2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy maşallah barekallah çokk mu çokk tatlı omuzda uyumasına bayılıyorum bendee dünyadaki hiçbirşey o an kadar değerli olamazz Rabbim bütün evlatları anne baBASINA BAĞIŞLASIN UZUn ömürler versin

Nasıl çirkin nasıl çirkin bi beybi bu yaaa elini yüzünü ovala yi ısırıp öperim
Nasıl çirkin nasıl çirkin bi beybi bu ya ..elini yüzünü ovala yi ısırır im yerin ben bunu ..maşallah bal kuzucuk

Sab simplex kullaniyoruz bide biogaia gerci yarin son biogaia digerine devam ederiz heralde. Pazartesi 1.ayimiz olucak bizimde kontrolumuz var bakalim :)

Biz 3 numarayaa gectik

Canim uzun süredir yazmak istiyorum sna bebisten fırsat olmadı benim bebeğim 34+2 de doğdu yanı prematüre 2 gün sonra sarılık olduk en fazla 14 oldu fetoterapi aldık 3 gün taburcu olurken 5 e inmişti 2 gün sonra tekrardan 14 oldu ben farketmistim kızım baya bi sariydi sonra tekrardan düşüşe geçti bu dönemde küçük olduğu için önce emzurdim sonra biberonla anne sütü verdim doktor böyle böyle atacak dedi şimdi tam 2.5 aylık ve gözlerimizin akı hala tam beyazlamadi bende ilk zamanlar çok takiyordum ama geçti sen bol bol emzir canım idrarla kakayla atacak inş şimdi kimle konuşsam bebeği sarılık geçirmiş çok doğal yani yasadigimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…