2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğim pisik oldu 3 saatte bir altını degistiriyorum yagliyorum pisik kremi kullanıyorum bebegim yari sünnetli doğdu alta doğru yapıyor idrarını ondan deitorum ama aranızda boyle olan var mi

Kızlar bebeğim pisik oldu 3 saatte bir altını degistiriyorum yagliyorum pisik kremi kullanıyorum bebegim yari sünnetli doğdu alta doğru yapıyor idrarını ondan deitorum ama aranızda boyle olan var mi

Kizlar pamukcukla ilgili soru sormustu birileri, benim bebis cok aglak oldugu ve memeden dusmedigi icin buraya pek giremiyorum. Pamukcuk var deyip mantar ilaci vermislerdi 3 gun kullandim aynen duruyordu dilinin ustundeki beyazlik, tekrar doktora goturdum onun pamukcuk degil sut lekesi oldugunu soyledi. Bosuna ilac kullanmis oldum, yavrumda nasil suratini burusturuyordu kullanirken. Bizimki sadece dilin arka kismindaydi, pamukcuk yanaklarda, damakta ve dudaklardada olurmus, aklinizda bulunsun.

Bayanlar dogum yapali kac gun oldu...kac gunlukkken korse giymeye basladiniz.ben sadece 1 hafta falan dayanabildim sikiligina.dogumdan 10 gun sonra giymistim zaten

eymentaa çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin İnşaallah.
csyrc başın sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin. size de sabır versin.

benim bebekte yarı sünnetliymiş. doktor dedi. ama öyle alta yapmıyor Maaşaallah. ilk zamanlar aşağı indirmeyi akıl edemedik. hep üstüne işerdi. ama çok şükür pişik olmadık.
belki bez alerji yapmıştır. benim pişik kremi bepanthol baby. İnşaallah geçer çabucak.

Bayanlar dogum yapali kac gun oldu...kac gunlukkken korse giymeye basladiniz.ben sadece 1 hafta falan dayanabildim sikiligina.dogumdan 10 gun sonra giymistim zaten
doktor bana daha haftası olmadan kullanabilirsin demişti. ben ilk bşta sardım. şimdi korse kullanıyorum. korseyi bir haftalıkken kullanmaya başladım. ama ihmal ettiğimden. ben 7/24 korseyleyim. ama göbek aynen duruyor

Zeytinyağı kullandım ben kızıma, çok iyi geldi.. Artık evdeyken zeytinyağı sürüyorum... Doktorum da hematan ve travaZol krem vermişti karıştırarak sürdüm ama fayda etmedi,

Benimki de yarı sünnetli. Yamuk işiyor. Ama pişik olmadı. Sudokrem kullanıyorum ben. Pişik için Hametan kullanabilirsin iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…