- 26 Aralık 2015
- 92
- 83
- 3
- 39
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.701
oyyy maşallah barekallah çokk mu çokk tatlı omuzda uyumasına bayılıyorum bendee dünyadaki hiçbirşey o an kadar değerli olamazz Rabbim bütün evlatları anne baBASINA BAĞIŞLASIN UZUn ömürler versinKizlar benim kiz devamli bi miril halinde uyurken bile oyle hic derin uyumuyo. Odu patliyo uyucam diye. Cok mizmiz bi kizim var ama cok tatli gece hic uyumuyorum ama yinede kizamiyorum babasi oflayip pofluyo bi sure sonra annelik boyle bisey heralde ki ben normalde cok rahatima duskun bi insanimdir suan perisan bi haldeyim valla
Bakin buda benim kucuk civcivim masallah alalim hatta felak nas okuyun kizima teyzeleri cok nazar aliyo.Eki Görüntüle 1770852 Eki Görüntüle 1770853
Nasıl çirkin nasıl çirkin bi beybi bu yaaa elini yüzünü ovala yi ısırıp öperimKizlar benim kiz devamli bi miril halinde uyurken bile oyle hic derin uyumuyo. Odu patliyo uyucam diye. Cok mizmiz bi kizim var ama cok tatli gece hic uyumuyorum ama yinede kizamiyorum babasi oflayip pofluyo bi sure sonra annelik boyle bisey heralde ki ben normalde cok rahatima duskun bi insanimdir suan perisan bi haldeyim valla
Bakin buda benim kucuk civcivim masallah alalim hatta felak nas okuyun kizima teyzeleri cok nazar aliyo.Eki Görüntüle 1770852 Eki Görüntüle 1770853
Nasıl çirkin nasıl çirkin bi beybi bu ya ..elini yüzünü ovala yi ısırır im yerin ben bunu ..maşallah bal kuzucukKizlar benim kiz devamli bi miril halinde uyurken bile oyle hic derin uyumuyo. Odu patliyo uyucam diye. Cok mizmiz bi kizim var ama cok tatli gece hic uyumuyorum ama yinede kizamiyorum babasi oflayip pofluyo bi sure sonra annelik boyle bisey heralde ki ben normalde cok rahatima duskun bi insanimdir suan perisan bi haldeyim valla
Zaten babasi biyere koydurmuyo foto burasi artik bizim yer aylardir ic iceyiz koyasim geldi napiyim :)))
bizimki de koymuyor nazar deger dıyeZaten babasi biyere koydurmuyo foto burasi artik bizim yer aylardir ic iceyiz koyasim geldi napiyim :)))
Sab simplex kullaniyoruz bide biogaia gerci yarin son biogaia digerine devam ederiz heralde. Pazartesi 1.ayimiz olucak bizimde kontrolumuz var bakalim :)Senem maşallah çok tatlı suan ayno pozisyonda uyuyo benim oğlanda..
Ay aynı benim kocam. .ağlayınca üç dk anca tutar..niye ağlıyp bu.
Niye uyumuyor bu..of poff
Sinir oluyo hemen belli. Alıyom elinden bende zaten yamuk yumuk tutuyo içim acıyo bebek onun elindeyken.
Bu arada mıkırılar gazdan. rahatsızlı veriyor cunku ..sab Simplex kullanıypx daha raht uyuyp artık ya da kırkı bitti ondan bilmiyorum artık
Bak simdi beni huylandirdin kiz kaldiriyimmibizimki de koymuyor nazar deger dıye
herkese acık burası bılıyorsun dımı?
sen bılmıyor muydun kk nın herkese acık oldugunuBak simdi beni huylandirdin kaldiriyimmi kiz
Biliyorum canim nazar deger diyosunya ondan dedimsen bılmıyor muydun kk nın herkese acık oldugunu
paylasımları herkes göruyor
evet 1 . ay aşı yapıldı ayın 29 undaBiliyorum canim nazar deger diyosunya ondan dedim
1.ay asisi yaptirdinmi sen ates fln oluyomu kalca ultrasonu yaptirdinmi
Biz 3 numarayaa gectikben 2 kullanıyorum
bacaklar sıkıyor. bol bırakmaya calısıyorum ama ustune gecer dıye fazla bırakamıyorum.
2 hafta önce 4200 dü benımkı
bu paketı yenı aldık . bundan sonra 3 e gecıcem
deneyeyım bı bakalım. bol olursa 2 kullanırım yıne.
kilosu ne?Biz 3 numarayaa gectik
5450kilosu ne?
kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz, kaç kilo bebik?
sıkmıyor mu bacakları?Biz hala 1 numaradayiz 4 kilo kizim
benımkı de o cıvarları olmustur heralde
Bizde dogdugunda 1 numara kullandik ama bacak arasi dar geldiBiz hala 1 numaradayiz 4 kilo kizim
@Umt2016
Yavrum bugün yine doktorda ydık...
Uyuz herif şu zaman geçer demiyo ki endişe lencek bişey yok artık ilk on beş günde beyin için tehlike kalktı zaten diyo.
Yine kan verdik 3 tüp. Kan gurubu zımbırtısıyla ilgisi olabilrimiş ona bakcak bu sefer de .
Vucudu Sarı mı sizinkinin..benim bacaklar bile sarı ya ..yemin ediyorum sarı renk görmek istemiyorum.
Bebeğimden kan alsınlar da istemiyorum. Vucytran bari sarılık gitsin içim rahat etsin.
Hadi bakalim rabbim bize bol bol süt versin minnoslarda doysun kilo alsinbenımkı de o cıvarları olmustur heralde
yarın görücez :=)
inşallah :=)Hadi bakalim rabbim bize bol bol süt versin minnoslarda doysun kilo alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?