2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugun bebidimle başbaşa ilk gunumuzdu gece yine uyuması gündüz uyuyor dedim bugün gündüz de uyumadi nazar degdirdim pasama gaz sorunu bitmiyor kızlar siz her zaman emzirdiginizde gazını çıkarıyor musunuz ben uğraşıyorum ama her zaman çıkmıyor öyle uyuyor uymayınca uğraşıyordum çıkarmak için bir de alttan çıkarıyor bizim pasa daha 13 günlük çok küçük biraz büyük olsa dizime yatiririm karnını ovarim ama boyle çok zor oluyor

Zaten her yerde söylüyor şekerli mamalardan kaynaklanan sorunları. Daha önce mamalarda gdo çıktığı için alırken ben de baya araştırmıştım. Zaten keçi sütü besleyiciliği ve gaz yapmaması yönünden büyükler için de süper. Ben keçi sütü keçi peyniri sık tüketiyorum. Sık yapmaya razı olur insan sağlıkları bozulmasın yeter :)

Bu iş böyle giderse annem gidince balkondan falan atarim heralde kendimi.tüm ev ayağa kalkiyo susturabilmek için.
hepımız aynı durumdayız. ama şunu fark ettım, açken kımse susturamıyor.
karnını tok tutmaya calıs
ıyı kontrol et doyup doymadıgını.. önceden benımkınin aglama nöbetlerı olurdu
anlamazdık. açmış meğer. gazda da aglıyor tabıı kı
ama aç kaldıgı kadar degıl.. bir şekilde halledıyorsun gazı.

Canım çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin geride kslanlara sağlıklı uzun ömür versin inşallah
Sanırım kelimelerin tükendiği yerdeyiz ama bebeğini düşün lütfen onun için iyi olmalısın

Bunun da 3,5 kilosu bebişimdi zaten
Göbeğim ve arkamdaki römorkum ve fıçı bscaklarımla mutsuzum
Yanaklarımı saymıyorum bile
benım de alt kat 44 bedene düşmüş düşün işte gerısnı
eyy gidi 34-36 beden sörr incecık belım vardı
90-60-86 idi ölçülerim kalçam kendı başına bi cumhurıyet kurmus, bagımsızlıgını ılan etmıs zaten
kac gundur elımde mezro nette kıyafet bakıyorum.

Slm kizlar kafayı yemek üzereyim dün geceden beri oğlum uyumamis lahmacun yedim çocuk Ağrı'da sizidan uyumadi kirkli bebeği ayağım da sallar oldum tam dalıyor bi agri yla uyanıyor artık bitap düştük oda bende napsam bi fikir verin

Ben hala hamile pantolonlarımı giyiyorum :"(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…