- 30 Ocak 2015
- 19.921
- 29.072
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.461
Hey maşallah sen bunlari yazarken bebis uyanmadi miÇürüdünüz ,koktunuz be
Bırak sayfayı günlerdir sayfa ilerlememiş ...
Yazık
Yazık
Tembel pislik karı.eşekler
Doğuda nirdise güneş gece yarısı doğacak he..
Zamanında iiki siyah almışım yatak odasına yoğsa şimdik gözlerim kıp kıp kıp eder uuyku riske girerdi
Ülee istanbullular hey heyyyy
2 seneye muğlaya gidicem ülen hergün yüzücemvurucam kırbacı vurucam kırbacı hom hom hom
Bu minnoşun şu vakit sümük sesini dinliomnöbet nöbet ,hırlaması geçsin bi uyucam
Ayy berbat berbat bir kabus gördüm..eşimi uyandırdım sesini duyayım dedimde accık kendime geldimüff...rüyada minnoşundan ayrı düştüğünü gören var mı ne berbat bişidi arkadaş hala atamadım üzerimden..bu dünya mı rüya bilemedim he
Watsap güncelledim nası güzel ifade eklemişler
Bu minak ellerini oynatırken cok komik havada bişi tutmaya çalılır gibihey gidi beden eğitimi dersinde elma toplama ısınma hareketi gibi...
Aklıma bedenci geldiitolit...kızların popolarına bakardı gavur ...
Sonra şener şen geldi
Olamaz aklıma sürekli bişiler geliyiiiiiii
Helva
Çiş
Kurumuş çamaşırlar
Akşama ne yicaz
Müge cinayeti çözdü mü
Küçüklük plastik terliklerim
Mezure
Cisrik napar kı
Off
Sarı
Dut
Sıcak
Koku
Eeehhh adam hırlama be
Uyandırcam saat 07.00 dicem tutuşacakyaa böyle mesela 07.00 de uyancam da 06.50 de kendiliğinden uyanıp saate bakıyorsun ya sonra sinir olyyon bitmiş gitmiş gece..o 10 dk kendii mi sıkıyorum en kaliteli uyku uyucam diyede olmuyor o saaat çalmıyor mu
Offff offf
Fark ettiniz mişunun iki yanında aynı ifade var yok be biri iki elle diğeri twkmiş
Ne faydalı şeler yazdım bebaşlık atıcam tomrisin emzirme .......
Bebek benimiçgüdü benim
İstediğim gibi emziririm be
Biz oğluşumla her anne minnoş gibi özeliz
Hepi topu bir kaç yıl sonra ' hanne ya höpme ' dicek velet
Dünkü b......k
Vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Sahi nerde sezercik filmleri be
Aman pek gevezelik etim
Hakkınıza girdim be
Muhterem dakikalarınız ziyan ziyan
Israrla bu satıra gelene ansızın bir yakını çeyrek taksın
Beklenilmeyen yerden gelen çeyrek altınlar mis misbizim dr adını yazsam şakkadanak nerde olduğum ortaya çıkar yolda geçerken tanırsınız beni gelirseniz o derece
Ama ya harika bir isim yaburdan giderken yaSam mı 2 yıl beni takip edin
Brn de acımasından korkuyorumspiral takılırken acıyan bişi mi ki ya nasıl bişi acaba
Benim doktorum doğum ysptığımın ertesi sabshı reçetwme bi solüsyon yazdı normalde ağız yoluyla alınıyo ama sen her emzirmeden sonra göğsüne sür emzirmdden önce dr sütünle temizle dedi doktorum çok iyi sağolsun bebişimi bile düşübdüHerşeye evhamlıyız be
Dili beyaz geldi minnoşun yarın doktora götürcem ,pamukçuk olabilir
Hey gidi kinder hey
Dilinde damaginda yanaginda yoksa süt lekesidir cnmHerşeye evhamlıyız be
Hey gidi kinder hey
Herşeye evhamlıyız be
Hey gidi kinder hey
