- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.881
Millet konuşur da konuşur. Valla canım bende 20 gün kaşıkla verdim benim bebe tutmadı memeyi sonra doktora gittim kilo almamış biberona başladık bir haftada 400 gram aldı. Zavallı bebişimi aç bırakmışım. Meğer ondan bir sesi yerde vir sesi gökteymiş. Boş vet elalem ne dersr desşn sen yedir bebişi sütünü biberonla alıyor mu... yettiği yere kadar sağıp ver. Benim de sütüm az 20 20 geliyor bendr ne kadar çıkarsa birikirtiriyorum dolapta sonra hepsinş bir veriyorum. 70 den aşağısı olursa doymuyor ağlıyo viyak viyak...Birkaç gün kaşıkla verdik baş edemedik biberonla veriyorum mecburen.sütten kesilecek diye de korkuyorum ama memede öyle bağır cagir anlayınca mecbur mama veriyoz.millet de verme diyo daha kötü oluyorum.ben çok mu memnunum sanki bu durumdan ama yetmiyo iste
Kızlar sarılık hala 10.8 onbeş gün önce de böyleydi..
Bugün o kadar yogun ve koşuşturmalı geçti ki ..45 günlüğüz kilo boy normal.
Vucut hala sarı . Doktorun biri beyaz kan hücresi ya da down sendromu olabilir dedi.
Nasıl hissetipimi soyelmeye gerek yok.
Bi diğeri rahatlatıo yolladı .inşallah gececek üç ayı kontrollu bekliycez.
Allah yardımcın olsun canım.Evet canım ben de öyle yaptım ama bu da problemli. Anne memesi gibi olan biberondan aldık chicconun ama emerken nasıl akıyor bir bilsen yakında çıldırıcağım... Biberon akıtmıyor haaa benim bebişin ağzından akıyor. Ağzına doldurup birden yutmaya çalıştığında bir kısmı çıkıyor. En az 10 ml üstü yiyor desem yeridir. Klasik biberona geçmem an meselesi yoksa kafayı yiycem.
Arkadaslar hepinizi sanki gercekten taniyor gibiyim,oyle seviyorum.o yuzdenpaylasip sizden dua bekliyorum. Babami kaybetmisiz dun.. Yuregim cok fena,cok kotuyum,daha 2gun once yazistik..yasi vardi ama whatsappta yaziyordu,merak salmisti..oglumun fotolarini attik esimle..en guzel dileklerini diledi bizler icin..dogumdan sonra konustugmda cocuk gbi heycanla ve aglayarak konusmustu benimle.gidemiyorum uzaktayim,seyahat yasak..aglama yipratma daha 9gunluk bebegin var..tek teselli olmese cok kotu seyler yasayacagiymis..su an yaziyorum ama aglaya aglaya..deli gbi oldum ama dua ediyorum..mekani cennet olsun..bizim icin dua edinn
Evet canım ben de öyle yaptım ama bu da problemli. Anne memesi gibi olan biberondan aldık chicconun ama emerken nasıl akıyor bir bilsen yakında çıldırıcağım... Biberon akıtmıyor haaa benim bebişin ağzından akıyor. Ağzına doldurup birden yutmaya çalıştığında bir kısmı çıkıyor. En az 10 ml üstü yiyor desem yeridir. Klasik biberona geçmem an meselesi yoksa kafayı yiycem.
Canım başın sağolsun. Ben de kaybedeli uzun yıllar oldu, bilirim... Tesellin, acı çekmeden huzura kavuşmuş olması. Allah sabır versin... Bebeğini kpkla ve ona sarıl...Arkadaslar hepinizi sanki gercekten taniyor gibiyim,oyle seviyorum.o yuzdenpaylasip sizden dua bekliyorum. Babami kaybetmisiz dun.. Yuregim cok fena,cok kotuyum,daha 2gun once yazistik..yasi vardi ama whatsappta yaziyordu,merak salmisti..oglumun fotolarini attik esimle..en guzel dileklerini diledi bizler icin..dogumdan sonra konustugmda cocuk gbi heycanla ve aglayarak konusmustu benimle.gidemiyorum uzaktayim,seyahat yasak..aglama yipratma daha 9gunluk bebegin var..tek teselli olmese cok kotu seyler yasayacagiymis..su an yaziyorum ama aglaya aglaya..deli gbi oldum ama dua ediyorum..mekani cennet olsun..bizim icin dua edinn
Basın sağolsun Allah sabır versinArkadaslar hepinizi sanki gercekten taniyor gibiyim,oyle seviyorum.o yuzdenpaylasip sizden dua bekliyorum. Babami kaybetmisiz dun.. Yuregim cok fena,cok kotuyum,daha 2gun once yazistik..yasi vardi ama whatsappta yaziyordu,merak salmisti..oglumun fotolarini attik esimle..en guzel dileklerini diledi bizler icin..dogumdan sonra konustugmda cocuk gbi heycanla ve aglayarak konusmustu benimle.gidemiyorum uzaktayim,seyahat yasak..aglama yipratma daha 9gunluk bebegin var..tek teselli olmese cok kotu seyler yasayacagiymis..su an yaziyorum ama aglaya aglaya..deli gbi oldum ama dua ediyorum..mekani cennet olsun..bizim icin dua edinn
