- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.081
Benim doktorum karnına sıcağı tut demişti. Gazlar sıcakta hareket eder daha kolay çıkarır demişti. Tabi direk tutmayacaksın teni hassas yakarsın cildini. Arada giysi yada bir bez olmalı demişti.ben ılk defa bugun gercek dınlettım
gercekten cok etkılı. ama alıstırmak ıstemıyorum gercegıne :=) nettekı kayıtlarda ne oldugu bellı olmuyor pek
ama elektrık supurgesı sesı bellı oluyor. onu dınletıyorum
oda sıcaklıgı ıyıyse soguk kısmını ayarla
bunalır bebik sıcaktan :=)
Yalnız değilsin benim de sütüm gelmedi. Daha doğrusu geldi de yetmedi. Mamaya geçtik. Arada meme de şekerleme yapıyor. Memede uyumak rahatlatıyor. Daha kolay uyumaya geçiyor. Mamada kızımda aptamil kullandık çok gazı oldu. Daha sora hipp e geçtik. organik olması tercihimizdi. Şimdi oğlumda aptamil hiç kullanmadık. Gazlı dönemi daha rahat geçiriyoruz.benimki de almıyor artık maalesef biberona alıştı beğenmiyoe memeyi.çocuk da haklı doğru dürüst sütüm yok napsın.ben de sağıp veriyorum.zaten geneldw mama yiyor.gittiği yere kadar artık sütüm bitene kadar devam
Arkadaslar hepinizi sanki gercekten taniyor gibiyim,oyle seviyorum.o yuzdenpaylasip sizden dua bekliyorum. Babami kaybetmisiz dun.. Yuregim cok fena,cok kotuyum,daha 2gun once yazistik..yasi vardi ama whatsappta yaziyordu,merak salmisti..oglumun fotolarini attik esimle..en guzel dileklerini diledi bizler icin..dogumdan sonra konustugmda cocuk gbi heycanla ve aglayarak konusmustu benimle.gidemiyorum uzaktayim,seyahat yasak..aglama yipratma daha 9gunluk bebegin var..tek teselli olmese cok kotu seyler yasayacagiymis..su an yaziyorum ama aglaya aglaya..deli gbi oldum ama dua ediyorum..mekani cennet olsun..bizim icin dua edinn
Canm youtubeda fon makinası sesi var hemde baya uzun bende arada acyrmbenımkı başladı yıne gündüz mızıldamalarına. fönü açtım kaydedıyorum sesi, hoperlör koydum beşiğin yanına
bildiğin sistem kurdum yaayoksa cıldıracam
Geçmiş olsun ement...çok üzüldüm ama atlatmışsın çok şükür..sütün kesilmez gibi geliyor bana ama doktora sorsan..ement bol bol su iç ve bi süre minnoşa baldızın baksın sen uyu ve süt sağ depola..arada bende mama veriyırum minnoşa..haberdar et annişGece safra kesesi agrim tuttu resmen oldum ambulans geldi Allahtan gorumcem evdeydi bebegi ona biraktik. İgne vurdular. Emzirdigimi soylememe ragmen bebek icin zararli igne vurmuslar. 6 saat emzirme dediler.. Allahtan bebegi emzirip ambulans cagirmistik. Eve geldim bebek aglamaya basladi dolapta sut kalmamisti.. Nobetci eczanede mama da yoktu.. Yavrum 2 saat emzik emdi bos bos .. Esim bugun mama aldi ne olur ne olmaz diye .. Ameliyat olacam kizlar acaba ameliyattan sonra sutum kesilir mi emzirebilir miyim kafam allak bullak..
benımkı başladı yıne gündüz mızıldamalarına. fönü açtım kaydedıyorum sesi, hoperlör koydum beşiğin yanına
bildiğin sistem kurdum yaayoksa cıldıracam
Kızlar kuzenim geldi biraz gezelim dedik eve süt sagip bıraktım annem biberonla verdi biz disardayken evde olduğum saatlerde emzirdim tabi.bu gece kızım beni emmek istemedi iki memeyi de almadı çıldırdı adeta gazı da yok normalde aglamiyor tam meme vermek istiyorum ağlıyor hem de ne ağlamak. Ben de ağladım caresizlikten. Sonra eşim memene dut şurubu sür dedi surdum aldı emdi memeyi. Sanırım biberon kolayina geldi. .hâlâ ağlıyorum sinirden.
uyumayan bebek. babası gelecek bırazdan
4 gözle beklıyorum
Benimkinin de sancısı tuttu. Anneme verdim gazını çıkarsın diye O da uykusunu dağıttı. Gece uyku saati konuşma çocukla diyorum dinleyen yok. Neymiş anlarmıymış geceyi. Ne güzel alıştırmıştım.şimdi yine yarin çok uyuyacak. Offf. Yardım etmeye çalışıyor ama daha beter yapıyor. Beni dinlemediği için. Geçen gün kuzeniyle konuşuyor. Diyorlarki şimdiki çocuklarda gaz var. Eskiden bizim çocuklarda yoktu diyor. Ben 3 ay hiç susmadan ağlamışım . Acaba neden? Lafa gelince 3 çocuk büyüttü. Çok biliyorlar herşeyi. Hay Allahım. Gazımı bile çıkarmadan büyümüşüm. Çok bağırınca basmış fitili geçmiş.karnı ağrıyor yada huysuz bu çocuk demişler. Şimdi çocuk ağlasa biraz fitil mi versek diyor. Oyy oyy.
Şimdi hangi marka kullanıyorsun bende aptamili degistircem ama karar veremedim.çok da pahalı olursa eşim zaten mamaya karşı hepten bozusuruzYalnız değilsin benim de sütüm gelmedi. Daha doğrusu geldi de yetmedi. Mamaya geçtik. Arada meme de şekerleme yapıyor. Memede uyumak rahatlatıyor. Daha kolay uyumaya geçiyor. Mamada kızımda aptamil kullandık çok gazı oldu. Daha sora hipp e geçtik. organik olması tercihimizdi. Şimdi oğlumda aptamil hiç kullanmadık. Gazlı dönemi daha rahat geçiriyoruz.
Canım bugün aradılar okuldan doğum raporunu istedilerLolla okula doğumla ilgili herhangi bir şey bildirdin mi? Doğum parasının dışında bir de maaşa yansıyacak bir miktar var sanırım?.. Doğum parasını aldın mı bir de?
Bu kadar :)
Canım çok geçmiş olsunGece safra kesesi agrim tuttu resmen oldum ambulans geldi Allahtan gorumcem evdeydi bebegi ona biraktik. İgne vurdular. Emzirdigimi soylememe ragmen bebek icin zararli igne vurmuslar. 6 saat emzirme dediler.. Allahtan bebegi emzirip ambulans cagirmistik. Eve geldim bebek aglamaya basladi dolapta sut kalmamisti.. Nobetci eczanede mama da yoktu.. Yavrum 2 saat emzik emdi bos bos .. Esim bugun mama aldi ne olur ne olmaz diye .. Ameliyat olacam kizlar acaba ameliyattan sonra sutum kesilir mi emzirebilir miyim kafam allak bullak..
Bende çok nadir oldu canım yanmaSezeryanlı anneler dikişleriniz tam olarak ne zaman düzeldi. Biz 10günlğk olduk. Benim yapıştırma ama kesinin başlama ve bitiş yerleri yatıp kalkarken çok acıyor ve yanıyor. Normal mi acaba? İdrarımı yaparkende zorlanıyorum.
Hayirdir canim niye ameliyat olucaksinsaolun kızlar ameliyat olup olmayacağım yarın belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?