2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım cnm ha bu arada anne sütünün kalitesi de bebeğin doymasını etkiliyormuş sağlık ocağında bi hemşire demişti. Sütünü sağdığında yağ oranı çoksa kaliteli su çoksa kaliteli değilmiş bebiş doymaz ya fa çabuk acıkır ondan da ağlarmış. Ben mama veriyorum emmiyor sayılma benim veledim tamamen eğlence amaçlı kullanıyor memeyi biraz tok olacak keyfi yerinde olacak gönlü olacak ayakta olmalıyım ve şarkılar söylemeliyim bu vaziyette hepitopu 5 dk emiyor sonra sanki zorla ağzına tıkmışım gibi viyaklıyor. Kısmetinde yokmuş...
Emdiren analar hiç dertlenmeyn ikide bir beni istiyor diye sizin bu halinize imrenerek bakan var...

Pembedon 5 ne yazsın ki
Oğluş meme gaz ,sallanma 5 dk tam uyudu derken meme gaz meme gaZ..canına tak etti uyudu..
Bende bi lactamil yaptım içiom okuyom yazıom
Banyo ettim adama kendimi zeytinyağı ile ovdurdumdu..3 aydır anca masaj yapılıo

Pammık giibii olduydum drken minnoşun kısır döngüsü
Saati kurcam ya daha..yumuşak bi.memede bizde uyusak be
Şii ben kaçar
Bu minnoşlar sırt üstü yatıyorda kafa sağa sola tam dönük ya
Şeytan cıkarmalı filmelerde şu yatakta yatan kız geliyo aklıma içine şeytan kaçan..kapıdan peder giriyorda kafa öyle dönüyo sola sadece heh aynı o
Oyyy oyyy

Kizzz ne biçim şeylere benzetiyon
Tövbe de çabuk
Hiç aklımda yokken öyle dusundurttun benide deli

bizde pek gezdik..1300 km şimdiki yere gelene kadar anadoluyu turladık be
En son siirte gittik valla burda anca bu
Sırada mardin midyat varda yaza
Doğuyu görmeden dönmem...ementa ile çay içicez dönüş muğlaya
Mardin'i gezmeye karar verdik doğu karışınca kaldı
Doğu ve iç Anadolu'nun az bir kısmı kaldı gezmediğimiz
Marmaris'e ve Bodrum'a her yıl mutlaka giderim Muğla güzel :)

Dilinin gerisinde var..sanki birazda damaklarda ama net baakamıyorum ki..mememi karbanotlu su ilede sildim halbuki..yarın bi gidelimde ..of yaa ..odffff offff ıff
En guzek aglarken gozukuyor bide esnerken pamukcuk diye ilac verirlerken psikopata donmustum bebis her agzini actiginda inceliyordum. Bide pamukcuk tabaka gibi oluyormus, sut lekesi daha noktasal. Normal zamanda karbonatli suyla meme basi silmeyi onermiyorlar, kaynamis suyla temizlik yada sutle silme ve lanolinli krem disinda bisey surmeyin diyorlar. Karbonat florayi olduyormus.
Insallah seninkide pamukcuk degil sut lekesidir.

Kızlar mideyi usutmusum .met pamid içtim sabah bi tane. bebeği etkiler mi .emzirme yip dondurucu daki süt lerden mi versem?

Bugun disari sinemaya cikicam cok heyecanliyimmm acaba beynime oksijen gidince neler olucak? alisabilicekmiyim? sosyallesmeyi unutmus olabilirmiyim? degisik insanlar gorunce yabanilesirmiyim? Kendime vakit ayirinca vicdan azabi cekermiyim? Tum bunlari istiyorummm
En iyisi otur evde senem besik sallamaya devam

beynim yandı okurken

Antibiyotik kullandim ben metpamid ne ki hamilelikte bile veriyolar metpamidi bence bisey olmaz ama sen yinede sor istersen doktoruna.
Antibiyotik bende kullandim hemde doğum sonrası 1000 mg lik.met paid zarar limi diye internetten bakarken kk da bi bayan sütüm artsın diye içmiş metpamid türevi bi ilacı ve sütü artmis

sünger kestırdık mınnosun yatagına göre
üstüne de mis gibi çarşaf serdık.. hem kundak yapıyorum hem de ruh halıne göre yapmıyorum.
kundak yapsam da yapmasam da karnına kadar örtüyorum battanıyeyı.. çok sıcak olursa bunalır, burnu tıkarnır. karnına kadar örtmemın sebebı, ayak ve karnını üşütmesin diye.
kıyafet olarak; üst 2 adet
alt 2 adet
ayaklarına da patik.
genelde ev 22 derecede oluyor
nem ise 47-50 arası
kısacası; sıcak olmasındansa serın olması daha iyi.. uyumuyor sıcaktan ve terlıyor
hasta olur sonra. emerken önceden kafası çok terlıyordu
şuan pek terlemıyor.

yuh 25-26 derecede nasıl duruyorsun ? hemen 22 ye ayarla onu
yazık mınnos bunalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…