2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hey maşallah sen bunlari yazarken bebis uyanmadi mi

Herşeye evhamlıyız be
Dili beyaz geldi minnoşun yarın doktora götürcem ,pamukçuk olabilir
Hey gidi kinder hey
Benim doktorum doğum ysptığımın ertesi sabshı reçetwme bi solüsyon yazdı normalde ağız yoluyla alınıyo ama sen her emzirmeden sonra göğsüne sür emzirmdden önce dr sütünle temizle dedi doktorum çok iyi sağolsun bebişimi bile düşübdü
Hiç pamukçuk olmadı minnoşta şimdilik
Geçmiş olsun pembecipim :)

Herşeye evhamlıyız be
Dili beyaz geldi minnoşun yarın doktora götürcem ,pamukçuk olabilir
Hey gidi kinder hey

Ins degildir olmayadabilir cunku evhamliyiz ama npalim hem ilk hem tekiz..cisrik napar kinderle ugrasip durur..cani skilir uzulur ama guclu olmaya calisir..gittigi iki yer wc ve mutfk..ev dubleks ya ust kata cikmiyorum bile dusun.. Sen alisabildin mi annen gitti gideli pembis..ins kolay geciodur

Hangi solüsyon cnm benim bebekler de pamukçuk var

Benim annemde hastaneden ciktigimiz ilk gece battaniye ustune elyaf yorgan ortmus, enzirmek icin aldim bebisi bi baktin yaniyor resmen, atesini olcttum 38. Kafayi yicektim nerdeyse, hemen soydum citcitli badisiyle biraktim bitek, bi kac saate anca 37,5 a dustu. Ondan sonra korkudan hep tek battaniye orttum bi hafta, ne annem ne kayinvalidem de karisamadi bi daha, azcik bisey ortup giydirmeye kalksalar atesimi var yoksa diyorum hemen geri cekiliyorlar :) bi hafta sonunda ayaklarinin hep soguk oldugunu gorunce bi kat corap daha giydirip, bi tane daha pamuklu battaniye orttum. Erkek bebekler sevmezmis bide sicagi. Oda sicakligi 22-24 se hic gerek yok kat kat ortmeye ve giydirmeye. Usumeleri icin 18 derecede falan uzun sure kalmalari gerekirmis. Terlemekten daha cok hasta oluyorlamis, doktorumun dedigi bunlar.
Nasil alistirirsan oyle gider bide, ben beresinide cikardim, bitek yikadiktan sonra takiyorum. Eldivenleride tirnaklarini hala kesemedigim icin tutuyorum, kessem onlarida takmiycam.
Uyurkende kollari hep acikta bizimkinin, kundak denedim ama kabul etmedi bizimki, kollarini cikartana kadar agladi hep. Yapabilseydim daha iyi uyurdu bence, cunku sicramalari yuzunden uyandiriyor heo kendini. Sen kundak yapmakla cok iyi etmissin.

annem gidince heryer heryere girdi cisrik..bir iki hafta stres topu oldum..geçenlerde fark ettim herşeyi eşimden bekliyorum..kendiliğinden yapmasını..sonra dedim pembik ondan bişi bekleme daha ne yapsın

İşte olduu kadar idare ediyorume
Kah öyle kah böyle

Hangi solüsyon cnm benim bebekler de pamukçuk var
Canim pamukcuk olduguna emin olmadan ilac kullanma hic. Banada pamukcuk dediler 3 gun mantar ilaci kullandim yavruma yazik, gecmeyince bidaha goturdum sut lekesi dediler. Sadece dilin ustunde arka kisimdaydi benimki. Pamukcuk olunca damak, dudak ve yanaklardada oluyormus. Insallah seninkide sut lekesidir. Karbonatli suyla sil falan demislerdi bana, bosuna yavruma iskence yaptim, o ilacida hic sevmiyor yuzunu burusturuyordu verirken, aklima geldikce uzuluyorum

Canim Allah yardimcin olsun,,yasadiklarin cok zor seyler. Sut konusunda uzulme, simdi gayet kaliteli mamalar var, sen elinden geleni yapiyorsun fazlasiyla. En kisa surede toparlar oglusun insallah.

Dilinin gerisinde var..sanki birazda damaklarda ama net baakamıyorum ki..mememi karbanotlu su ilede sildim halbuki..yarın bi gidelimde ..of yaa ..odffff offff ıff

Bizimde siiznki gibi oldu cnm ama karbonatlı su iyi geldi pamukçuk olduğunda göğüs ucundada oluyo bazen bizim de süt lwkesiydi sadece
Canim Allah yardimcin olsun,,yasadiklarin cok zor seyler. Sut konusunda uzulme, simdi gayet kaliteli mamalar var, sen elinden geleni yapiyorsun fazlasiyla. En kisa surede toparlar oglusun insallah.
Amin kuzum Allah razı olsun tek çocuk hiç çocukmuş ikincide anladım senin bebiş nasıl

Katmer dedinde kadıköye gidesim geldi :) tatlı dendi mi kendimi şaşırıyorumm
Nerede yiyorsun :)

Ben de o katmer yapanlardan birinin genel merkezindeyim :) müşterimiz misin bakalım
Aynı Zaman'da katmer yorumunu da alayım bizim müşterimizden kalite kontrol de yapmış olayım

istanbula geldim 2 gün için gezdik tozdukdu o zaman nirdedin nucacuk bebe ile istanbula gelebilmek
Ah ah ah istanbul
Eşimle ben hamileliğin son 3 haftası hariç sürekli şehir şehir gezdik keyfi. 40ı çıksın şu Mevlüt telaşını da atalım sonra şehirler arası gezmelere devam :) Sıpam sevsin gezmeyi yeter. Zaten alışsın o da sever

bizde pek gezdik..1300 km şimdiki yere gelene kadar anadoluyu turladık be
En son siirte gittik valla burda anca bu
Sırada mardin midyat varda yaza
Doğuyu görmeden dönmem...ementa ile çay içicez dönüş muğlaya

Çok örtmüssun bence canım. Ben ince bi kundak.ama ellerini içeriye sokmayı hiç sevmiyor benim oğluş. Sürekli dışarda o eller.üzerinde yine ince bi battaniye.terliyor zaten terleyip üsümesi daha tehlikeli.
Kızlar spiral taktırmayı düşünen var mı?

Ben düşünüyorum. Doktora gittim simir testi yaptı. Sonucu pazartesi cikicak. Benim adetlerim uzun sürdüğü için ilacli spiral önerdi doktor. Hormonlu da deniyormus. Simir sonucuna göre bakıcaz. Ilaclininda yan etkileri fazlaymis. Bakalım nasıl olur.

Pembedon5 sen çok yaşa. Beni benden alıyorsun. Senin kafa karisikliklarin ve bunları anlatma şeklin harika.
Hep yaz uzun uzun yaz noolur

Bi arkadas bebek arabasi sormuştu. Mesajı bulamadım. Ben chicconun lite way baston hemde pusetle kullanılan arabasını aldım. İyimi ettim bilemedim. Satıcı kız okadar anlattı ki almamak mümkün değildi o an.
Ama o kadar para etmez bence.6 ay anca kullanılır pusetli kısmı. Daha sonra baston araba.piyasada çok uygun fiyatlara var.900 liraya aldık. Ama değmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…