- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.121
Hayir sezeryan benimde.ama korse dikis yerimi cok rahatsiz ettigi icin giyemedim fazla.ilk dogumumda sezeryan olsada giymistim baya.bunda karnim kalacak gibi.ama giymekte istemiyorumSen normal doğum yaptın galiba sezeryan olup korse giyen varmı
Kullandığım mamanın markası hipp. Organik.Şimdi hangi marka kullanıyorsun bende aptamili degistircem ama karar veremedim.çok da pahalı olursa eşim zaten mamaya karşı hepten bozusuruz
banyodan banyoya aynaya baktığım,kaş bıyığın birbirine girdiği ,hastane dışında evden çıkmadığım doğrudurKızlar sizin hayatınız nasıl ben hep evdeyim bebekle 50 gün oldu kendime ait hiç hayatım kalmadı bazen çok bunaliyorum gelen giden de başlarda coktu şimdi azaldı. Kendinize zaman ayirabiliyor musunuz bunu yapabilen varsa tavsiye istiyorum
27. günüm hala geliyosezeryanlılar kaç günde kesildi adetiniz benim 21.günüm hala az az geliyo ama rengi kırmızıdan kahveye döndü
bebeğinde gaz olabilir.. bizimki gazı olduğu zaman öyle yapıyorBebeğim 10 günlük. Düne kadar çok güzel emiyordu. İki gündür memeyi alırken aşırı hırçın, ağzına yerleştiremiyor, kızıyor, ağlıyor, kafasını sağa sola sallıyor. TSM memeyi tutup 2-3 kez çekiyor bu seferde geri bırakıp ağlıyor. 10 dakka mücadeleden sonra alıyor memeyi. Ben ne olduğunu anlamadım. Yardım edebilen biri var mıdır?
enfeksiyon kaptım sandım yaEvet kuzu...son akıntılar.böyleydi...
Yemek yemek,dus almak,tuvalete gitmek hatta su icmek bile luks oldu. Bacaklarim erkek bacagi gibi oldu kac gundur alicam bi firsatim olmuyo. Bazen asiri bunaliyorum ben yapamicam diye aglayasim geliyo. Yani yalniz degilsin perperisan annelerizKızlar sizin hayatınız nasıl ben hep evdeyim bebekle 50 gün oldu kendime ait hiç hayatım kalmadı bazen çok bunaliyorum gelen giden de başlarda coktu şimdi azaldı. Kendinize zaman ayirabiliyor musunuz bunu yapabilen varsa tavsiye istiyorum
Aynen benim bacaklarda öyle canim şu yapıştır çek pratik ağda kagitlarindan aldım daha yapamadımYemek yemek,dus almak,tuvalete gitmek hatta su icmek bile luks oldu. Bacaklarim erkek bacagi gibi oldu kac gundur alicam bi firsatim olmuyo. Bazen asiri bunaliyorum ben yapamicam diye aglayasim geliyo. Yani yalniz degilsin perperisan anneleriz
Gazının olmadığına eminim. Hiç gaz sancısı çekmedi daha. Emerken alttan yapıyor sonra benim yardımımla üstten. Neden almıyor bilsem.. O ağladıkça çaresiz kalıyorum.bebeğinde gaz olabilir.. bizimki gazı olduğu zaman öyle yapıyor
Kesinlikle gaz. Bizimkindede aynı sorun var ve aynı şeyleri yapıyor. Bir mesajda gazı rahat çıkarıyor demişsin o gaz var ya çık çık bitmiyor malesef. Geçmiş olsun gazlı Bebek anneleri kulubüne hoşgeldinBebeğim 10 günlük. Düne kadar çok güzel emiyordu. İki gündür memeyi alırken aşırı hırçın, ağzına yerleştiremiyor, kızıyor, ağlıyor, kafasını sağa sola sallıyor. TSM memeyi tutup 2-3 kez çekiyor bu seferde geri bırakıp ağlıyor. 10 dakka mücadeleden sonra alıyor memeyi. Ben ne olduğunu anlamadım. Yardım edebilen biri var mıdır?
Canım ben de yaşadım bu durumu bebek de ben de ter içinde kaliyorduk hatta dün gece hiç almadı memeyi benimki 50 günlük gaz var ve hata yaptım biberon verdim. Seninki çok küçük gaz genelde 20 günden sonra başlıyor. Ağzına bak pamukçuk var mı ve sessiz ortamda emzir. .hâlâ almiyorsa gaz var erken başladı herhalde canımBebeğim 10 günlük. Düne kadar çok güzel emiyordu. İki gündür memeyi alırken aşırı hırçın, ağzına yerleştiremiyor, kızıyor, ağlıyor, kafasını sağa sola sallıyor. TSM memeyi tutup 2-3 kez çekiyor bu seferde geri bırakıp ağlıyor. 10 dakka mücadeleden sonra alıyor memeyi. Ben ne olduğunu anlamadım. Yardım edebilen biri var mıdır?
Aynen benim de öyle. Zaten bebiş durmuyor kendi başına. Uyumuyor doğru düzgün. Annem yokken yemek bile yemeğe fırsat olmuyor.banyodan banyoya aynaya baktığım,kaş bıyığın birbirine girdiği ,hastane dışında evden çıkmadığım doğrudur
enfeksiyon kaptım sandım ya
Bizim gazımız da 10. gün başladı. Öncesinde kendi işini kendi görüyordu. Hatta 4-5 gün öncesine kadar memede etkilenmiyordu gazdan. Şimdi 42 günlüğüz. Artık memede ağlıyor emmiyor. Huyları da değişiyor yani. Hatta ben süt mü gelmiyor diye triplere girmiştim. Burda gazdır o denince denedim de memeden alıp gazını çıkarabilirsem rahatlıyor.Gazının olmadığına eminim. Hiç gaz sancısı çekmedi daha. Emerken alttan yapıyor sonra benim yardımımla üstten. Neden almıyor bilsem.. O ağladıkça çaresiz kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?