2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sut posetinde isitipmi biberona koyayim? Sahi sutu nasil isitiyosun sur? Ben ketilda su kaynatip bi kaba koyup icine biberonu koyuyorum ama emin degilim
Benimde sabaha karşı sağıp dolaba koydugum hep tek süt oluyor..aventin kabı ile...çalkalıyorum iyice yağı karışsın diye..biberano döküyor sıcak su dolu çaydanlık altı vs de ılıtıp veriyom atomcum..lansinohun süt saklama poşeti aldım ...artık hangi ara sağılacakta saklanacaksa

Ben o orta sehpayida attim atmak benim olayim bu ara mahmut tuncere sardim, mantik sizi a noktasinda b noktasina goturur, halay ise her yere Seni sev-di-gim icin kirdilar fermaniimiii emannn emannn eman eman eman kirdilar fermaaani miiii

Canm zaten sırayla veryorm normalde bi emzrmede birini bi emzrmede birini ama bugn çok kanadi ucunun üst tarafı yok memenin yemis heralde

Herdegistirmede bepantol babh krem suruyorum ben, simdiye kadar bir sey olmadi cok sukur.

Offf su bogaza kacma isi herkeste sıkınti herhalde. Bizde gunde bir defa yasiyoruz. Emzirmekten korkar oldum.

kızlar, 50 lik paket bez ne kadar süre gidiyor ?
Biz 2 numara 62 lik kullaniyoruz. 7 gun dayaniyor en fazla. Oglan bi cis yapiyor ortalığı yikiyor alin bunu diye :))

Denemedim canım pompa da almadım daha evdeyim diye ama almam gerekecek sanırım
Ben chicconun iki pompasini aldim manuellerinden. Biri sagmadi digeri de meger atik sut sagmam icinmis biberonsuz. Sonra baska almadim ama sagip iciriuorum bebike. Nasil dersen okuduğum kitapta elle sagma yöntemini okumuştum. Bildigin inek gibi sagiyorum. Dene bak :)

ben 1 hafta sonra 3 e gecmeyı düşünüyorum
bacakları sıkıyor. bol bırakırsan belı sızdırıyor.
çiş olması demek karnı ıyı doyuyor demek . maşallah mınnoşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…