2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canom aralık annelerinde sarılık değeri 12.5 olan bi anneye doktor 3 aya geçer demiş..uzun zamandır sabitmiş.kilo alımı iyimiş..yani doktoru sıkıntı yok demiş...minnoşu öp..

pazartesi tekrar alıcaz sonucları..yavrumun kolu delik deşik oldu tüp tüp kan vere vere..değer büyük ihtimal yine aynıdır cunku hala sarı hala sarı bacaklar..babası bi daha sarılık için hastaneye gelmem haberin olsun diye kızdı bana sanki ben cok seviyorum kan verdirmeyi..

başka bişey cıkmasında sarılık onemli değil artık..oyle olan cokmus emziren anneler diye bi grup var sosyal paylaşım sitesinde.çok güzel bilgiler ediniyorum orda.kapalı grup erkek ismini almıyorlar tavsiye ederim pembiş..

nisanda işe başlıycm şimdi onun karmasası içindeyim süt sağmaya başlamam gerek :/ nasıl saklıycam habire onu araştırıyorum.

Kızlar pisige nihayet bir çözüm buldum özel yapım krem varmış onu aldık bebegim iki gündür iyi çok şükür ev isi hic bitmiyor kızlar çamaşır utu bebege kıyafet yetistiremiyorum iki güne bir annemi cagirmasam halim perişan bir de gelen giden olunca ev dağılıyor 21 günlük olduk bir an önce nisan mayis gelse dışarı ciksak pasamla gün sayıyorum

Canım kan ne icin veriyosun?uzayan sarılık icin mi?öyle hatırlıyorum ...

evet canım . ama uzayan sarılık oldugnu kesinleştirmek için daha cok . beyaz kan hücresi düşük çıkmış..doktorun teki bizi tıpa sevketti tıptaki normal bu deger bebek için ama yıne de bi değerlendirelim dedi. pazartesi inş son bulcak bu endişe.

Surrender

canım sen bayadır süt sağıyosun galiba..benimki medela ve sağınca cok cıkmıyo sanki sağdıkça cogaldı mı seninki? benim göğüsler terbiye oldu sanırım yumusadı cunku eski dolgunluk ve şişlik yok. ama buğram doyuyor ve rahat uyuyor şimdilik yetiyo sanırım.

ne kadar sürede daha da iyi sağım yaparım acaba? nisanda işe başlıycam süt biriktirmem lazım. dolaba mı atıyorsun sen de ..face deki sitede var mısın ? bi seslen bana

Bizim doktor uzayan sarılık için paranox fitil vermişti. içindeki bi madde karaciğer enzimlerini tetikleyerek sarılığı düşürüyormuş. büyük oğlumun doktorunun fikrini sordum, sarılık değerimiz çok yüksek olmadığı için ben olsam vermezdim dedi. Sizin doktorunuz herhangi bir ilaç vermedi mi?

yok canım vermedi değer yüksek değil o kadar beyin bariyeri coktan olustugu için zararlı değil şuan dedi. kaaraciğer ve tiroid değereri de normal cıktı.ondan gerek görmedi galiba.

Kızlar mideyi usutmusum .met pamid içtim sabah bi tane. bebeği etkiler mi .emzirme yip dondurucu daki süt lerden mi versem?
ben motilium içiyorum aynı türevde.süt yapsın diye içiyorum.bebeğe çok az geçiyomuş ilaçtan.3 doktora sordum hepsi içebilirsin dedi

Antibiyotik bende kullandim hemde doğum sonrası 1000 mg lik.met paid zarar limi diye internetten bakarken kk da bi bayan sütüm artsın diye içmiş metpamid türevi bi ilacı ve sütü artmis
evet ben de sütüm artsın süt kanallarım açılsın diye içiyorum tavsiye üzerine.eskiye nazaran faydasını gördüm ama başka şeylerde yaptım yalan değil

ben de katılıyorum arkadaşım.ilk başta çok şikayet ediyodum hep memede diye.b1ü gün emmedi pişman oldum yakındığım için.emsin diye gözünün içine baktım resmen.benim sütüm de sulu olandan doyurmuyo çocuğu

Kızlar bu yan yatis yastıgında bebiş pek rahat değil gibi siz nasıl yatırıyorsunuz?
bi doktor geçen tvde gösterdi en çok tavsiye ettiğimiz pozisyon yan yatış gövde hafif eğik olacak dimdik değil.en çok öyle rahat ediyolarmış

Bebeğim 15 günlük sakıncası olur mu

ben de o zaman başladım ilk bir aya a-kadar göbeğine de bir damla damlattım. ama baska bişeyle karıstırmayın ..yakı gb bişey sıcak olmasını salıyor bu yağ. o sekilde gaz cıkarıyo..ben size sıcak su termosu tavsiye ederim havluya sarıp beşiğine koyun ayak ucuna dikka edin yanmasın ayacıkları..o daha etkili bence. her gece mutlaka koyuyprum battaniyesinin altna ayak ucuna..gaz sancısı çok zor sizi anlıyorum.

Yazdiklarin kahvalti soframizin konusu oldu valla Bizim tosun da ayni açı ile yattigi icin olsa gerek cok gulduk benzetmene, hakketen oyle yatiyorlar.
Esim artik soruyor zaten Pembedon bugun ne yazmis diyeEglendiriyorsun bizi vesselam. Aelecek takipteyiz, geceleri yazmadan gecme

Merhaba,geçmiş olsun öncelikle,daha önce yazmıştım amagörmediniz sanırım,uzayan sarılık için down srndtomundan şüphelenmişlerdi sizde yanlış hatırlamıyorsam,gelişme varmı bu konuda,ikisinin arasında alaka varmıymış,bizdede uzayan sarılık var ve mozaik down sendromu şüphesiyle kromoxom analizi yaptırduk sonuç bekliyorum,sarılıkta bi belirtimi acaba

Nerede yiyorsun :)

Ben de o katmer yapanlardan birinin genel merkezindeyim :) müşterimiz misin bakalım
Aynı Zaman'da katmer yorumunu da alayım bizim müşterimizden kalite kontrol de yapmış olayım
Kadıköyde itfaiyenin karşısında dürümcü emmi var :) yazın bide katmerin yanında maraş dondurmaları oluyor offf :))
Beyranıda çok iyi ama dürümde sınıfta kalıyor :)
Sen neredesin ? Daha iyisi varsa hemen denerim hiç hayır diyemiyorum söz konusu yemekse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…