2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bizde ayniyiz..ama biz geceleri yasiyorz bunu gunduz hic uykuda ses cikarmio..suan uyutmuyo mesela beni garcc gurc hep bi ses :)

fazla yumusak buldu sanırım. vardır bı bıldıgı heralde.
şekil olarak da yamuk. o yatıs seklınden tabii ki
Benim doktorum 4 damla dedi.
Bu arada sur anne sütü kullanıyordun ya burun için nasıl içine damlatıyorsun. Ben beceremiyorum şu aspirasyon olayını. Allahtan burnu falan tıkanmıyor. Akıntı oluyor sürekli de doktor kendi temizleniyor dedi.

Hayir sezeryan benimde.ama korse dikis yerimi cok rahatsiz ettigi icin giyemedim fazla.ilk dogumumda sezeryan olsada giymistim baya.bunda karnim kalacak gibi.ama giymekte istemiyorum
Çok erken giymişsin canım Allah korsun dikişlerine bişi olmasın benim doktorum ince bir tülbentle sar demişti doğumdan sonraki hafta kontrole gittiğimde benim onda bile acıdı sarmadım benimde göbek 5 aylık hamile gibiyim çok canımı sıkıyo nasıl gitcek bilmiyorum

Slm anneler bizim cok gazimiz var damla kullaniyoruz ve burnu da tikali gibi onun icin surekli aciyoruz sütümden de damlatiyorum burnuna yumusatsin diye ise yariyor insallah acilir uzuluyorum zor nefes alinca

meme ucu cıkarım vardı onunla verıyorum tavsıye ederım
çok rahat oluyor onunla dökmek .

tıkalı burun sıcaktan olurmus daha cok
eger cok tıkanıyorsa evın ısısını düşür derim.

emme işi biter bitmez 5-10 dk yatırma dik sekılde dursun.. annem varken bizde çok çatıştık. ama uyutma konusunda süperdi hakkını yıyeyem
k. valıdem elını kaldırmaya kalksa sorar mesela bana. misal, sormadan yemege sogan bıle atmaz. onunkı de abartı ama neyse

annem öyle degıl burnunun dıkıne gider o

günaydın anneler :=) uyandı emzırdım azcık uyuyakaldı yatırdım yerıne aglamaya basladı.
emzık verdım attı agzından, ucuna azcık gaz damlası sürdüm aldı mızmızlandı bıraz.. neyse stoktan süt vereyım dedim
ısıtmaya gıttım bi baktım ses seda yok, uyumuş. uyandırmaya calıstım uyanmadı
ulen ılk defa uyandırmak ıcın uğrastım yaa
inat yaa uyanmadı tabii. agzına bıberon soktum büzdü dudakları
tırnaklarını keseyım bari belkı uyanır dedım yine uyanmadı..
gitti canım 60 lık süt. yazık oldu
süt acaba dolaptan cıktıktan sonra ne kadar süre daha beklıyor? nette de bulamadım

O sütü 3 saat içinde vermen lazım sór

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…