Hangi solüsyon cnm benim bebekler de pamukçuk varBenim doktorum doğum ysptığımın ertesi sabshı reçetwme bi solüsyon yazdı normalde ağız yoluyla alınıyo ama sen her emzirmeden sonra göğsüne sür emzirmdden önce dr sütünle temizle dedi doktorum çok iyi sağolsun bebişimi bile düşübdü
Hiç pamukçuk olmadı minnoşta şimdilik
Geçmiş olsun pembecipim :)
Benim annemde hastaneden ciktigimiz ilk gece battaniye ustune elyaf yorgan ortmus, enzirmek icin aldim bebisi bi baktin yaniyor resmen, atesini olcttum 38. Kafayi yicektim nerdeyse, hemen soydum citcitli badisiyle biraktim bitek, bi kac saate anca 37,5 a dustu. Ondan sonra korkudan hep tek battaniye orttum bi hafta, ne annem ne kayinvalidem de karisamadi bi daha, azcik bisey ortup giydirmeye kalksalar atesimi var yoksa diyorum hemen geri cekiliyorlar :) bi hafta sonunda ayaklarinin hep soguk oldugunu gorunce bi kat corap daha giydirip, bi tane daha pamuklu battaniye orttum. Erkek bebekler sevmezmis bide sicagi. Oda sicakligi 22-24 se hic gerek yok kat kat ortmeye ve giydirmeye. Usumeleri icin 18 derecede falan uzun sure kalmalari gerekirmis. Terlemekten daha cok hasta oluyorlamis, doktorumun dedigi bunlar.Valla benim annem üşür üşür diye giydirdi de giydirdi örttü de örttü ilk zamanlar terlemiyordu ses çıkarmadım. Ama şimdi sürekli az ya da çok terliyor. Özellikle de başı. Ince şapka takıyorum artık. Alıştı diye de birden kaldıramıyorum. Düşünsene peluş battaniyeye sarıp üzerine elyaf yorgan örtüyordu annem 21-24 derece odada
Ins degildir olmayadabilir cunkuevhamliyiz ama npalim hem ilk hem tekiz..cisrik napar kinderle ugrasip durur..cani skilir uzulur ama guclu olmaya calisir..gittigi iki yer wc ve mutfk..ev dubleks ya ust kata cikmiyorum bile dusun.. Sen alisabildin mi annen gitti gideli pembis..ins kolay geciodur
Canim pamukcuk olduguna emin olmadan ilac kullanma hic. Banada pamukcuk dediler 3 gun mantar ilaci kullandim yavruma yazik, gecmeyince bidaha goturdum sut lekesi dediler. Sadece dilin ustunde arka kisimdaydi benimki. Pamukcuk olunca damak, dudak ve yanaklardada oluyormus. Insallah seninkide sut lekesidir. Karbonatli suyla sil falan demislerdi bana, bosuna yavruma iskence yaptim, o ilacida hic sevmiyor yuzunu burusturuyordu verirken, aklima geldikce uzuluyorumHangi solüsyon cnm benim bebekler de pamukçuk var
Hey maşallah sen bunlari yazarken bebis uyanmadi mi
Canim Allah yardimcin olsun,,yasadiklarin cok zor seyler. Sut konusunda uzulme, simdi gayet kaliteli mamalar var, sen elinden geleni yapiyorsun fazlasiyla. En kisa surede toparlar oglusun insallah.Merhaba kızlar ben uzun zamandır yazamıyorum en son yazdığımdan sonra bize yine kan nakli yapıldı ve artık sık sık çocuk hematolojide takibe gidiyoruz o yüzden bakamıyorum buralara berbat haldeyim annem kv herkes gitti çekirdek ailemiz kaldık ve ben nakavt geceleri sık uyanan bi bebiş uykusuz geçen gecenin sabahında erken kalkıp büyük oğluşu okula götürmek zorunda olan bi ben eve uyuma hayalleriyle dönüp ev işleri yemek ve minnak oğluş sayesinde uyuyamayıp pert olmuş bi ben daha arada bi eşim sağolsun geceleri bebişe bakıyor deliksiz uyku uyuyabiliyorum malesef sütüm kalmadı mamayla besleniyor yavrum abisi kadar şanslı olamadı ona mı üzüleyim halime mi bilemedim bende hayat berbat tek güzel yanı yavrularım dua edin minnakımın kan değrleri artık normale dönsün psikolojim ve bedenim alt üst durumda
