2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Millet konuşur da konuşur. Valla canım bende 20 gün kaşıkla verdim benim bebe tutmadı memeyi sonra doktora gittim kilo almamış biberona başladık bir haftada 400 gram aldı. Zavallı bebişimi aç bırakmışım. Meğer ondan bir sesi yerde vir sesi gökteymiş. Boş vet elalem ne dersr desşn sen yedir bebişi sütünü biberonla alıyor mu... yettiği yere kadar sağıp ver. Benim de sütüm az 20 20 geliyor bendr ne kadar çıkarsa birikirtiriyorum dolapta sonra hepsinş bir veriyorum. 70 den aşağısı olursa doymuyor ağlıyo viyak viyak...

Ne saçma bi doktormus o
Yenidoğan sariliği çok olan ve bazen uzun süren bir durum.
Sakın kötü düşünüp canını sıkma lütfen.
Allahın izniyle geçer. Bol bol emzir güneşe çıkar bebeişini. Rabbim tüm yavrulari korusun insallah.

Allah yardımcın olsun canım.

Son düzenleme:

Mekanı cennet olsun Allah cennette kavustursun canım. Çok zor bir acı Rabbim sabrini verir inşallah. Üzülme diyemiycem elbette uzulmussundur. Ama bebegin için biraz daha güçlü ol.

Ben de avent naturel kullanıyorum.

Ama belki çocuğu tutuş açını değiştirmek işe yarar. Daha yatay ya da dikey. Bir umut dene istersen. Ama ağızdan çıkarmayı hepsi yapıyor galiba. Benim sıpa da memeyi emiyor dinleniyor sonra bir bakıyorum altta üstüm ıslanmış. Sıpa dinlenirken biriktiriyor ağzında o da dökülüyor. Memeyi çektiğimde de ağzının kenarından akıyor. Bence pes etme. Biberon tutuş açısı bebiş tutuş açısı her yöntemi dene. Elbet birinde olur. Moralini bozma.

Canım başın sağolsun. Ben de kaybedeli uzun yıllar oldu, bilirim... Tesellin, acı çekmeden huzura kavuşmuş olması. Allah sabır versin... Bebeğini kpkla ve ona sarıl...

Basın sağolsun Allah sabır versin

Allah rahmet eylesin basin saolsun

Allah rahmet eylesin. Allah kalanlara sabır versin. Sana da bebişinle uzun sağlıklı ömür nasip etsin. Ben de kanserden 4 yıl önce babamı kaybettim daha dün gibi. Şimdi bebeğimi görseydi deli olurdu. Çocukları çok severdi rahmetli.
Ciğerinin parçası Allah sabır versin. Bebeğini görmüş ne güzel teselli. Allah mekanlarını cennet eylesin

Allah gani gani rahmet eylesin maykacım..mekanı cennet olsun..Allah sırrını takdis etsin..yıllar geçtikçe hafifleyecek sanılıyor ama acım hala az önce gibi...asla unutamayacağım..

Allah rahmet eylesin canim benim basiniz sagolsun... bende babami seneler once kaybettim dogum yaptigimdan beri aklimda, olsaydi cok severdi kizimi diye.. hatta gecen gun ruyamda gordum geldi hic konusmadan sevdi kizimi.. allah hepsine rahmet eylesin insallah zor bir durum anliyorum seni...

Kızlar bana yardım edin dun elektrik yoktu donduk evde kızım üşüttük kızım gece uyumadı sancıdan bende çok fenayım... Gaz var çıkartamadım... Kıvranıyorum... Ne yapayım kızın damlasından falan içsem geçer mi...

Kızlar bana yardım edin dun elektrik yoktu donduk evde kızım üşüttük kızım gece uyumadı sancıdan bende çok fenayım... Gaz var çıkartamadım... Kıvranıyorum... Ne yapayım kızın damlasından falan içsem geçer mi...

Allah gani gani rahmet eylesin maykacım..mekanı cennet olsun..Allah sırrını takdis etsin..yıllar geçtikçe hafifleyecek sanılıyor ama acım hala az önce gibi...asla unutamayacağım..
Unutulur mu hiç canından ciğerinden parça kopuyor. Nasıl dolar yerleri mümkün mü? Sen de çok zor zamanda babacığını kaybetmişsin. Allah sabır versin Pembişim. Allah onlardan razı olsun.
Allah sana bebeğinle uzun ömür versin.

Canim dr brown biberonu denesene, ben hep onla verdim hic bis sorun yasamadim, hem dogal akis hemde antikolik sistemi var. Anne memesinide reddetmiyor sonrasinda.

bir tane dr browns var bi tane de avent var
biberondan değil o akıtma.benim bebiş de akıtıo hep önlük takmak zorunda kalıyoruz.

Teşekkür ederim canım, deniycem bu tavsiyelerini...Uyuttum bebisi disariya kacip alicam bir koşu.Kaka bizi cok yordu .

Kızlar kabizlikta kac gun bekliyosunuz?yani bebeklerinizin kabizligi max kac gun? 5 gunu asan var mi://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…