz, dediğin gibi biri bekliyor mutlaka birazcık başını , Allah'a emanetler ....

Doktor kontrolünden geldik, d vitaminine başlayacağız, gaz damlası önermedi doktor, yani kullanmamaya çalış kendi kendine öğrenecek , geçici bi süreç olduğunu düşün Dedi. İçimden gece yarısı uykusuz kalınca bu dediklerin hiç işe yaramıyor doktor bey diyesim geldi...
Bir ay sonra aşı için çağırdı, sanırım özel hastanede devam edeceğiz aşı takibine...
Sarılığımız hala devam ediyor, bir aya kadar geçmezse kan tahlili isteyeceğim Dedi, şimdilik bizden haberler bunlar

canım sende 20 ocakta doğurmuştun dimi?

avent natural 1 delikli olandan kullanıyorum memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…