- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 103
- 47
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.041
Canım 10 günlük ken benim de yaniyordu 20 güne falan geçtiSezeryanlı anneler dikişleriniz tam olarak ne zaman düzeldi. Biz 10günlğk olduk. Benim yapıştırma ama kesinin başlama ve bitiş yerleri yatıp kalkarken çok acıyor ve yanıyor. Normal mi acaba? İdrarımı yaparkende zorlanıyorum.
bebekten bebege degısır mı bılmıyorum ama benımkı 80 cc içiyor süt43 günlük 50 cc yiyor 2.5-3 saatte bir.önce emiyor sonra mama
10 gün olduysa normaldir bazı harektlerde yanma olmasıSezeryanlı anneler dikişleriniz tam olarak ne zaman düzeldi. Biz 10günlğk olduk. Benim yapıştırma ama kesinin başlama ve bitiş yerleri yatıp kalkarken çok acıyor ve yanıyor. Normal mi acaba? İdrarımı yaparkende zorlanıyorum.
10 günde geçmesi zor benimde yanıyodu 15 - 20 güne bişeyin kalmaz ben 20. Günde temizlik ve yemek yaptım yalnızdım çünküSezeryanlı anneler dikişleriniz tam olarak ne zaman düzeldi. Biz 10günlğk olduk. Benim yapıştırma ama kesinin başlama ve bitiş yerleri yatıp kalkarken çok acıyor ve yanıyor. Normal mi acaba? İdrarımı yaparkende zorlanıyorum.
Canım telaş etme 1 gün yapamaması çok normal.. 3-4 güne çıkarsa sorun var. Karnina ve poposuna z,yağı ile masaj yapabilirsinKizlar acil yardim!! Benim kiz 1 gundur kaka yapmiyo kabiz oldu sanirim. Muhtemelen mamadan kaynaklandi. Gecen gun mama verdim bikac kere ondan sonra oldu. Ne yapmaliyim nasil gecer bu kabizlik cok sikinti cekiyo yavrum
canım çok çok geçmiş olsunGece safra kesesi agrim tuttu resmen oldum ambulans geldi Allahtan gorumcem evdeydi bebegi ona biraktik. İgne vurdular. Emzirdigimi soylememe ragmen bebek icin zararli igne vurmuslar. 6 saat emzirme dediler.. Allahtan bebegi emzirip ambulans cagirmistik. Eve geldim bebek aglamaya basladi dolapta sut kalmamisti.. Nobetci eczanede mama da yoktu.. Yavrum 2 saat emzik emdi bos bos .. Esim bugun mama aldi ne olur ne olmaz diye .. Ameliyat olacam kizlar acaba ameliyattan sonra sutum kesilir mi emzirebilir miyim kafam allak bullak..
Sörr kac dogumlusun senbenımkı başladı yıne gündüz mızıldamalarına. fönü açtım kaydedıyorum sesi, hoperlör koydum beşiğin yanına
bildiğin sistem kurdum yaayoksa cıldıracam
Yazdiklarina gore yasca biraz buyuk geldin dogru tahmin etmisim87
neden ?
sen böyle deyınce ben de kendımı artık büyümüş hissettımYazdiklarina gore yasca biraz buyuk geldin dogru tahmin etmisim
benımkı başladı yıne gündüz mızıldamalarına. fönü açtım kaydedıyorum sesi, hoperlör koydum beşiğin yanına
çıldıracak dereceye gelırsenız kesınlıkle fön sesını deneyın
E buyumussun anne olmussunsen böyle deyınce ben de kendımı artık büyümüş hissettım
bebekten bebege degısır mı bılmıyorum ama benımkı 80 cc içiyor süt
bazen meme bıle ıstıyor sonrasında. 50 cc gününe göre az geldı bana
emzırme kampını bılmıyorum.. eşin burnunu sokuyorsa doktora gıttıgınızde sor yanındaYa versem yer ama söz konusu mama olunca tereddutte kalıyorum bide eşim bukadarina bile söyleniyor çok diye.napiyim benden çıkan 30 cc sütle nasıl doyacak bu cocuk.aslında emzirme kampı diye bisey varya denemek istiyorum ama açıkçası gözüm yemiyo cocugun okadar kalmasi aglamalar kim bakacak nasıl dayanmaz falan
Tesekkur ederim canim cok uzgunumcanım çok çok geçmiş olsun
allah yardımcın olsun. üzüldüm durumuna. emzırme konusunda bılgım yok.
hayırlısı olsun hakkında
doktora sormak lazım sütü keser mı dıye.Tesekkur ederim canim cok uzgunum
bGece safra kesesi agrim tuttu resmen oldum ambulans geldi Allahtan gorumcem evdeydi bebegi ona biraktik. İgne vurdular. Emzirdigimi soylememe ragmen bebek icin zararli igne vurmuslar. 6 saat emzirme dediler.. Allahtan bebegi emzirip ambulans cagirmistik. Eve geldim bebek aglamaya basladi dolapta sut kalmamisti.. Nobetci eczanede mama da yoktu.. Yavrum 2 saat emzik emdi bos bos .. Esim bugun mama aldi ne olur ne olmaz diye .. Ameliyat olacam kizlar acaba ameliyattan sonra sutum kesilir mi emzirebilir miyim kafam allak bullak..
bizimkide fön mak sesiyle uyuyo ama bazen o bile etkilemiyor şu ağlama dönemi geçse ben uykusuzluğa razıyımbenımkı başladı yıne gündüz mızıldamalarına. fönü açtım kaydedıyorum sesi, hoperlör koydum beşiğin yanına
neGece safra kesesi agrim tuttu resmen oldum ambulans geldi Allahtan gorumcem evdeydi bebegi ona biraktik. İgne vurdular. Emzirdigimi soylememe ragmen bebek icin zararli igne vurmuslar. 6 saat emzirme dediler.. Allahtan bebegi emzirip ambulans cagirmistik. Eve geldim bebek aglamaya basladi dolapta sut kalmamisti.. Nobetci eczanede mama da yoktu.. Yavrum 2 saat emzik emdi bos bos .. Esim bugun mama aldi ne olur ne olmaz diye .. Ameliyat olacam kizlar acaba ameliyattan sonra sutum kesilir mi emzirebilir miyim kafam allak bullak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?