- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.421
Cok iyi olur vallaDua et gıazortacaya çıksın tayin bi müstakil bahçeli ev alıp ekip biçiyim..adam da azcuk rahat etsin...sonra yüzeim yüzeim...gelince çaya gelirim
..oğlanlar 3 yaşında olur gari
Ben de aynı özelliklere sahip joie marka aldum.ama puset ve araba 300 dü ikisi aldığımızda temmuzda.şimdi 1000 lira olmuş
Benimki de çift yönlü büyük tekerlekleti var ve travrl sistem
:) valla hunim nerede der gibi olmus :) istanbuldaysan gel sana tatlı ısmarlayayım Antep katmeri yeriz bol fıstıklı sıcak sıcak :) kadınız tatlı dendi mi akan sular durur.Çürüdünüz ,koktunuz be
Bırak sayfayı günlerdir sayfa ilerlememiş ...
Yazık
Yazık
Tembel pislik karı.eşekler
Doğuda nirdise güneş gece yarısı doğacak he..
Zamanında iiki siyah almışım yatak odasına yoğsa şimdik gözlerim kıp kıp kıp eder uuyku riske girerdi
Ülee istanbullular hey heyyyy
2 seneye muğlaya gidicem ülen hergün yüzücemvurucam kırbacı vurucam kırbacı hom hom hom
Bu minnoşun şu vakit sümük sesini dinliomnöbet nöbet ,hırlaması geçsin bi uyucam
Ayy berbat berbat bir kabus gördüm..eşimi uyandırdım sesini duyayım dedimde accık kendime geldimüff...rüyada minnoşundan ayrı düştüğünü gören var mı ne berbat bişidi arkadaş hala atamadım üzerimden..bu dünya mı rüya bilemedim he
Watsap güncelledim nası güzel ifade eklemişler
Bu minak ellerini oynatırken cok komik havada bişi tutmaya çalılır gibihey gidi beden eğitimi dersinde elma toplama ısınma hareketi gibi...
Aklıma bedenci geldiitolit...kızların popolarına bakardı gavur ...
Sonra şener şen geldi
Olamaz aklıma sürekli bişiler geliyiiiiiii
Helva
Çiş
Kurumuş çamaşırlar
Akşama ne yicaz
Müge cinayeti çözdü mü
Küçüklük plastik terliklerim
Mezure
Cisrik napar kı
Off
Sarı
Dut
Sıcak
Koku
Eeehhh adam hırlama be
Uyandırcam saat 07.00 dicem tutuşacakyaa böyle mesela 07.00 de uyancam da 06.50 de kendiliğinden uyanıp saate bakıyorsun ya sonra sinir olyyon bitmiş gitmiş gece..o 10 dk kendii mi sıkıyorum en kaliteli uyku uyucam diyede olmuyor o saaat çalmıyor mu
Offff offf
Fark ettiniz mişunun iki yanında aynı ifade var yok be biri iki elle diğeri twkmiş
Ne faydalı şeler yazdım bebaşlık atıcam tomrisin emzirme .......
Bebek benimiçgüdü benim
İstediğim gibi emziririm be
Biz oğluşumla her anne minnoş gibi özeliz
Hepi topu bir kaç yıl sonra ' hanne ya höpme ' dicek velet
Dünkü b......k
Vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Sahi nerde sezercik filmleri be
Aman pek gevezelik etim
Hakkınıza girdim be
Muhterem dakikalarınız ziyan ziyan
Israrla bu satıra gelene ansızın bir yakını çeyrek taksın
Beklenilmeyen yerden gelen çeyrek altınlar mis misbizim dr adını yazsam şakkadanak nerde olduğum ortaya çıkar yolda geçerken tanırsınız beni gelirseniz o derece
Ama ya harika bir isim yaburdan giderken yaSam mı 2 yıl beni takip edin
Zamanları nerden bulduğun anlaşıldı tuvalette de boş duruyosun demekevi bok götürüyo gıaz ... Adam ha daa sabah dürttü ' pembedon he de bakem bana atlet kilot hiç kalmamış '
Git en temizi giy diyemedim..idareten eskilerden verdim..
Minnoş uyandı vs vs uyudu..şimdi tuvaletten bilditiyorum
Çamaşır atçem
Benm annem hala yanımda ben açıyom o örtüyor. Dün gece çıkardım kundağını yattığında inlemeden uyudu meğer sıcaktan bunalıyomuş yavrucak... hiç suyu sevmeyem bebek üç dört kaşık su içer oldu terliyor epey o da hasta eder çok endişeliyim o yüzden...Annem varken o üşür terler vs diye ayarlıyordu..valla kuşum ,ablamın doktor kendin nasılsan onu baz al demiş..yani ablam dedi sen bi tişörtmü giydin ona ince uzun giydir..örtüyorum sıcaksa el ayak tamam diyorum.başta bende örtecek miyim acacakmoyım bilemedimdi...şimdi sabaha karşı yatağa alıyorum sadece bizim yorgan altında üstelik eller hep dışarda
Eee tabi burun tıkanıklığı var emdikten sonra yoğun..orti bebe yapom.
