- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 103
- 47
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.181
Sana daha çok soruyorum çünkü bebeklerimizi aynı günlerde doğurduk. .bizim de aynı kaka olayı ben de artık sagmiyorum pek sütüm azalır kaygısıyla ama işe başlayacağım 1 mart ta bakalım ne yapıcamkaka bellı olmuyor. dolu şekilde 1 veya 2
diğer şekli ise az az oluyor bezınde . duruma göre verıyorum bıberonla
ama genellıkle akşam ve gecelerı tercıh edıyorum :=) önceden daha çok sagardım. şimdi günde 1 veya 2 sefer sagıyorum. göğüslerimin durumuna göre yani.
Sana daha çok soruyorum çünkü bebeklerimizi aynı günlerde doğurduk. .bizim de aynı kaka olayı ben de artık sagmiyorum pek sütüm azalır kaygısıyla ama işe başlayacağım 1 mart ta bakalım ne yapıcam
saglık ocagının verdıgı, monovit. tekrar ettırdım
20 damla dedı :=)
bilemedım kı canım neden 20 damla dedıBana doktor 5 damla sağlık ocağı 3 damla dedı.arasını bulup 4 damla veriyorum.
DeviT3 Damlanın adı.
Ya kızlar bebekleriniz uyurken çok ses çıkarıyor mu? Biizmki iki gündür bizi uykusuz bırakıyor. Resmen nefesi kesilir gibi " hiiiiik" diye ses çıkarıyor. Şiimdi uyuyor yine sürekli kart, kurt, hıyk, mıykk. Bir de araştırdıkça uyku apnesi ile falan karşılaştım iyice sinir oldum.
Doktora 3 Mart' ta götürrcektik ama bujun için erkenden gitmeyi düşünüyorum...
Acaba bebekten bebege değişir mi...bilemedım kı canım neden 20 damla dedı
15 mı versem acaba.. benden başka 20 kullanan yok sanırım
bilemedım kı canım neden 20 damla dedı
15 mı versem acaba.. benden başka 20 kullanan yok sanırım
Sesli güldüm hee 15 damla? ? Sen onu tekrar başka Dr sor bence
saglık ocagına 29 unda gıdıcemAcaba bebekten bebege değişir mi...
Gerçi tahlil falan yapıp vermiyolar ki direk her bebege veriliyor.sağlık ocağına gidiyorsan bi sor bence.
Aynen ben de senin gibi ortasını buldum 4 damlaBana doktor 5 damla sağlık ocağı 3 damla dedı.arasını bulup 4 damla veriyorum.
DeviT3 Damlanın adı.
eşime söyledım '' kafa yapısından sonra damlayı sordu'' dedı.Sesli güldüm hee 15 damla? ? Sen onu tekrar başka Dr sor bence
Hiç üzülme canım normal benim ki de öyleydi gaz ve bağırsak hareketlerinden şimdi 50 günlük oldu azaldı korkma ben Dr sormuştum. .Apne falan nerden çıkardın
Güvenmek zorunda değilsin böyle sürüden ayrı durumlarda ben olsam başka Dr danisirdim. .sürüden ayrı derken tek sen 20 damla kullanıyorsun o kadar d vitamini toksisite yapabilir bilemedimcanım napim doktora da guvenmek zorundayım
Ne varmış kafa yapısındaeşime söyledım '' kafa yapısından sonra damlayı sordu'' dedı.
Bak şu an benim kız oğlak sesleri çıkardı korkma boş yereNeti bilirsin felaket tellalı gibi.. Ee bizde de evham tavan..
Geçsin bir an önce yaa her sesinde yataktan beşiğe nasık fırladığımı bilemiyorum
fazla yumusak buldu sanırım. vardır bı bıldıgı heralde.Ne varmış kafa yapısında
Benimki de aynı diyor. Ben ilaç kullanıyorum zaten bebişi öyle bırakmıyorum. Hatta fazla süt emdiği için doktor ilaçlarını değiştirdi. Yine ıkınıyor yine ıkınıyor. Sürekli masaj falan yapıyorum. Bazen üst gazı da çıkmıyor. O zaman daha çok ağlıyor mesela. Fitil ne yapsın ona.koptum yaa fitil kısmına..
mesela bebek uykudan yaygarayı basıp uyanınca '' korkutuyorlar'' derler annelerımız
en azından benımkı dıyor yanı.
ulen ne korkutması bebek gazdan dolayı acı cekıyor
benımkı dün uykudan bi uyandı aglayarak, ama susturmak zor yani
yazık valla saatlerce gaz sancısı cektı. en sonunda bitap düşüp sızdı yavrucak. karnında resmen hava raks edıyordu. eşim korktu hatta :=)
Ben de alacaktım kaçırdım kalmamış. Başka indirim bakacağım bu 15 güne falan.Bende aldim canim oyun halisi bugün bende istiyorum o agulardan kaç gunluk oldunuz
Benim49 günlük
kendı kendıne gülüyor, gulerken ses cıkarıp agu dıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?