- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.521
Bende aldım acı elma yağı internette sulandırıp kullanın yazıyor. Suyun içine damlatıp denedim. Çok ağır kokuyo. Direk sürmeyin yakar yazıyordu. Tereddüt ettim. Sen direk mi sürdün cnm. Faydasını gördün mü? Benim oğlum da 16 günlük çok gazı var. Sürekli emmek istiyor. Emziğe alıştırmaya çalışıyorum. Birde iki gündür yeşil kaka yapıyor. Üşüttü mü acaba?ben de o zaman başladım ilk bir aya a-kadar göbeğine de bir damla damlattım. ama baska bişeyle karıstırmayın ..yakı gb bişey sıcak olmasını salıyor bu yağ. o sekilde gaz cıkarıyo..ben size sıcak su termosu tavsiye ederim havluya sarıp beşiğine koyun ayak ucuna dikka edin yanmasın ayacıkları..o daha etkili bence. her gece mutlaka koyuyprum battaniyesinin altna ayak ucuna..gaz sancısı çok zor sizi anlıyorum.
Merhaba,geçmiş olsun öncelikle,daha önce yazmıştım amagörmediniz sanırım,uzayan sarılık için down srndtomundan şüphelenmişlerdi sizde yanlış hatırlamıyorsam,gelişme varmı bu konuda,ikisinin arasında alaka varmıymış,bizdede uzayan sarılık var ve mozaik down sendromu şüphesiyle kromoxom analizi yaptırduk sonuç bekliyorum,sarılıkta bi belirtimi acaba
Gövde düz mu oluyor bizimkinde gövdede yan canımCanim ben surekli yan yatis yastigi kullaniyorum, bana pek bi rahat gibi geldi oysa. Bazen kendi yatagima yatiruyorum, hemen yan pozisyon aliyor, kafayi hic duz tutmuyor. Govde duz kafa yan :)
Bende aldım acı elma yağı internette sulandırıp kullanın yazıyor. Suyun içine damlatıp denedim. Çok ağır kokuyo. Direk sürmeyin yakar yazıyordu. Tereddüt ettim. Sen direk mi sürdün cnm. Faydasını gördün mü? Benim oğlum da 16 günlük çok gazı var. Sürekli emmek istiyor. Emziğe alıştırmaya çalışıyorum. Birde iki gündür yeşil kaka yapıyor. Üşüttü mü acaba?
Kizzz ne biçim şeylere benzetiyon
Tövbe de çabuk
Hiç aklımda yokken öyle dusundurttun benide deli
Mardin'i gezmeye karar verdik doğu karışınca kaldı
Doğu ve iç Anadolu'nun az bir kısmı kaldı gezmediğimiz
Marmaris'e ve Bodrum'a her yıl mutlaka giderim Muğla güzel :)
facede yokum canım.Surrender
canım sen bayadır süt sağıyosun galiba..benimki medela ve sağınca cok cıkmıyo sanki sağdıkça cogaldı mı seninki? benim göğüsler terbiye oldu sanırım yumusadı cunku eski dolgunluk ve şişlik yok. ama buğram doyuyor ve rahat uyuyor şimdilik yetiyo sanırım.
ne kadar sürede daha da iyi sağım yaparım acaba? nisanda işe başlıycam süt biriktirmem lazım. dolaba mı atıyorsun sen de ..face deki sitede var mısın ? bi seslen bana
Evet cnm çok fazla emiyor. Çok emdikçede gaz oluyormuş. Hızlı kilo almış zaten. Bende emziğe alıştırmaya çalışıyorum. Masajı günde bir kere yapmak yetiyor mu peki. Eczacı bir tanıdığımız metsili tavsiye etti. Sab simplexle etken maddesi aynıymış. Ama almadım daha doktora gidince sorcam.cnm direk sürüyorsun. corabını giydir sonra..yeşil kaka üşütmekten değil dengesiz emişten kaynaklı..önsüt son süt karışıyor. muhtemelen suan sütünün arttıgı dönem..blok emzirme yap..
iki saat süresince bi gogusu diğer iki saat istedikçe oteki gogusu..bir de cok emip hazmedemeyince yeşil oluyo kaka. korkulcak bişey yok merak etme.
direk sıcak bişey temas ettirme yagı surdukten sonra hani sıcak suyla falan yıkama sakın..dediğim gb sıcak havlu ve sıcak su torbası koyuyorum gece uyurken ayak ucuna..
bir de bize sab simplex verdi doktor en cok o işime yaradı ne yalan soyleyim. zinco vermişti ilk bi işe yaramadı o. sab simplexle kendimize geldik biraz.
En guzek aglarken gozukuyor bide esnerken pamukcuk diye ilac verirlerken psikopata donmustum bebis her agzini actiginda inceliyordum. Bide pamukcuk tabaka gibi oluyormus, sut lekesi daha noktasal. Normal zamanda karbonatli suyla meme basi silmeyi onermiyorlar, kaynamis suyla temizlik yada sutle silme ve lanolinli krem disinda bisey surmeyin diyorlar. Karbonat florayi olduyormus.
Insallah seninkide pamukcuk degil sut lekesidir.
57gunluguz 2ay oluck bnm kanamam var adet miyim dedim ilk önce ama bi siyah bi kahverengi bi zift gibi bazende kıpkırmızı anlamadım gittikızlar 50 günlüğüz bende hala sarı akıntı geliyo günlük ped taksam yetmiyo orkid takmKtan da skldm sizin nasıl bu sarı akıntı geliyo mu sizde de?
benımkıne de oluyor. o durumlarda önce göğsün sagılması lazımmış.Kizlar benim minnos emerken sürekli genzine kaçiriyo ödüm kopuyo ben mi yanlis emziriyorum acaba
Bugun disari sinemaya cikicam cok heyecanliyimmmacaba beynime oksijen gidince neler olucak? alisabilicekmiyim? sosyallesmeyi unutmus olabilirmiyim? degisik insanlar gorunce yabanilesirmiyim? Kendime vakit ayirinca vicdan azabi cekermiyim? Tum bunlari istiyorummm
En iyisi otur evde senem besik sallamaya devam
beynim yandı okurken
şimdi bende okudum
Sahi ne demişim ben be
yuh 25-26 derecede nasıl duruyorsun ? hemen 22 ye ayarla onu
yazık mınnos bunalır
Kirkimiz cikmasina az kaldi.. Misafir gelmeye basladi.. Gelsin çeyrekler ,altinlar, künyeler bilezikler
n'oldu kızpes yaa pess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?