2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar slm. Bende şu an manuel bir pompa var bebedorun. Elektrikli alacağım fakat manuelin acısına dayanamıyorum. Acaba elektrikliler daha rahat mıdır yoksa daha mı fazla acı verir?

Buğrayı uyandırmak pahasına o lanet gıcırtılı kapıyı açtım ve tuvalete zor yetiştim he ..size de öyle o his birden ay tuvaleti m çok geldi hissi

Amin canım biz de Aynıyız. Geçmiş olsun. Bize sab Simplex işe yaradı. Tabi termos a ve acı elma yağı na devam. Uykuda n kalkınxa direk bacaklar yukarı gazlar dışarı hareketi yapıyo z

Offff aralik analarina bi bakayim dedim bakmaz olaydim ... Monovit devit hakkinda biseyler yaziyomus nette kansorojen madde iceriyomus bingildiklari erken kapaniyomus falan... Bilen varmi birseyler?
Monovit veriyom ben hiç de inanamdım. Bütün bebelere veriyo lar osağluk Bakanlığı onaylama sa mümkün mü yani bunu göze almak binde bir ihtimal olsa bile ülkenin tüm cocuklarına verilsin?

Gönlünü ferah tut d vitamini şart bebişlere güneş görmüyor bizim gış pülüçleri

Napan ?

O gaz hepimizde sıkıntı. Bizde nurse harveys kullanıyoruz pırt pırt yapıyorda bitmiyorki nasip 3. Aya geçecek inşallah bir umutla geçiriyorum günleri :)

Beşik sallarım yapmıycam dediğim ne varsa yapıyorum yavrum. .

Kendimi ayağımda eşek kadar sıpa sallarken hayal ediyodum şimdi
akşam saat 21.30 da ayağıma yattı anca beşiğe geçti...ha uyucak ha uyucak derken...banyo güya uyutur dedik
Yoruldum..canım tahin yemek istiyor ama bir ayağım yataktan sarkık yolcu yani...diğeri yatakta gitme kaaaalll der gibi...gır hır gır hır adamın inceden derin uyku sesi...gözümün biri yandan kıpırdayan minnoş süzüyor dualardayım..
sinir oluyorum şu kıprdak elleri battaniyesini yüzüne çekiyor..bide nefes alamaz Allahım aman aman...
Şu sigara içen ifade de ne cazip
İçmiyorum ama sanki derdimin derinliği gibi
Bi fiırt daha

Evet canim doktorda devamli soruyo veriyosunuz dimi diye... Ne bileyim oyle yazmislar aklima takildi

Evet kocalar zıpkın gb dursun biz çökeriz bu gidişle...

Bana hala misafir geliyo kuzu. .bugün bi taraftan sil bi taraftan bebek ağladı koş. Mutfakta hazırlık cabası..

Hangi oda da oldugmu şaşırıyorum kendi hızımdan..

Allah güç veriyo ya ..bi bekar elini kolunu sallayarak o ülke bı ülke gezen bana bakıyorum..bi de şuan kakalı don zıbın yıkayan bana..

Hey gidin bir zamanlar gençtik be pembe..rimelsiz rujsuZ tuvalete bile gitmezdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…