2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar acil yardim!! Benim kiz 1 gundur kaka yapmiyo kabiz oldu sanirim. Muhtemelen mamadan kaynaklandi. Gecen gun mama verdim bikac kere ondan sonra oldu. Ne yapmaliyim nasil gecer bu kabizlik cok sikinti cekiyo yavrum

Kizlar gaz icin neler yapiyosunuz sab simplex kullaniyoruz ama gece acildeydik o dereceye geldik artik hani su kimyonu falan bebeginde kullanan var mi mama da kullaniyorum gaz yapmayan mama falan diyolar siz ne kullaniyosunz
Ya bizde aynı konuda dertliyiz gündüz en fazla yarım saatten 3 kez falan uyuyor sürekli ikiniyor.aptamil kullanıyoruz ama bende o mu gaz yapıyor diye değiştirmeyi düşünüyorum.hiçbirşey ise yaramıyor evde 3 kişiyiz halimiz kalmıyor uğraşmaktan

Merhabalar herkese,
Hastane ve doktorumu değiştirmek zorunda kaldım maalesef arayıştayım şimdi Koşuyolu medipole doğum yapan var mı kızlar aranızda bi kaç şey danışmak istiyorum?

Kizlar gaz icin neler yapiyosunuz sab simplex kullaniyoruz ama gece acildeydik o dereceye geldik artik hani su kimyonu falan bebeginde kullanan var mi mama da kullaniyorum gaz yapmayan mama falan diyolar siz ne kullaniyosunz
Biz neocolic diye bi şurup kullanıyoruz, bitkisel. İkinci şurubunuz iyi geldi gibi.. Eğer yaramazsa vicol diye varmış onu deniyceZzz

Merhabalar herkese,
Hastane ve doktorumu değiştirmek zorunda kaldım maalesef arayıştayım şimdi Koşuyolu medipole doğum yapan var mı kızlar aranızda bi kaç şey danışmak istiyorum?
Ben orada dogum yaptim canim bir ay once sorabilirsin ben herseyden memnun kaldim doktorum leyla hanimdi on numara doktor ayrica hemsirelerde cok iyiydi ben spinal sezaryen oldum yanimda telefon yoktu ameliyat sirasinda ama benimle ilgilenen bir doktor ya da hemsire vardi basimda kendi telefonuyla oyle guzel pozlar cekti ki kizimla beni bu ayri bir incelikti

Çok yoğun olduğunu söylüyolar randevu almak bile dertmiş diğer doktorlar hakkında bilgin var mı. Normal doğum istiyrm ama geliyo mu? Hastane hakkındaki görüşlerini bi de doğum ücretini de yazabilirsen çok sevinirim. Bebişin de hayırlı olsun inş ne güzel almışsın kucağına maşallah :)

Bebeginizin gazi ne kadarlikken basladi

Lolla okula doğumla ilgili herhangi bir şey bildirdin mi? Doğum parasının dışında bir de maaşa yansıyacak bir miktar var sanırım?.. Doğum parasını aldın mı bir de?
Bu kadar :)
Okula bildirmedim canum
Doüum parası için bizzat başvurmamız gereliyo okula henüz gitmefim.üst yazı almzmız gerekiypmuş hastaneden kağıt vrrdiler orda yazıyodu
Maaşa yansıyacak olan için eşim başvurdu o da memur.doğym raporunu götürdü işyerine

Bayanlar dogum yapali kac gun oldu...kac gunlukkken korse giymeye basladiniz.ben sadece 1 hafta falan dayanabildim sikiligina.dogumdan 10 gun sonra giymistim zaten

Tesekkur ederim canim leyla hanim gwrcekten cok yogun ama ilk randevuyu alabilirsen digeekerini ken di ayarliyor baska doktirlar hakkinda bilgim yok ben doktorumdan cok memnun kaldim sana da tavsiye ederim haftaici aksam ve pazar gunu olursa dogum gelemedigini soylemisti bana ilk konusmamizda nasilnolur bilemiyorum normal dogum fiyatini da bilmiyorum benim ki 2850 idi dedigim gibi ameliyat sonrasi hemsirelerin ilgi alakasi da cok iyiydi

Gece safra kesesi agrim tuttu resmen oldum ambulans geldi Allahtan gorumcem evdeydi bebegi ona biraktik. İgne vurdular. Emzirdigimi soylememe ragmen bebek icin zararli igne vurmuslar. 6 saat emzirme dediler.. Allahtan bebegi emzirip ambulans cagirmistik. Eve geldim bebek aglamaya basladi dolapta sut kalmamisti.. Nobetci eczanede mama da yoktu.. Yavrum 2 saat emzik emdi bos bos .. Esim bugun mama aldi ne olur ne olmaz diye .. Ameliyat olacam kizlar acaba ameliyattan sonra sutum kesilir mi emzirebilir miyim kafam allak bullak..

Çok teşekkür ederim bilgiler için :)

Sezeryanlı anneler dikişleriniz tam olarak ne zaman düzeldi. Biz 10günlğk olduk. Benim yapıştırma ama kesinin başlama ve bitiş yerleri yatıp kalkarken çok acıyor ve yanıyor. Normal mi acaba? İdrarımı yaparkende zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…