2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben de giyiyorum valla çok rahatlar :)
Çatlak ve yağ dolu göbüşü de güzel saklıyo babaanne donları

Mama yiyor doyuyo gibi ama bilemedimki şimdi.eşim de çok mama vermeyin diye basimin etini yiyo napiim ac mi kalsın.iki memeden toplam 30 cc çıkıyor nasıl doyacak bu cocuk bildiği yok
kilo alımı nasıl?

Ay ben de giyiyorum valla çok rahatlar :)
Çatlak ve yağ dolu göbüşü de güzel saklıyo babaanne donları
aynen korse niyetine

Pembedon5 Dün gece yine süt kaçtı boğazına. Bedi benzi attı yavrumun. Yüze üfleme, alınını çekme vs demiştin ya, o falan gelmiyor valla insanın aklına. Anca ters çevirip vurabildim.
Araştırdım demiştin.. Kaçmaması için bir şey yapmak gerekiyor muymuş?

8 kg verdim dogumdan bu yana..6 kg daha var, walla istesem tak diye veririm kiloları ancak emziriyorum ve bogazimdan kisamam kimse kusura bakmasın yani.:)Ama sunu fark ettim yas ilerledikce kilo verme hizi düşüyormus.

emzırmeden önce sütü sagmak...

Kızlar bu gaz sorunu nasil gececek yavrum kıvranıp duruyor çıkarıyorum ama ne bitmek bilmeyen gaz bu ya bir uyuyamadığı bebeğim bugün 14 günlük oldu uykusuzluk yorgunluk 12 kilo vermisim zaten 14 kilo almıştım bir de gelen giden oluyor lohusayken gelmeyin ya niye anlayışsız insanlar anlamıyorum ya bir de çok yorgun görünmüyorsun diyorlar ilk bebeğim birakinda birbirimize alisalim

kvalidegildeyiz..yarın mevlüt okuncak burda. eşime çok gıcığım anasıgilin yanında huyu değşiyo bi de çocuk olduktan beri değişti huyu eskisi gbi sevecen değilniye böyle oldu acaba burda beşik de yok çocuk sallanarak uyumaya alıştığı için bugün ayağıma aldım bn de yapmam dediğim şeyi yaptım sonunda uyutuyorum koyuyorm yanıma uyanıyo hemen tekrar uyut tekrar uyanıyo beşikte sallayınca uyurdu uyanmazdı böyle sık üfff

Malesef ...
O kaçacak boğaza..ağzında biriktiritor mu ne..zaten gazlı siniri memeden cıkarcak ya e bide aç...sakinken kaçmıuor..bilmiyırum..farklı emzirmek yöntemi de yok şimdilik..of of ...bende anında dikiyorum..alternatif olarak öğrendik işte..

Kizlar gaz icin neler yapiyosunuz sab simplex kullaniyoruz ama gece acildeydik o dereceye geldik artik hani su kimyonu falan bebeginde kullanan var mi mama da kullaniyorum gaz yapmayan mama falan diyolar siz ne kullaniyosunz

Günaydın minnoş anneleri...gözlerime taş ,toz taneleri kaçmış gibi batıyor..
Uykusuzluktan
Minak ellerini yedimin..
Boza aldık ...için süt yapar dediniz..dolaba attım da kaşıkla yemek daha mantıklı sanki ne o öyle koyu...ilk defa yiyeceğim yada içeceğim..
Mısır ,darı imiş ya..bende hayvan sütlerinden yapılan birşey sanıyordum..
Sıcak içilir sanıyordum..bir bildiğim bızacıııı bozacıııı diye osmanlı zamanı..
Neyse uyucam artık

Gar
Lansinoh sürüyorum ama geçmedi hala çok fena , ne kadar sürede geçti senin?
Garmastan diye bi krem var oda bayağı etkili bide ayva çekirdeğini bir çaybardağının dibine koy az suyla 3 gün bekle krem gibi katılaşıyo ben bunları yaptım 1 hafta içerisinde geçti benimde çok kötü olmuştu kanıyodu

Kizlar gaz icin neler yapiyosunuz sab simplex kullaniyoruz ama gece acildeydik o dereceye geldik artik hani su kimyonu falan bebeginde kullanan var mi mama da kullaniyorum gaz yapmayan mama falan diyolar siz ne kullaniyosunz
Bizde sap simlex kullanıyoruz ama 3 gündür kıvranıyo yavrum 3 gündür uykusuz Kimyonu yarım çay bardağı suya koyup dibe çökünce suyunu veriyomuşsun 2 çay kaşığı ama ben daha yapmadım yapan varsa faydası oldu mu bi söyleyiversin nefret ediyorum gaz olayından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…