2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben
bende memurum ama rapor parası süt parası filan almadım hiç duymadım bile neye göre alıyoz ki benim gıcık müdür bilse bile söylemez almıyım diye
Rspor icin bulundugu ilcedeki sgk ara dogum ysptim de.sistemden bakiyolar sut parasi icinde ama memurlar sut parasi aliyomukine

renklisemsiye sonradan nasıl downlu çıkabiliyomuş yaa bu saatten sonra değişmez ki şimdiye dek belli olurdu bence.benim eşimin yeğeni downlu az çok bilgi sahibiyim hiç sonradan çıkanı görmedim

Canım ben de mama kullanan annelere golden goattan baskasini tavsiye etmiyorum.6 yil once kizim için cok arastrmistim, anne sutune en yakin, hazmi da cok guzel.Ben oglusta 60 cc veriyodum ama ayda b kg alinca dr mamayi kes dedi.Bu ay mamasiz sirf anne sutu ile n kadar alacak onu olcucez.

E bebekten soothie aldim, bizimki cok duskun malesef.Simdiye kadar aventin basit emzigini kullaniyorduk.Agiz dis gelisimi ve anne meme ucuna benzerligi guzel ama biraz kocaman degil mi ?:)

Sutumu artrmak icin lactamil ve milkplus aldim.Milkplusa pisman oldum zira icimi zor.Cemen v elmanin dansi olmus , icebilene helal olsun:)

Evet kizlar ...asil meselem...5 gunden fazla bebegi kabiz olan var mi???

Ay bizde aptamil kullanıyoruz o mu gaz yapıyor ki çıkardığı halde bitmiyor gazi.
önce aptamil aldık çok gaz yaptı beğenmedik.humana kullandım o güzeldi memnundum ama eşime golden goatu tavsiye etmişler almış gelmiş.bir haftadır onu kullanıyoruz.doktorumuz da iyi bir mama dedi

büyük beden tayt ısteyen varsa defactonun sayfasından bakabılırsınız 15 tl 44 beden
kısa vadelı düşündüğüm için alt gıyıme fazla para vermek ıstemıyorum
o yuzden ucuz geldı bana buyuk beden sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…