- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.701
Benimde sabaha karşı sağıp dolaba koydugum hep tek süt oluyor..aventin kabı ile...çalkalıyorum iyice yağı karışsın diye..biberano döküyor sıcak su dolu çaydanlık altı vs de ılıtıp veriyom atomcum..lansinohun süt saklama poşeti aldım ...artık hangi ara sağılacakta saklanacaksaSut posetinde isitipmi biberona koyayim? Sahi sutu nasil isitiyosun sur? Ben ketilda su kaynatip bi kaba koyup icine biberonu koyuyorum ama emin degilim
Ben o orta sehpayida attimmikrop herif çay döktü..zaten kocişin bekarlığından kalma uyuz bi halıyıdı..bide çekirdek kırıkları ...şimdi süpürmesi silmesi kolay
Vall be bi hamam sauna of of...şöyle termal bi yer...pamukkale ..of of..
saçımıda bu yıl ilk drfa bu kadar uzattım
At kuyruğu enseme değdikçe kesiveresim geliyo
Bu ne biçim saç
Nurella..
Oğlan uyudu hemen yatağına taşımalı yoksa burda uyanır muyanır bende doğru banyoya...salon sephası büyük olunca hiç iyi olmuyomuşş..üZeri çay bardakları çerezler sular..süt silnmiş peçeteler emzik çeşitleri ( hala vazgeçmedim)
Çaydanlık bile artık bu sephada yer buldu
Koltuğun kaymış örtüleri sabaha puflanmayı bekleyen kırlentli yastıklar 3 adet ev terlipi..çıkarken giymeyi unutup dönüşte dolaptan yeni alıp giydiğim
Sağ ve sol köşede b.k bezleri
Minokun yeleği donu çorabı
Sabah müge izlerken toplanacak
Maçta fenaydı be4 kırmızı kart ne güldük
Ben o orta sehpayida attimatmak benim olayim bu ara mahmut tuncere sardim, mantik sizi a noktasinda b noktasina goturur, halay ise her yere Seni sev-di-gim icin kirdilar fermaniimiii emannn emannn eman eman eman kirdilar fermaaani miiii
Canm zaten sırayla veryorm normalde bi emzrmede birini bi emzrmede birini ama bugn çok kanadi ucunun üst tarafı yok memenin yemis heraldeeger göğüslerini sırayla verırsen yara olmaz.
önceden çok acırdı emzırme işkenceye dönerdi benım için. sırayla vermeye basladım şükür krem bıle kullanmama gerek kalmadı. araya bır de bıberon sıkıstırıyorum hepten dınlenıyorlar :=)
kafam şişti fön sesınden
Memeleride saldim halimi gormen lazim evin icindefenasın bu akşam
Canm zaten sırayla veryorm normalde bi emzrmede birini bi emzrmede birini ama bugn çok kanadi ucunun üst tarafı yok memenin yemis heralde
ben ıkısı de acık gezıyorum bazenMemeleride saldim halimi gormen lazim evin icinde
Oburude ortadan ikiye yarilms her yerden süt fiskiryo kaç tane delik varsayemiş olabilir evet
zaten canavar gıbıler
Bu akşam sofrada üç kişi idik..Memeleride saldim halimi gormen lazim evin icinde
kokrtu mu yani elektrık süpürgesınden? korkmaması lazımsahi sizde poşet ve fönde var geçen elwktirk süpürgesini açtım irkildi be bizimki babasının sesine tepkili bi tek
bende 1 tane delık var sanıyordumOburude ortadan ikiye yarilms her yerden süt fiskiryo kaç tane delik varsa
Bi otursalar daha guzel olacak kucagina oturt ye yemeginiBu akşam sofrada üç kişi idik..
