2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizin hayatınız nasıl ben hep evdeyim bebekle 50 gün oldu kendime ait hiç hayatım kalmadı bazen çok bunaliyorum gelen giden de başlarda coktu şimdi azaldı. Kendinize zaman ayirabiliyor musunuz bunu yapabilen varsa tavsiye istiyorum

banyodan banyoya aynaya baktığım,kaş bıyığın birbirine girdiği ,hastane dışında evden çıkmadığım doğrudur

Bebeğim 10 günlük. Düne kadar çok güzel emiyordu. İki gündür memeyi alırken aşırı hırçın, ağzına yerleştiremiyor, kızıyor, ağlıyor, kafasını sağa sola sallıyor. TSM memeyi tutup 2-3 kez çekiyor bu seferde geri bırakıp ağlıyor. 10 dakka mücadeleden sonra alıyor memeyi. Ben ne olduğunu anlamadım. Yardım edebilen biri var mıdır?

kızlar ebe arkadaşımdan öğrendiğim bilgiyi paylaşayım.. Eğer aşıya gitmeden önce ateş olmasın diye ateş düşürücü şurup verirseniz aşının etkinliğini azaltmış oluyormuşsunuz.. ateşi olunca vermek mantıklısıymış

bebeğinde gaz olabilir.. bizimki gazı olduğu zaman öyle yapıyor

Yemek yemek,dus almak,tuvalete gitmek hatta su icmek bile luks oldu. Bacaklarim erkek bacagi gibi oldu kac gundur alicam bi firsatim olmuyo. Bazen asiri bunaliyorum ben yapamicam diye aglayasim geliyo. Yani yalniz degilsin perperisan anneleriz

Yemek yemek,dus almak,tuvalete gitmek hatta su icmek bile luks oldu. Bacaklarim erkek bacagi gibi oldu kac gundur alicam bi firsatim olmuyo. Bazen asiri bunaliyorum ben yapamicam diye aglayasim geliyo. Yani yalniz degilsin perperisan anneleriz
Aynen benim bacaklarda öyle canim şu yapıştır çek pratik ağda kagitlarindan aldım daha yapamadım

Kesinlikle gaz. Bizimkindede aynı sorun var ve aynı şeyleri yapıyor. Bir mesajda gazı rahat çıkarıyor demişsin o gaz var ya çık çık bitmiyor malesef. Geçmiş olsun gazlı Bebek anneleri kulubüne hoşgeldin

Canım ben de yaşadım bu durumu bebek de ben de ter içinde kaliyorduk hatta dün gece hiç almadı memeyi benimki 50 günlük gaz var ve hata yaptım biberon verdim. Seninki çok küçük gaz genelde 20 günden sonra başlıyor. Ağzına bak pamukçuk var mı ve sessiz ortamda emzir. .hâlâ almiyorsa gaz var erken başladı herhalde canım

enfeksiyon kaptım sandım ya
bişiiimiz yok gıZ...
Stresten mi ne her yakam ağrı içinde...
Elime çay aldım sabahtan beri anca uyudu ...birazdan uyanır...şöyle inan koltuğa yığılamadım..emanet giibi ucunda oturuyorum..mıtfak bulaşık
Bi süpürge tutulsa fena da olmaz ama...şu dağınıklığı kirliliği hiö sevmem..herhalde alışacağız...
Annem hep derdi ...evin işi hiç bitmez..
Arkadaş bir ara öğlen topladıydım salonu
Ne cabuk bu hale geldi be

Gazının olmadığına eminim. Hiç gaz sancısı çekmedi daha. Emerken alttan yapıyor sonra benim yardımımla üstten. Neden almıyor bilsem.. O ağladıkça çaresiz kalıyorum.
Bizim gazımız da 10. gün başladı. Öncesinde kendi işini kendi görüyordu. Hatta 4-5 gün öncesine kadar memede etkilenmiyordu gazdan. Şimdi 42 günlüğüz. Artık memede ağlıyor emmiyor. Huyları da değişiyor yani. Hatta ben süt mü gelmiyor diye triplere girmiştim. Burda gazdır o denince denedim de memeden alıp gazını çıkarabilirsem rahatlıyor.

Kızlar benim gibi 40 _50 günlük bebeği olan anneler bebeginiz günde kaç kere kaka yapıyor benim kızım başlarda 7 defa yaparken şimdi 1 - 2yapıyor acaba aç mi kısa kısa emiyor bırakıyor çok üzülüyorum

Kızlar biz bugün 15 günlük olduk sağlık ocağından monovit d verdiler sabah öğle aksam 3 er damla kasikla ver dedi hemşire ama fazla değil mi aklıma takıldı siz nasıl verdiniz bebislerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…