2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

csyrc ben de babasını kaybedenler arasındayım maalesef.çok acı bir kayıp bir süre acı çok yoğun ama hayat devam ediyor.birşeyler unutturuyor acıyı zamanla
ama bir yanın hep eksik kalıyor.her mutluluğunaçda her üzüntünde keşke yanımda olsaydı diyorsun.
allah hepsine rahmet eylesin bizleri diğer dünyada onlarla buluştursun

Canım biogaia varsa icebilirsin yetişkinler de kullanılabilir prospektusunde yazıyor

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. kalanlarada sağlıklı uzun ömür olsun inşallah.

Bende babami kaybetmistim kkanserden olmese cok aci cekerek olecekti.vefat ettikten 5 gun sonra ogrendim hamile oldugumu.3 yil cocugum olmuyordu.kendiligimden hamile kaldim

bende hissetmiyorum ya
Aaa gercektenmi ameliyatta mesaneyle oynamislar rahimle yan yana oldugundan. 6 hafta surer gecmesi dedi ama hic gecicek gibi gelmiyo bana cok garip bisey ya bi tuvalete giriyorum aklima geldikce kac dakika cis yapiyorum. Doktor saatte bir git tuvalete duzenli dedi ama nerdeee bu kiz bana herseyi unutturuyo :)

geçecek birşey dimi sanki böyle kalacam gibi doktorada gitmedim bende aklıma geldikçe giriyorum ama nereye kadar böbreklere zarar vermekten korkuyorum

Şu mukuslu kaka ne ola ki?.. Bi foto çekip atabilir mi birisi? Benim tosunun da değişik değişik olabiliyor, ama mukuslu mubilmiyorum :/
Mukus da iyi bir şey değil heralde...
ya bizimkinin de kakası fosforlu sarı.tamam sarı olur normalde biliyorum ama böyle bir sarı yok yaa.bi de bir yere değdimi çıkmıoyor boya gibi mübarek : ) mamayı değiştirden sonra böyle oldu bence mamadan : )

geçecek birşey dimi sanki böyle kalacam gibi doktorada gitmedim bende aklıma geldikçe giriyorum ama nereye kadar böbreklere zarar vermekten korkuyorum
Evet iste bende ondan korkuyorum bobreklere zarar. Bakalim 4 hafta gecti sezeryandan beri bikac hafta sonra daha gecmezse yine gidicem doktora. Sende bi git istersen belki farkli bisey soylerler

o sivilcelerden bizde de var.ben de musteladan şüphelendim önce.ama Johnsons baby yağ sürünce de oldu.sadece anne sütü ya da zeytinyağı sürücem bundan sonra yüzüne

golden goat iyi biz memnunuz.aynı anne sütü gibi diğer iki mamada uzunnsüre acıkmıodu çocuk şimdi 2 saatte bir acıkıyor emmiş gibi.emzirmeye de yardımcı mama yiyince uzun süre emmmiyo çocuk çünkü.tek kötü yanı sürekli mama yapıosun :) ama güzel kilo aldırıyor.bizimki bir haftada kendine geldi iştahı açıldı yavrumun

Allah razi olsun arkadaslar,cok sagolun..dulariniz,destekleriniz icin..dayanmasi cok zor,hele de boyle uzakta elim kolum bagli iken daha da zor..bebegimden guc aliyorum,esimden de..bebegm olmasa nasil dayanirdim bilemiyorum ama ayni zmnda o var diye acimi tam anlamiyla yasayamiyorum..10gunluk bi bebege zarar vermek beni ayrica uzer cunku..sanki acimi hissediyor bugun atesliydi yeni dustu atesi,o da yorgun ama bi guluyor beni de gulumsetiyor..aciimin aynisini yasayan arkdslar sizin de basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin,geride kalanlarimiza da Allah saglik ve guzel omurler nasip etsin insallah..

Canim dr brown biberonu denesene, ben hep onla verdim hic bis sorun yasamadim, hem dogal akis hemde antikolik sistemi var. Anne memesinide reddetmiyor sonrasinda.
Cnm alacam onu aklımda ama ebati ve geniş agizmi dar agizmi hangisinden alayim ona karar veremedim... sen bebis nekadarlikken kullandin? Hangisiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…