2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aynı özelliklere sahip joie marka aldum.ama puset ve araba 300 dü ikisi aldığımızda temmuzda.şimdi 1000 lira olmuş
Benimki de çift yönlü büyük tekerlekleti var ve travrl sistem

Onun nedeni vergi olayı. Haziran mı temmuz mu neydi. İthal Bebek ürünlerine %80e varan vergi bindirimi yaptılar. Ben de yapılacak diye öğrendikten sonra pahalı şeyleri aldim hemen. Kardeşim Avusturya'da buranın yarı fiyatı orada sona kalan şeyleri de ona getirttim. Eğer yurtdışında tanıdık varsa ona aldırmak en güzeli.

:) valla hunim nerede der gibi olmus :) istanbuldaysan gel sana tatlı ısmarlayayım Antep katmeri yeriz bol fıstıklı sıcak sıcak :) kadınız tatlı dendi mi akan sular durur.

Zamanları nerden bulduğun anlaşıldı tuvalette de boş duruyosun demek
Ben de beşik sallıyorum şuan :)

Benm annem hala yanımda ben açıyom o örtüyor. Dün gece çıkardım kundağını yattığında inlemeden uyudu meğer sıcaktan bunalıyomuş yavrucak... hiç suyu sevmeyem bebek üç dört kaşık su içer oldu terliyor epey o da hasta eder çok endişeliyim o yüzden...

Canim cok gecmis olsun, muhtemelen bebisde senin icinde bulundugun durumdan etkileniyordur. Cok zor Allah yardimcin olsun, insallah hersey duzelecek
Canim o kadar ortu cok fazla bence, terlemesi daha tehlikeli bide. Bebiskolar kolay kolay usumezmis. Ayaklarini sicak tutman onemli. Ben 2 tane pamuklu penye battaniye ortuyorum. Badi ve penye tulum giyiyor sadece. Corabi 2 kat giydiriyorum. Oda sicaklogida 24 u gecmiyor.
Bebisler hava akimlarindan etkilenirmis ondan korumak lazim.

Valla benim annem üşür üşür diye giydirdi de giydirdi örttü de örttü ilk zamanlar terlemiyordu ses çıkarmadım. Ama şimdi sürekli az ya da çok terliyor. Özellikle de başı. Ince şapka takıyorum artık. Alıştı diye de birden kaldıramıyorum. Düşünsene peluş battaniyeye sarıp üzerine elyaf yorgan örtüyordu annem 21-24 derece odada

Valla gece 12de degistroyom.bide sabah 6 da.annem sik sik degistrirse oyle alisir isese bile pisik olur hemen demisti.

Kizlar oglumu nezaman yikasak ertesi gun hasta oluyo.burnu tikaniyo.hiriltili nefes sliyo.dunde balgam kustu.her yikamada biyle.nas usutuyo anlamadim.5 dakkada yikiyoz.usutmesin diye

Er
Erkek cocugu sicagi sevmezmis hemdire dedi

kızlar 50 günlüğüz bende hala sarı akıntı geliyo günlük ped taksam yetmiyo orkid takmKtan da skldm sizin nasıl bu sarı akıntı geliyo mu sizde de?

Aslinda doyuyor goruyorum,mama vermiyorumcnm daha..az once aradik doktoru da cisi her seyi yerinde,uyum gunlerinvarmis 2.haftada oluyormus anne sutu vs degisio cocuk ona uyum saglio olur normal dedi..su an mama verme anne sutune alissin dedi bekliyorum.memeye cok gelmek ister,cebellesir fln cok normalmis aman baska bise olmasin da..ptsye kdr takip edecez ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…