2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet masallah alpisim buyuyor gittikce pembis teyzesi..doktora sorduk artik dayanamadik,gayet normal dedi..sukur baska biseyi yok sdce huysuz ve gazli..ya sag gogsu veriyorum sol gogse igne batio sanki ve bikac damla sut bosaliyo..eskiden normalde olurdu ama bikac gundur birini verirken digerinden bosalio ilginc

:) valla hunim nerede der gibi olmus :) istanbuldaysan gel sana tatlı ısmarlayayım Antep katmeri yeriz bol fıstıklı sıcak sıcak :) kadınız tatlı dendi mi akan sular durur.
istanbula geldim 2 gün için gezdik tozdukdu o zaman nirdedin nucacuk bebe ile istanbula gelebilmek
Ah ah ah istanbul

Slm kızlar herkesçikler iyidir inşallah. Bende bayadir yazamayanlardanım. YalnızIm çünkü. 40 çıkarma işini nasıl yaptınız. Kimi 40 taş atican İhlas okuyarak diyor. Kimi 40 kaşık şu diyor.bilemedim.

kızlar üst kat komşum 3 ay önce doğum yapmıştı bugün tekrar hamile olduğunu öğrendi.. prezervatifle korunuyorlarmış.. demekki tam koruma sağlamıyor..
kız çok üzgn aldıracakmış

Herşeye evhamlıyız be
Dili beyaz geldi minnoşun yarın doktora götürcem ,pamukçuk olabilir
Hey gidi kinder hey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…