Allah rahmet eylesin basin saolsunArkadaslar hepinizi sanki gercekten taniyor gibiyim,oyle seviyorum.o yuzdenpaylasip sizden dua bekliyorum. Babami kaybetmisiz dun.. Yuregim cok fena,cok kotuyum,daha 2gun once yazistik..yasi vardi ama whatsappta yaziyordu,merak salmisti..oglumun fotolarini attik esimle..en guzel dileklerini diledi bizler icin..dogumdan sonra konustugmda cocuk gbi heycanla ve aglayarak konusmustu benimle.gidemiyorum uzaktayim,seyahat yasak..aglama yipratma daha 9gunluk bebegin var..tek teselli olmese cok kotu seyler yasayacagiymis..su an yaziyorum ama aglaya aglaya..deli gbi oldum ama dua ediyorum..mekani cennet olsun..bizim icin dua edinn
Arkadaslar hepinizi sanki gercekten taniyor gibiyim,oyle seviyorum.o yuzdenpaylasip sizden dua bekliyorum. Babami kaybetmisiz dun.. Yuregim cok fena,cok kotuyum,daha 2gun once yazistik..yasi vardi ama whatsappta yaziyordu,merak salmisti..oglumun fotolarini attik esimle..en guzel dileklerini diledi bizler icin..dogumdan sonra konustugmda cocuk gbi heycanla ve aglayarak konusmustu benimle.gidemiyorum uzaktayim,seyahat yasak..aglama yipratma daha 9gunluk bebegin var..tek teselli olmese cok kotu seyler yasayacagiymis..su an yaziyorum ama aglaya aglaya..deli gbi oldum ama dua ediyorum..mekani cennet olsun..bizim icin dua edinn
Allah gani gani rahmet eylesin maykacım..mekanı cennet olsun..Allah sırrını takdis etsin..yıllar geçtikçe hafifleyecek sanılıyor ama acım hala az önce gibi...asla unutamayacağım..Allah rahmet eylesin. Allah kalanlara sabır versin. Sana da bebişinle uzun sağlıklı ömür nasip etsin. Ben de kanserden 4 yıl önce babamı kaybettim daha dün gibi. Şimdi bebeğimi görseydi deli olurdu. Çocukları çok severdi rahmetli.
Ciğerinin parçası Allah sabır versin. Bebeğini görmüş ne güzel teselli. Allah mekanlarını cennet eylesin
Allah rahmet eylesin canim benim basiniz sagolsun... bende babami seneler once kaybettim dogum yaptigimdan beri aklimda, olsaydi cok severdi kizimi diye.. hatta gecen gun ruyamda gordum geldi hic konusmadan sevdi kizimi.. allah hepsine rahmet eylesin insallah zor bir durum anliyorum seni...Arkadaslar hepinizi sanki gercekten taniyor gibiyim,oyle seviyorum.o yuzdenpaylasip sizden dua bekliyorum. Babami kaybetmisiz dun.. Yuregim cok fena,cok kotuyum,daha 2gun once yazistik..yasi vardi ama whatsappta yaziyordu,merak salmisti..oglumun fotolarini attik esimle..en guzel dileklerini diledi bizler icin..dogumdan sonra konustugmda cocuk gbi heycanla ve aglayarak konusmustu benimle.gidemiyorum uzaktayim,seyahat yasak..aglama yipratma daha 9gunluk bebegin var..tek teselli olmese cok kotu seyler yasayacagiymis..su an yaziyorum ama aglaya aglaya..deli gbi oldum ama dua ediyorum..mekani cennet olsun..bizim icin dua edinn
Unutulur mu hiç canından ciğerinden parça kopuyor. Nasıl dolar yerleri mümkün mü? Sen de çok zor zamanda babacığını kaybetmişsin. Allah sabır versin Pembişim. Allah onlardan razı olsun.Allah gani gani rahmet eylesin maykacım..mekanı cennet olsun..Allah sırrını takdis etsin..yıllar geçtikçe hafifleyecek sanılıyor ama acım hala az önce gibi...asla unutamayacağım..
Canim dr brown biberonu denesene, ben hep onla verdim hic bis sorun yasamadim, hem dogal akis hemde antikolik sistemi var. Anne memesinide reddetmiyor sonrasinda.Evet canım ben de öyle yaptım ama bu da problemli. Anne memesi gibi olan biberondan aldık chicconun ama emerken nasıl akıyor bir bilsen yakında çıldırıcağım... Biberon akıtmıyor haaa benim bebişin ağzından akıyor. Ağzına doldurup birden yutmaya çalıştığında bir kısmı çıkıyor. En az 10 ml üstü yiyor desem yeridir. Klasik biberona geçmem an meselesi yoksa kafayı yiycem.
Teşekkür ederim canım, deniycem bu tavsiyelerini...Uyuttum bebisi disariya kacip alicam bir koşu.Kaka bizi cok yordu .Ben her gün düzenli 2 bardak kayısı form çayı (doktor tavsiyesi) 2 bardak rezene çayı ve 2 bardak anne çayı,Bol da su içiyorum bir de 1 kase gün kurusundan yapılmış komposto ve en az 4 tane hurma yiyiyorum. Bebişte gaz sorunumuz yok çok rahat gaz çıkarıyoruz ve günde 4 defa kakamızı yapıyoruz. Belki sizde de işe yarar. Bu içecekler aynı Zaman'da anne için süt yapımında faydalı ve kilo vermede. Her sabah 5 dilim ekmek yiyiyorum ki ömrümde 2 dilimden fazla yemezdim böyle olmasına rağmen ben de 14 kilodan fazla verdim 23 günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?