- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.481
Bizim baba ha uyumuş ha uyumamış aynıHahabende smdi tuvalete gtcem ama korkyrm uyanır.kesn babası da uyuyo nöbetleşe dinlenyrz
Anladım cnm ha bu arada anne sütünün kalitesi de bebeğin doymasını etkiliyormuş sağlık ocağında bi hemşire demişti. Sütünü sağdığında yağ oranı çoksa kaliteli su çoksa kaliteli değilmiş bebiş doymaz ya fa çabuk acıkır ondan da ağlarmış. Ben mama veriyorum emmiyor sayılma benim veledim tamamen eğlence amaçlı kullanıyor memeyi biraz tok olacak keyfi yerinde olacak gönlü olacak ayakta olmalıyım ve şarkılar söylemeliyim bu vaziyette hepitopu 5 dk emiyor sonra sanki zorla ağzına tıkmışım gibi viyaklıyor. Kısmetinde yokmuş...Aslinda doyuyor goruyorum,mama vermiyorumcnm daha..az once aradik doktoru da cisi her seyi yerinde,uyum gunlerinvarmis 2.haftada oluyormus anne sutu vs degisio cocuk ona uyum saglio olur normal dedi..su an mama verme anne sutune alissin dedi bekliyorum.memeye cok gelmek ister,cebellesir fln cok normalmis aman baska bise olmasin da..ptsye kdr takip edecez ..
Aynen ben de o günleri sabırsızlıkla bekliyorumBizim baba ha uyumuş ha uyumamış aynı
Şu kafayı minnoş bi tutsun göstercem ben ona
Bu Reklamlar çok akıllı. Spiralden korunmadan konu açılınca hemen durex reklamı beliriverdi sayfada.ihtiyaca yönelik reklam
Pembedon 5 ne yazsın ki
Oğluş meme gaz ,sallanma 5 dk tam uyudu derken meme gaz meme gaZ..canına tak etti uyudu..
Bende bi lactamil yaptım içiom okuyom yazıom
Banyo ettim adama kendimi zeytinyağı ile ovdurdumdu..3 aydır anca masaj yapılıo
Pammık giibii olduydum drken minnoşun kısır döngüsü
Saati kurcam ya daha..yumuşak bi.memede bizde uyusak be
Şii ben kaçar
Bu minnoşlar sırt üstü yatıyorda kafa sağa sola tam dönük ya
Şeytan cıkarmalı filmelerde şu yatakta yatan kız geliyo aklıma içine şeytan kaçan..kapıdan peder giriyorda kafa öyle dönüyo sola sadece heh aynı o
Oyyy oyyy
Mardin'i gezmeye karar verdik doğu karışınca kaldıbizde pek gezdik..1300 km şimdiki yere gelene kadar anadoluyu turladık be
En son siirte gittik valla burda anca bu
Sırada mardin midyat varda yaza
Doğuyu görmeden dönmem...ementa ile çay içicezdönüş muğlaya
Bizmki smdi kafasini ittirmeyi ogrendi ben omzuma koymak icin ugrasym o geriye cekiyoBizim baba ha uyumuş ha uyumamış aynı
Şu kafayı minnoş bi tutsun göstercem ben ona
En guzek aglarken gozukuyor bide esnerken pamukcuk diye ilac verirlerken psikopata donmustum bebis her agzini actiginda inceliyordum. Bide pamukcuk tabaka gibi oluyormus, sut lekesi daha noktasal. Normal zamanda karbonatli suyla meme basi silmeyi onermiyorlar, kaynamis suyla temizlik yada sutle silme ve lanolinli krem disinda bisey surmeyin diyorlar. Karbonat florayi olduyormus.Dilinin gerisinde var..sanki birazda damaklarda ama net baakamıyorum ki..mememi karbanotlu su ilede sildim halbuki..yarın bi gidelimde ..of yaa ..odffff offff ıff
Canim ben surekli yan yatis yastigi kullaniyorum, bana pek bi rahat gibi geldi oysa. Bazen kendi yatagima yatiruyorum, hemen yan pozisyon aliyor, kafayi hic duz tutmuyor. Govde duz kafa yan :)Kızlar bu yan yatis yastıgında bebiş pek rahat değil gibi siz nasıl yatırıyorsunuz?
Antibiyotik kullandim ben metpamid ne kiKızlar mideyi usutmusum .met pamid içtim sabah bi tane. bebeği etkiler mi .emzirme yip dondurucu daki süt lerden mi versem?
beynim yandı okurkenÇürüdünüz ,koktunuz be
Bırak sayfayı günlerdir sayfa ilerlememiş ...
Yazık
Yazık
Tembel pislik karı.eşekler
Doğuda nirdise güneş gece yarısı doğacak he..