Minok bi yedirtmedi açtım memeyi aldım kucağa oda orda yedi bizde
Aaaaahhaahahahkokrtu mu yani elektrık süpürgesınden? korkmaması lazım
bizimki çadır çingenesı gibi her sesi sevıyor
Canım seninle aynı gün doğum yapmıştık, benim de aynen dediğin gibi. Azcık leke oluyor sadece ama bitmiyor. Çok sıkıldım.
Buraya da giremiyorum artık pek
Benim kızımın poposu kıpkırmızı oldu kızlar. Çok sık değiştiriyorum aslında ama niye oldu anlamadım. Tavsiyesi olan var mı?
Ne tatlı doktormuş yaa..inşallah pembiş agzından bal damlıyor. Çok süper olucak doktor bişicik yok dese alın götürün sevin bunu dese...
Kız evde habire koştur koştur. Bu bebişlerin günü gününü tutmuyo..evvelki gün emdi uyudu emdi uyudu. .
Dün sabah 8de bi kalktı gece 12 ye kadar toplasan 2 saat uydu.ev işi yemek falan hikaye oldu o gün. Sağolsun kociş geldi yaptı.
Uyudukca gelip gidip kontrol ediyorum kiz.
Gecen basımızdan bi olay daha geçti gece 2 de ben altını değiştirirken allahtan uyanıktım. Bi kustu ağız burun tıkandı..nefes alamadı ..kaldırdım hemen dik ama hala ses yok bağrışıma kalktı eşim. O da ben de oyle panik anlar yasadik ki..hemen burun aspiratörü ile çektim o dik tutarken mahvoldu kkk Pembişşşş
Evlat neymiş o zaman anladık ikimizde tüm gece uyuyamadık..aman allaj yasatmasın..hep yastık koyuyorum şimdi yan yatırıp. Kendi başını düz çeviriyo hep cünkü. .
Aklınızda plsun. Inşallah olmazda olursa aspiratörle çekin hemen dik tutup
Biz 2 numara 62 lik kullaniyoruz. 7 gun dayaniyor en fazla. Oglan bi cis yapiyor ortalığı yikiyor alin bunu diye :))kızlar, 50 lik paket bez ne kadar süre gidiyor ?
Ben chicconun iki pompasini aldim manuellerinden. Biri sagmadi digeri de meger atik sut sagmam icinmis biberonsuz. Sonra baska almadim ama sagip iciriuorum bebike. Nasil dersen okuduğum kitapta elle sagma yöntemini okumuştum. Bildigin inek gibi sagiyorum. Dene bak :)Denemedim canım pompa da almadım daha evdeyim diye ama almam gerekecek sanırım
Bide o sabaha karşı bi tek sağma sesi fışırt fışırt o sesi çarp 2 ile al sana inek memesi sapma sesibende 1 tane delık var sanıyordum
sagdıgım zaman anladım çok var
ne garıp dımı
ben 1 hafta sonra 3 e gecmeyı düşünüyorumHerdegistirmede bepantol babh krem suruyorum ben, si dihekadar bir sey ol adi cok sukur.
Offf su bogaza kacma isi hefkeste sıkınti berhalde. Bizde gunde bir defa yasiyofuz. Emzirmekten korkar oldum.
Biz 2 numara 62 lik kullaniyoruz. 7 gun dayaniyor en fazla. Oglan bi cis yapiyor orgzligi yikiyor alin bunu diye :))
Ben chicconun iki pompasini aldim manuellerinden. Biri sav adi digeri de meger atik sut sagmam jcjnmjs biberonsuz. Sonra baska almadim ama sagip iciriuorum bebike. Nasil dersen okjdugum kitapta elle sagma yöntemini okumuştum. Bildigin inek gibi sagiyorum. Dene bak :)
elle mı sagıyorsun?Bide o sabaha karşı bi tek sağma sesi fışırt fışırt o sesi çarp 2 ile al sana inek memesi sapma sesi
kokrtu mu yani elektrık süpürgesınden? korkmaması lazım
bizimki çadır çingenesı gibi her sesi sevıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?