- 18 Ağustos 2013
- 564
- 618
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.201
Cnm bizde ayniyiz..ama biz geceleri yasiyorz bunu gunduz hic uykuda ses cikarmio..suan uyutmuyo mesela beni garcc gurc hep bi ses :)Ya kızlar bebekleriniz uyurken çok ses çıkarıyor mu? Biizmki iki gündür bizi uykusuz bırakıyor. Resmen nefesi kesilir gibi " hiiiiik" diye ses çıkarıyor. Şiimdi uyuyor yine sürekli kart, kurt, hıyk, mıykk. Bir de araştırdıkça uyku apnesi ile falan karşılaştım iyice sinir oldum.
Doktora 3 Mart' ta götürrcektik ama bujun için erkenden gitmeyi düşünüyorum...
Ben kaçırdım kalmamış oyun halısı. Başka indirim takip edeceğim artık. Bizimki de gülüyor ama daha çok kıpkırmızı bir şekilde ıkınıyor. Agusunu duyabilecek miyim acaba şu gaz lanetinden kurtulup.Bende aldim canim oyun halisi bugün bende istiyorum o agulardan kaç gunluk oldunuz
Benim doktorum 4 damla dedi.fazla yumusak buldu sanırım. vardır bı bıldıgı heralde.
şekil olarak da yamuk. o yatıs seklınden tabii ki
Ha tmm gaz dsmlatyrm diyincegaz damlası damlatıyorum
Çok erken giymişsin canım Allah korsun dikişlerine bişi olmasın benim doktorum ince bir tülbentle sar demişti doğumdan sonraki hafta kontrole gittiğimde benim onda bile acıdı sarmadım benimde göbek 5 aylık hamile gibiyim çok canımı sıkıyo nasıl gitcek bilmiyorumHayir sezeryan benimde.ama korse dikis yerimi cok rahatsiz ettigi icin giyemedim fazla.ilk dogumumda sezeryan olsada giymistim baya.bunda karnim kalacak gibi.ama giymekte istemiyorum
Bize günde sadece 3 damla verin dediler bence de çok bi daha sorKızlar biz bugün 15 günlük olduk sağlık ocağından monovit d verdiler sabah öğle aksam 3 er damla kasikla ver dedi hemşire ama fazla değil mi aklıma takıldı siz nasıl verdiniz bebislerinize
bnm kız Bi ara gündüzleri saatlerce uyuyordu... Gece hiç uyumadan sabah ettiğimi biliyorum sadece gündüz uyuduğu için...bebek gündüz sürekli uyursa gece uyumaması normalmıs dr söyledı.
bebeklerı gündüz fazla uyutmayın :=)
Bizim oğlan iiki saatte bir mama istiyor ben ml az veriyorum öğünleri sık olduğu için yanlış mı yapıyorum acabakızlar öğün hesaplama örnek;
6 kiloluk bebek ise 6x150=900 ml 900 ü 8 öğüne bölersek, 112 ediyor...
Bizdede ses var burnu tikali gibi ondan sanıyorumCnm bizde ayniyiz..ama biz geceleri yasiyorz bunu gunduz hic uykuda ses cikarmio..suan uyutmuyo mesela beni garcc gurc hep bi ses :)
doktora sordum. doydugunda bırakır kendı dedıBizim oğlan iiki saatte bir mama istiyor ben ml az veriyorum öğünleri sık olduğu için yanlış mı yapıyorum acaba
aç karnına verınce bizde işe yarıyor :=)Ha tmm gaz dsmlatyrm diyinceise yaryo mu ya ben daha almadm onlardan öyle çok gaz skntmz olmyo rezeneyle anason demlyrm kendime bi kasikta bebise veryrm iyi gelyo gazı çok iyi cikaryo ama çok gazli
meme ucu cıkarım vardı onunla verıyorumBenim doktorum 4 damla dedi.
Bu arada sur anne sütü kullanıyordun ya burun için nasıl içine damlatıyorsun. Ben beceremiyorum şu aspirasyon olayını. Allahtan burnu falan tıkanmıyor. Akıntı oluyor sürekli de doktor kendi temizleniyor dedi.
emme işi biter bitmez 5-10 dk yatırma dik sekılde dursun.. annem varken bizde çok çatıştık. ama uyutma konusunda süperdi hakkını yıyeyemBenimki de aynı diyor. Ben ilaç kullanıyorum zaten bebişi öyle bırakmıyorum. Hatta fazla süt emdiği için doktor ilaçlarını değiştirdi. Yine ıkınıyor yine ıkınıyor. Sürekli masaj falan yapıyorum. Bazen üst gazı da çıkmıyor. O zaman daha çok ağlıyor mesela. Fitil ne yapsın ona.
Çok şükür yanımda arada gidiyor geliyor işlerimi hallediyor sağolsun. K. Valideye kalsak yandıydık. Ki çok yakın oturuyor.
Ama zor işte annem de olsa çok çatışıyoruz bazen çocuk konusunda. Bugün dalga geçiyorum bizi nasıl büyüttün diye. O da diyor gazdan haberi yoktu o zaman kimsenin. Ebeler de bişey demiyordu. Çocuğun sıkıntısı varsa süt sıkıyor deniyordu diyor. Ki İzmir merkezden bahsediyorum ücradaki köyde doğmamışım. Oralarda neler oluyordur kimbilir.
O sütü 3 saat içinde vermen lazım sórgünaydın anneler :=) uyandı emzırdım azcık uyuyakaldı yatırdım yerıne aglamaya basladı.
emzık verdım attı agzından, ucuna azcık gaz damlası sürdüm aldı mızmızlandı bıraz.. neyse stoktan süt vereyım dedim
ısıtmaya gıttım bi baktım ses seda yok, uyumuş. uyandırmaya calıstım uyanmadı
ulen ılk defa uyandırmak ıcın uğrastım yaa
inat yaa uyanmadı tabii. agzına bıberon soktum büzdü dudakları
tırnaklarını keseyım bari belkı uyanır dedım yine uyanmadı..
gitti canım 60 lık süt. yazık oldu
süt acaba dolaptan cıktıktan sonra ne kadar süre daha beklıyor? nette de bulamadım
ısındıktan sonra da mı gecerlı o 3 saat süre?O sütü 3 saat içinde vermen lazım sór
Bide ben deneyim çok uyumadgi zamanaç karnına verınce bizde işe yarıyor :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?