Hahaemzirdim uyuttum.çiş yaptım yazdım kız
Dilinin gerisinde var..sanki birazda damaklarda ama net baakamıyorum ki..mememi karbanotlu su ilede sildim halbuki..yarın bi gidelimde ..of yaa ..odffff offff ıffCanim pamukcuk olduguna emin olmadan ilac kullanma hic. Banada pamukcuk dediler 3 gun mantar ilaci kullandim yavruma yazik, gecmeyince bidaha goturdum sut lekesi dediler. Sadece dilin ustunde arka kisimdaydi benimki. Pamukcuk olunca damak, dudak ve yanaklardada oluyormus. Insallah seninkide sut lekesidir. Karbonatli suyla sil falan demislerdi bana, bosuna yavruma iskence yaptim, o ilacida hic sevmiyor yuzunu burusturuyordu verirken, aklima geldikce uzuluyorum
Bizimde siiznki gibi oldu cnm ama karbonatlı su iyi geldi pamukçuk olduğunda göğüs ucundada oluyo bazen bizim de süt lwkesiydi sadeceCanim pamukcuk olduguna emin olmadan ilac kullanma hic. Banada pamukcuk dediler 3 gun mantar ilaci kullandim yavruma yazik, gecmeyince bidaha goturdum sut lekesi dediler. Sadece dilin ustunde arka kisimdaydi benimki. Pamukcuk olunca damak, dudak ve yanaklardada oluyormus. Insallah seninkide sut lekesidir. Karbonatli suyla sil falan demislerdi bana, bosuna yavruma iskence yaptim, o ilacida hic sevmiyor yuzunu burusturuyordu verirken, aklima geldikce uzuluyorum
Amin kuzum Allah razı olsun tek çocuk hiç çocukmuş ikincide anladım senin bebiş nasılCanim Allah yardimcin olsun,,yasadiklarin cok zor seyler. Sut konusunda uzulme, simdi gayet kaliteli mamalar var, sen elinden geleni yapiyorsun fazlasiyla. En kisa surede toparlar oglusun insallah.
Dilinin gerisinde ..hani pek bi huzursuzluk yok ..gazı biliyoruz zaten..aman ement şu aylar bi atlatılsa diyomda daha neler beklio..ay sonu aşı var verem hemde ateş yaparsaDilinde damaginda yanaginda yoksa süt lekesidir cnm
Nerede yiyorsun :)Katmer dedinde kadıköye gidesim geldi :) tatlı dendi mi kendimi şaşırıyorumm
Eşimle ben hamileliğin son 3 haftası hariç sürekli şehir şehir gezdik keyfi. 40ı çıksın şu Mevlüt telaşını da atalım sonra şehirler arası gezmelere devam :) Sıpam sevsin gezmeyi yeter. Zaten alışsın o da severistanbula geldim 2 gün için gezdik tozdukdu o zaman nirdedin nucacuk bebe ile istanbula gelebilmek
Ah ah ah istanbul
Eşimle ben hamileliğin son 3 haftası hariç sürekli şehir şehir gezdik keyfi. 40ı çıksın şu Mevlüt telaşını da atalım sonra şehirler arası gezmelere devam :) Sıpam sevsin gezmeyi yeter. Zaten alışsın o da sever
Valla benim annem üşür üşür diye giydirdi de giydirdi örttü de örttü ilk zamanlar terlemiyordu ses çıkarmadım. Ama şimdi sürekli az ya da çok terliyor. Özellikle de başı. Ince şapka takıyorum artık. Alıştı diye de birden kaldıramıyorum. Düşünsene peluş battaniyeye sarıp üzerine elyaf yorgan örtüyordu annem 21-24 derece odada
Kızlar spiral taktırmayı düşünen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?