Yatağında çarşaf üzerine yatıyor...çok sıcağı sevmezmiş minnoşlar...doktor kontrolüne gidince doktor soyuyor valla...kokrma üşümez dedi beb bakınca..içerisi 25.26 derece canım...çorba gibi yazdım
Canim cok gecmis olsun, muhtemelen bebisde senin icinde bulundugun durumdan etkileniyordur. Cok zor Allah yardimcin olsun, insallah hersey duzelecekSelam arkadaslar..durumum malum can skntim cok,uzerine akilli uslu gazsiz bebegim 3gundur cok rahatsiz..benden mi kaynakli,gaz sorunu mu kesin basladi nedir bilmiyorum..dun her 10-15dk da emdi ama en fazla 4-5dklik..bugun az daha iyi ama kesinlikle eskisi gibi degil.. Bir de goguslerime anidenigne batar gibi oluyor ve ardindan sut bosaliyor..mastit vs bekirtileri yok baska,normal mi sizce boyle olmasi? Bi de artik boyle kisa emmesi ve benim can skntim aglamam fln sanki acaba doymuyor mu eskisi gibi ya da sutume mi bise oldu benden mi boyle oldu diye dusunuyorum..zaten moralimyok bi de bebek boyle daha beter oldum ben..arastirmaya vakit bile bulamadim,buraya gelip sorayim dedim ne yapayim :/
Canim o kadar ortu cok fazla bence, terlemesi daha tehlikeli bide. Bebiskolar kolay kolay usumezmis. Ayaklarini sicak tutman onemli. Ben 2 tane pamuklu penye battaniye ortuyorum. Badi ve penye tulum giyiyor sadece. Corabi 2 kat giydiriyorum. Oda sicaklogida 24 u gecmiyor.Hanımlar sorum cok basit gelebilir ama inanın bunda bile tereddüt ediyorum.
Siz bebislerinizi nasil yatiriyorsunuz? Yani yatağı nasıl altina baytaniye serdiniz mi üzerine neler örtüyorsunuz. Kundak yapoyomusunuz?
Ben ince bir battaniyeyle yarim kundak yapıyordum altına battaniye sermislerdi annemler uzerine de bir battaniye bi de elyaf yorgan örtüyorum uc gündür fena terliyor gece üstünü değiştirmek zorunda kaliyorum. Bugün kundagini çıkardım. Battaniyenin uzerine çarşaf serdim yatırdım. Umarim üşütmez. 43.gun oldu ilk zamanlar iki kat battaniye vardı hic terlemiyirdu. Bir haftadir terliyor özellikle de başı. Bu arada oda sıcakligi 23-24 dereceyi geçmiyor. Nem 60larda..
Kizlar dogum yardimi param da yatmi zengin oldum
Canim cok gecmis olsun, muhtemelen bebisde senin icinde bulundugun durumdan etkileniyordur. Cok zor Allah yardimcin olsun, insallah hersey duzelecek
Canim o kadar ortu cok fazla bence, terlemesi daha tehlikeli bide. Bebiskolar kolay kolay usumezmis. Ayaklarini sicak tutman onemli. Ben 2 tane pamuklu penye battaniye ortuyorum. Badi ve penye tulum giyiyor sadece. Corabi 2 kat giydiriyorum. Oda sicaklogida 24 u gecmiyor.
Bebisler hava akimlarindan etkilenirmis ondan korumak lazim.
oglum rahatsizdi uyumadim tumgun.agrisi azalincs uyanip uyanip yatti bende bolmedim uykusunu9 saat mi
Nerde keske 9 saat yatsa uyanip uyanip yatti bende degistrmedim gece diye.9 saat mi
Valla gece 12de degistroyom.bide sabah 6 da.annem sik sik degistrirse oyle alisir isese bile pisik olur hemen demisti.Canım 9 saat çok fazla hic uyanmiyor mu ben her 3 saatte kesin degistiriyorum ona ragmen geçmiyor bugün başka bir krem aldık özel yapimmis onu deneyecem olmazsa aliyim o kremi de paşam uyumuyor açıdan ben de mahvoldum yemek yemeyi bırak tuvalete gitmek bile lüks oldu bana paşam iyi olsun yeter ki rqzuliyim her şeye o daha minicik nasıl dayansin
9 saat uyumuyo tam.2 saatte bir kalkiyo.rahatszdi tum gun uyumadi diye uyanincada kaldrmadim.nerdeeee 9 saat uyusa9 saat mi?
Pişik olması çok normal de bebeğin 9 saat uyuması değil
Erkek cocugu sicagi sevmezmis hemdire dediBenm annem hala yanımda ben açıyom o örtüyor. Dün gece çıkardım kundağını yattığında inlemeden uyudu meğer sıcaktan bunalıyomuş yavrucak... hiç suyu sevmeyem bebek üç dört kaşık su içer oldu terliyor epey o da hasta eder çok endişeliyim o yüzden...
Aboovvv ölmüşüm ağlayanım yokAhhahahaha
Bir hayat olmayacak ...sadece nefes alıp vereceksin hatta bazen unutacaksın
Kaka yaparken kapıları ara bırakacak hıhıhınınını sede kilodu çekip koşacaksınal sana hayat
Katmer dedinde kadıköye gidesim geldi :) tatlı dendi mi kendimi şaşırıyorumm:) valla hunim nerede der gibi olmus :) istanbuldaysan gel sana tatlı ısmarlayayım Antep katmeri yeriz bol fıstıklı sıcak sıcak :) kadınız tatlı dendi mi akan sular durur.
Cnm benim oğluşum da 5 dk emiyor sonra sanki zehir vermişim gibi bas bas bagiriyor. Benim başindab beri emme sorunum var güç bela tutturdum. Keyifliyse emiyor emdiginde de aynen senin dediğin gibi yapıyor. Kaldırıyorum sanirsin saatlerce emmiş öyle gaz çıkariyor. Benim de gözumu yaşı dinmedi sütü etkiliyor ama elimde değil seni çok iyi anlıyorum. Mama veriyor musun eger çok ağlıyorsa doymuyordir mamaya başla az da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?