2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkinin de sancısı tuttu. Anneme verdim gazını çıkarsın diye O da uykusunu dağıttı. Gece uyku saati konuşma çocukla diyorum dinleyen yok. Neymiş anlarmıymış geceyi. Ne güzel alıştırmıştım.şimdi yine yarin çok uyuyacak. Offf. Yardım etmeye çalışıyor ama daha beter yapıyor. Beni dinlemediği için. Geçen gün kuzeniyle konuşuyor. Diyorlarki şimdiki çocuklarda gaz var. Eskiden bizim çocuklarda yoktu diyor. Ben 3 ay hiç susmadan ağlamışım . Acaba neden? Lafa gelince 3 çocuk büyüttü. Çok biliyorlar herşeyi. Hay Allahım. Gazımı bile çıkarmadan büyümüşüm. Çok bağırınca basmış fitili geçmiş. karnı ağrıyor yada huysuz bu çocuk demişler. Şimdi çocuk ağlasa biraz fitil mi versek diyor. Oyy oyy.

Benim doktorum karnına sıcağı tut demişti. Gazlar sıcakta hareket eder daha kolay çıkarır demişti. Tabi direk tutmayacaksın teni hassas yakarsın cildini. Arada giysi yada bir bez olmalı demişti.

Yalnız değilsin benim de sütüm gelmedi. Daha doğrusu geldi de yetmedi. Mamaya geçtik. Arada meme de şekerleme yapıyor. Memede uyumak rahatlatıyor. Daha kolay uyumaya geçiyor. Mamada kızımda aptamil kullandık çok gazı oldu. Daha sora hipp e geçtik. organik olması tercihimizdi. Şimdi oğlumda aptamil hiç kullanmadık. Gazlı dönemi daha rahat geçiriyoruz.

Canimm..
Allah rahmet eylesin, taksiratini affetsin inşallah.. Hepimizin gideceği yer orasi.. Bende annemi 2 aylik hamileyken kaybettim kanserden.. Cok cok cok agir bisey, 8 ay gecmesine ragmen acisi hafiflemesi gerekirken hasretlik ağır basıyor.. Oğluşun için güçlü durmaya çalış.. Allahım hepinize dayanma gücü versin.. Ahirette beraber olacağımız benim tek tesellim.. Dualarim sizinle

Yaptığımız bir hata daha vardı. Kaynamış su ile mama yapıp soğutuyorduk. Aslında su 40-50 derece arası olmalı ve hemen karıştırıp vermeli imiş. Kaynak suda gazı azaltan maddelerin etkisi yok oluyor. Kolik bir kızın annesi olarak yaşayarak öğrendik. Gündüz hiç susmazdı. Zor çok zor. Depresyon sebebim oldu. 2 aylık olunca da gazlarımız tamamen bitti. Saç Kurutma makinası başımızda duruyodu. Alışmadı gazlar bitince onu da kaldırdık. Allah sabır versin kolikli bebeği olan annelere çok zorrr.

Geçmiş olsun ement...çok üzüldüm ama atlatmışsın çok şükür..sütün kesilmez gibi geliyor bana ama doktora sorsan..ement bol bol su iç ve bi süre minnoşa baldızın baksın sen uyu ve süt sağ depola..arada bende mama veriyırum minnoşa..haberdar et anniş

kv olaydı annen değilde ....
Pis karı.eşek kendi memesini mi verdi dw soğuttu yumrucağı dicedim de
Hemen stres yapma minnoşların sağı solu belli değil be

Şimdi hangi marka kullanıyorsun bende aptamili degistircem ama karar veremedim.çok da pahalı olursa eşim zaten mamaya karşı hepten bozusuruz

Kizlar 3.gun hic kaka yok bugun 1.ayimiz hem doktor kontrolumuz hem asimiz var soylicem doktora bakalim. Ikinmaktan bitap dustu yavrum cok sanci cekiyo

Canım çok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun

Bende çok nadir oldu canım yanma
Normsldir diye önemsemedim
İdrarla ilgili bi sıkıntı yaşamadım
İltihap olabilir belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…