2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sana daha çok soruyorum çünkü bebeklerimizi aynı günlerde doğurduk. .bizim de aynı kaka olayı ben de artık sagmiyorum pek sütüm azalır kaygısıyla ama işe başlayacağım 1 mart ta bakalım ne yapıcam

Ya kızlar bebekleriniz uyurken çok ses çıkarıyor mu? Biizmki iki gündür bizi uykusuz bırakıyor. Resmen nefesi kesilir gibi " hiiiiik" diye ses çıkarıyor. Şiimdi uyuyor yine sürekli kart, kurt, hıyk, mıykk. Bir de araştırdıkça uyku apnesi ile falan karşılaştım iyice sinir oldum.
Doktora 3 Mart' ta götürrcektik ama bujun için erkenden gitmeyi düşünüyorum...

Hiç üzülme canım normal benim ki de öyleydi gaz ve bağırsak hareketlerinden şimdi 50 günlük oldu azaldı korkma ben Dr sormuştum. .Apne falan nerden çıkardın

Hiç üzülme canım normal benim ki de öyleydi gaz ve bağırsak hareketlerinden şimdi 50 günlük oldu azaldı korkma ben Dr sormuştum. .Apne falan nerden çıkardın

Neti bilirsin felaket tellalı gibi.. Ee bizde de evham tavan..

Geçsin bir an önce yaa her sesinde yataktan beşiğe nasık fırladığımı bilemiyorum

Benimki de aynı diyor. Ben ilaç kullanıyorum zaten bebişi öyle bırakmıyorum. Hatta fazla süt emdiği için doktor ilaçlarını değiştirdi. Yine ıkınıyor yine ıkınıyor. Sürekli masaj falan yapıyorum. Bazen üst gazı da çıkmıyor. O zaman daha çok ağlıyor mesela. Fitil ne yapsın ona.
Çok şükür yanımda arada gidiyor geliyor işlerimi hallediyor sağolsun. K. Valideye kalsak yandıydık. Ki çok yakın oturuyor.
Ama zor işte annem de olsa çok çatışıyoruz bazen çocuk konusunda. Bugün dalga geçiyorum bizi nasıl büyüttün diye. O da diyor gazdan haberi yoktu o zaman kimsenin. Ebeler de bişey demiyordu. Çocuğun sıkıntısı varsa süt sıkıyor deniyordu diyor. Ki İzmir merkezden bahsediyorum ücradaki köyde doğmamışım. Oralarda neler oluyordur kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…