Zamanında iiki siyah almışım yatak odasına yoğsa şimdik gözlerim kıp kıp kıp eder uuyku riske girerdi
Ülee istanbullular hey heyyyy
2 seneye muğlaya gidicem ülen hergün yüzücemvurucam kırbacı vurucam kırbacı hom hom hom
Bu minnoşun şu vakit sümük sesini dinliomnöbet nöbet ,hırlaması geçsin bi uyucam
Ayy berbat berbat bir kabus gördüm..eşimi uyandırdım sesini duyayım dedimde accık kendime geldimüff...rüyada minnoşundan ayrı düştüğünü gören var mı ne berbat bişidi arkadaş hala atamadım üzerimden..bu dünya mı rüya bilemedim he
Watsap güncelledim nası güzel ifade eklemişler
Bu minak ellerini oynatırken cok komik havada bişi tutmaya çalılır gibihey gidi beden eğitimi dersinde elma toplama ısınma hareketi gibi...
Aklıma bedenci geldiitolit...kızların popolarına bakardı gavur ...
Sonra şener şen geldi
Olamaz aklıma sürekli bişiler geliyiiiiiii
Helva
Çiş
Kurumuş çamaşırlar
Akşama ne yicaz
Müge cinayeti çözdü mü
Küçüklük plastik terliklerim
Mezure
Cisrik napar kı
Off
Sarı
Dut
Sıcak
Koku
Eeehhh adam hırlama be
Uyandırcam saat 07.00 dicem tutuşacakyaa böyle mesela 07.00 de uyancam da 06.50 de kendiliğinden uyanıp saate bakıyorsun ya sonra sinir olyyon bitmiş gitmiş gece..o 10 dk kendii mi sıkıyorum en kaliteli uyku uyucam diyede olmuyor o saaat çalmıyor mu
Offff offf
Fark ettiniz mişunun iki yanında aynı ifade var yok be biri iki elle diğeri twkmiş
Ne faydalı şeler yazdım bebaşlık atıcam tomrisin emzirme .......
Bebek benimiçgüdü benim
İstediğim gibi emziririm be
Biz oğluşumla her anne minnoş gibi özeliz
Hepi topu bir kaç yıl sonra ' hanne ya höpme ' dicek velet
Dünkü b......k
Vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Sahi nerde sezercik filmleri be
Aman pek gevezelik etim
Hakkınıza girdim be
Muhterem dakikalarınız ziyan ziyan
Israrla bu satıra gelene ansızın bir yakını çeyrek taksın
Beklenilmeyen yerden gelen çeyrek altınlar mis misbizim dr adını yazsam şakkadanak nerde olduğum ortaya çıkar yolda geçerken tanırsınız beni gelirseniz o derece
Ama ya harika bir isim yaburdan giderken yaSam mı 2 yıl beni takip edin
Antibiyotik bende kullandim hemde doğum sonrası 1000 mg lik.met paid zarar limi diye internetten bakarken kk da bi bayan sütüm artsın diye içmiş metpamid türevi bi ilacı ve sütü artmisAntibiyotik kullandim ben metpamid ne kihamilelikte bile veriyolar metpamidi bence bisey olmaz ama sen yinede sor istersen doktoruna.
sünger kestırdık mınnosun yatagına göreHanımlar sorum cok basit gelebilir ama inanın bunda bile tereddüt ediyorum.
Siz bebislerinizi nasil yatiriyorsunuz? Yani yatağı nasıl altina baytaniye serdiniz mi üzerine neler örtüyorsunuz. Kundak yapoyomusunuz?
Ben ince bir battaniyeyle yarim kundak yapıyordum altına battaniye sermislerdi annemler uzerine de bir battaniye bi de elyaf yorgan örtüyorum uc gündür fena terliyor gece üstünü değiştirmek zorunda kaliyorum. Bugün kundagini çıkardım. Battaniyenin uzerine çarşaf serdim yatırdım. Umarim üşütmez. 43.gun oldu ilk zamanlar iki kat battaniye vardı hic terlemiyirdu. Bir haftadir terliyor özellikle de başı. Bu arada oda sıcakligi 23-24 dereceyi geçmiyor. Nem 60larda..
yuh 25-26 derecede nasıl duruyorsun ? hemen 22 ye ayarla onuAnnem varken o üşür terler vs diye ayarlıyordu..valla kuşum ,ablamın doktor kendin nasılsan onu baz al demiş..yani ablam dedi sen bi tişörtmü giydin ona ince uzun giydir..örtüyorum sıcaksa el ayak tamam diyorum.başta bende örtecek miyim acacakmoyım bilemedimdi...şimdi sabaha karşı yatağa alıyorum sadece bizim yorgan altında üstelik eller hep dışarda
Eee tabi burun tıkanıklığı var emdikten sonra yoğun..orti bebe yapom.
Yatağında çarşaf üzerine yatıyor...çok sıcağı sevmezmiş minnoşlar...doktor kontrolüne gidince doktor soyuyor valla...kokrma üşümez dedi beb bakınca..içerisi 25.26 derece canım...çorba gibi yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?