2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 10 günlük ken benim de yaniyordu 20 güne falan geçti

10
10 günde geçmesi zor benimde yanıyodu 15 - 20 güne bişeyin kalmaz ben 20. Günde temizlik ve yemek yaptım yalnızdım çünkü

Kizlar acil yardim!! Benim kiz 1 gundur kaka yapmiyo kabiz oldu sanirim. Muhtemelen mamadan kaynaklandi. Gecen gun mama verdim bikac kere ondan sonra oldu. Ne yapmaliyim nasil gecer bu kabizlik cok sikinti cekiyo yavrum
Canım telaş etme 1 gün yapamaması çok normal.. 3-4 güne çıkarsa sorun var. Karnina ve poposuna z,yağı ile masaj yapabilirsin

canım çok çok geçmiş olsun
allah yardımcın olsun. üzüldüm durumuna. emzırme konusunda bılgım yok.
hayırlısı olsun hakkında

Ya versem yer ama söz konusu mama olunca tereddutte kalıyorum bide eşim bukadarina bile söyleniyor çok diye.napiyim benden çıkan 30 cc sütle nasıl doyacak bu cocuk.aslında emzirme kampı diye bisey varya denemek istiyorum ama açıkçası gözüm yemiyo cocugun okadar kalmasi aglamalar kim bakacak nasıl dayanmaz falan
bebekten bebege degısır mı bılmıyorum ama benımkı 80 cc içiyor süt
bazen meme bıle ıstıyor sonrasında. 50 cc gününe göre az geldı bana

emzırme kampını bılmıyorum.. eşin burnunu sokuyorsa doktora gıttıgınızde sor yanında
duysun cevabını.. hem sen de emın olursun. ben yarın sorucam

b
benımkı başladı yıne gündüz mızıldamalarına. fönü açtım kaydedıyorum sesi, hoperlör koydum beşiğin yanına
bildiğin sistem kurdum yaa yoksa cıldıracam
bizimkide fön mak sesiyle uyuyo ama bazen o bile etkilemiyor şu ağlama dönemi geçse ben uykusuzluğa razıyım

Çok çok geçmiş olsun öyle hemen kesilmez hem sezeryan da ameliyat sonuçta ama hemen çıkar çıkmaz emziriyosun Allah şifa versin bozma moralini
ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…