2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aldım acı elma yağı internette sulandırıp kullanın yazıyor. Suyun içine damlatıp denedim. Çok ağır kokuyo. Direk sürmeyin yakar yazıyordu. Tereddüt ettim. Sen direk mi sürdün cnm. Faydasını gördün mü? Benim oğlum da 16 günlük çok gazı var. Sürekli emmek istiyor. Emziğe alıştırmaya çalışıyorum. Birde iki gündür yeşil kaka yapıyor. Üşüttü mü acaba?

sarılığı kaç....kan deerinde bişey varmış ? biri downa benzer bi hastalık öteki beyaz kan hücresi azlığı ..pazartesi sonuc alcaz o iki değere tekrar bakılcak cNIM..İNŞALLAH bebişlerimiz sağlıklıdır..

sizin sarılıktan mı vardılar bu sonuca ?? kromozom analizi falan istemedi doktor bizden ..kana bakıp soyledi..olabilir sarılıgın altındaki sebebi bulmak lazım dedi. o yüzden tıpa gittik.pazartesi yazarım sana özelden mesaj at canım arada kaynmasın.

cnm direk sürüyorsun. corabını giydir sonra..yeşil kaka üşütmekten değil dengesiz emişten kaynaklı..önsüt son süt karışıyor. muhtemelen suan sütünün arttıgı dönem..blok emzirme yap..

iki saat süresince bi gogusu diğer iki saat istedikçe oteki gogusu..bir de cok emip hazmedemeyince yeşil oluyo kaka. korkulcak bişey yok merak etme.

direk sıcak bişey temas ettirme yagı surdukten sonra hani sıcak suyla falan yıkama sakın..dediğim gb sıcak havlu ve sıcak su torbası koyuyorum gece uyurken ayak ucuna..

bir de bize sab simplex verdi doktor en cok o işime yaradı ne yalan soyleyim. zinco vermişti ilk bi işe yaramadı o. sab simplexle kendimize geldik biraz.

facede yokum canım.
dogdugundan beri sagıyorum. öncelerı günde 4-5 kez sagardım. şimdi 1 veya 2 kez sagıyorum. genellıkle uykudan uyandıgım zaman daha cok sütüm oluyor.. bir de gün içinde 2-3 kez aynı göğsü verdıysem digerı doluyor
onu da sagıyorum.
buzluga atan cok kişi var ben atmadım hiç
3 ay duruyormus. ben günü kurtarma peşindeyım :=) çoğaldı evet.

bebek memeden sonra uyuyorsa, çişli bezi hep oluyorsa dyuyor demektır. göğsün terbıye olmus olabilir evet.

Kizlar benim minnos emerken sürekli genzine kaçiriyo ödüm kopuyo ben mi yanlis emziriyorum acaba

Evet cnm çok fazla emiyor. Çok emdikçede gaz oluyormuş. Hızlı kilo almış zaten. Bende emziğe alıştırmaya çalışıyorum. Masajı günde bir kere yapmak yetiyor mu peki. Eczacı bir tanıdığımız metsili tavsiye etti. Sab simplexle etken maddesi aynıymış. Ama almadım daha doktora gidince sorcam.

süt lekesi imiş tatlım

kızlar 50 günlüğüz bende hala sarı akıntı geliyo günlük ped taksam yetmiyo orkid takmKtan da skldm sizin nasıl bu sarı akıntı geliyo mu sizde de?
57gunluguz 2ay oluck bnm kanamam var adet miyim dedim ilk önce ama bi siyah bi kahverengi bi zift gibi bazende kıpkırmızı anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…