- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.901
Canım biogaia varsa icebilirsin yetişkinler de kullanılabilir prospektusunde yazıyorKızlar bana yardım edin dun elektrik yoktu donduk evde kızım üşüttük kızım gece uyumadı sancıdan bende çok fenayım... Gaz var çıkartamadım... Kıvranıyorum... Ne yapayım kızın damlasından falan içsem geçer mi...
canım sana birşey sorcam sezeryandan sonra tuvaletini hissetmeyen sen miydin?Kizlar mesaj nasil siliniyo eski mesajlar bulamadim bi turlu
Doktorumuz 3 güne kadar sıkıntı yok demişti .Teşekkür ederim canım, deniycem bu tavsiyelerini...Uyuttum bebisi disariya kacip alicam bir koşu.Kaka bizi cok yordu .
Kızlar kabizlikta kac gun bekliyosunuz?yani bebeklerinizin kabizligi max kac gun? 5 gunu asan var mi://
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. kalanlarada sağlıklı uzun ömür olsun inşallah.Arkadaslar hepinizi sanki gercekten taniyor gibiyim,oyle seviyorum.o yuzdenpaylasip sizden dua bekliyorum. Babami kaybetmisiz dun.. Yuregim cok fena,cok kotuyum,daha 2gun once yazistik..yasi vardi ama whatsappta yaziyordu,merak salmisti..oglumun fotolarini attik esimle..en guzel dileklerini diledi bizler icin..dogumdan sonra konustugmda cocuk gbi heycanla ve aglayarak konusmustu benimle.gidemiyorum uzaktayim,seyahat yasak..aglama yipratma daha 9gunluk bebegin var..tek teselli olmese cok kotu seyler yasayacagiymis..su an yaziyorum ama aglaya aglaya..deli gbi oldum ama dua ediyorum..mekani cennet olsun..bizim icin dua edinn
Bende babami kaybetmistim kkanserden olmese cok aci cekerek olecekti.vefat ettikten 5 gun sonra ogrendim hamile oldugumu.3 yil cocugum olmuyordu.kendiligimden hamile kaldimArkadaslar hepinizi sanki gercekten taniyor gibiyim,oyle seviyorum.o yuzdenpaylasip sizden dua bekliyorum. Babami kaybetmisiz dun.. Yuregim cok fena,cok kotuyum,daha 2gun once yazistik..yasi vardi ama whatsappta yaziyordu,merak salmisti..oglumun fotolarini attik esimle..en guzel dileklerini diledi bizler icin..dogumdan sonra konustugmda cocuk gbi heycanla ve aglayarak konusmustu benimle.gidemiyorum uzaktayim,seyahat yasak..aglama yipratma daha 9gunluk bebegin var..tek teselli olmese cok kotu seyler yasayacagiymis..su an yaziyorum ama aglaya aglaya..deli gbi oldum ama dua ediyorum..mekani cennet olsun..bizim icin dua edinn
Allah rahmAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. kalanlarada sağlıklı uzun ömür olsun inşallah.
Bende mustela kullaniyom banyodan sonramj oldu diyodum sende benim gibi dusunuyosunKızlarrrr mustela alerji yaapmış olabilir mi???
Evet canim bendim halada hissetmiyorum..canım sana birşey sorcam sezeryandan sonra tuvaletini hissetmeyen sen miydin?
bende hissetmiyorum yaEvet canim bendim halada hissetmiyorum..
Aaa gercektenmibende hissetmiyorum ya
geçecek birşey dimi sanki böyle kalacam gibi doktorada gitmedimAaa gercektenmiameliyatta mesaneyle oynamislar rahimle yan yana oldugundan. 6 hafta surer gecmesi dedi ama hic gecicek gibi gelmiyo bana cok garip bisey ya bi tuvalete giriyorum aklima geldikce kac dakika cis yapiyorum. Doktor saatte bir git tuvalete duzenli dedi ama nerdeee bu kiz bana herseyi unutturuyo :)
ya bizimkinin de kakası fosforlu sarı.tamam sarı olur normalde biliyorum ama böyle bir sarı yok yaa.bi de bir yere değdimi çıkmıoyor boya gibi mübarek : ) mamayı değiştirden sonra böyle oldu bence mamadan : )Şu mukuslu kaka ne ola ki?.. Bi foto çekip atabilir mi birisi? Benim tosunun da değişik değişik olabiliyor, ama mukuslu mubilmiyorum :/
Mukus da iyi bir şey değil heralde...
Evet iste bende ondan korkuyorum bobreklere zarar. Bakalim 4 hafta gecti sezeryandan beri bikac hafta sonra daha gecmezse yine gidicem doktora. Sende bi git istersen belki farkli bisey soylerlergeçecek birşey dimi sanki böyle kalacam gibi doktorada gitmedimbende aklıma geldikçe giriyorum ama nereye kadar böbreklere zarar vermekten korkuyorum
o sivilcelerden bizde de var.ben de musteladan şüphelendim önce.ama Johnsons baby yağ sürünce de oldu.sadece anne sütü ya da zeytinyağı sürücem bundan sonra yüzüneselam canım,
inşallah bızımkı de zamanla kaybolur. alerjıye dair bir şey yok sanırım, varsa da ben anlamadım dıyebılırım.
sadece kafasının yan taraflarında mınık sıvılceler var, o da çogu bebekte oluyor dıye bılıyorum.
insanın bebegınde azıcık bişi olsa moral sıfırlanıyor
allah evlatlarımızı bize bagıslasın, saglıklı ve huzurlu bi ömür nasip etsın inşallah
ya bizimkinin de kakası fosforlu sarı.tamam sarı olur normalde biliyorum ama böyle bir sarı yok yaa.bi de bir yere değdimi çıkmıoyor boya gibi mübarek : ) mamayı değiştirden sonra böyle oldu bence mamadan : )
golden goat iyi biz memnunuz.aynı anne sütü gibi diğer iki mamada uzunnsüre acıkmıodu çocuk şimdi 2 saatte bir acıkıyor emmiş gibi.emzirmeye de yardımcı mama yiyince uzun süre emmmiyo çocuk çünkü.tek kötü yanı sürekli mama yapıosun :) ama güzel kilo aldırıyor.bizimki bir haftada kendine geldi iştahı açıldı yavrumunMamanın içeriğinde şeker olmamasına dikkat etmek gerek. Bazı mamalar şeker içeriyor bu da çocuğun damak tadını değiştiriyor. Aynı Zaman'da kabız olmasına gaza neden oluyormus. Çocuğun sindirim sistemi tam gelişmediği için mamayı da uzun saatler sindiremiyormuş bu nedenle de daha uzun süre uyuyormuş. Yani mama seçimi çok hassas bir konu.
Ben 3 gün takviye kullandım. Golden Goat aldım. Normal mamaların yaklaşık 2 katı fiyatı ama şekersiz olması sindiriminin kolay olması vb bir sürü artı özelliği var.
Ayrıca koca insanlar o kadar stok varken aç uyuyamıyoruz çocuk Nasıl uyusun. İnternette tomrisin emzirme notları var. Emzirme kampı mıydı neydi adı öyle bir program yazmış. Ona da bakabilirsin. Belki faydası olur.
Cnm alacam onu aklımda ama ebati ve geniş agizmi dar agizmi hangisinden alayim ona karar veremedim... sen bebis nekadarlikken kullandin? Hangisiydi?Canim dr brown biberonu denesene, ben hep onla verdim hic bis sorun yasamadim, hem dogal akis hemde antikolik sistemi var. Anne memesinide reddetmiyor sonrasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?