2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

demek kı senınkının emme refleksi fazla gelısmemıs. sağ sütünü ver
bir şekılse alsın sütü yani. üzülme.. üzülüp aglarsan sütün etkılenır
stres kötü bişi
Emmediği için sütüm azaldı ta emerse diye sağamıyorum sütüm çok azaldı ikisinden 30 gelse sevinirim o derece... ama öyle saatlerce uğraşıyorum beş dakka bilemedin on

Canım bence sütün vardır bir kere çok sık emzir sagarken de makinanın tüm hız ayarlarını dene ama bebeğin çekme gücüne en yakın olan ile başla yani önce memeyi 2 dk hızlı ayarda uyar. .bak gör gelecek
Emmediği için sütüm azaldı ta emerse diye sağamıyorum sütüm çok azaldı ikisinden 30 gelse sevinirim o derece... ama öyle saatlerce uğraşıyorum beş dakka bilemedin on

Haklısın cnm ama insan kendini kandırsada beynini nasıl kandırsın? Sağlık olsun diyorum ama sonra başlıyorum ağlamaya. ÜZüntü, uykusuzluk, yorgunluk, bebeğin emmemesi iştahsızlık gelsin de süt üretsin bu beden..

Kızlar bebillerinizin elleri açıkmı? Ben çıkardım epey oldu ama gözüne götürüyor pamağını sokuvercek napsam ki biraz daha mı büyümeli? 45 günlüğüZ

Kaç saatte bir nekadar mama veriyorsun. Benim oğlum bir buçuk iki saatte istiyor. Genelde 60 veriyorum. 45 günlük bebiş
benimkine belli olmuyor canım.60 la 80 arasında değişiyor genelde.bazen doymuyor 90 100e kadar çıkıo.doktor 120 ye kadar çıkabilirsiniz dedi.2 saati bulmuyor daha erken acıkıyor çoğu zaman.sütüm de 3 saatte 30 40 arası çıkıyor arada süt de veriyorum ama sütün üstüne yine mama veriyoruz doymuyo çünkü.bazen sağdıklarımı biriktirip de veriyorum.öyle idare ediyoruz.biz de 40 günlüğüz.

valla hayal ettiğim şe...adam ben napsam oda yapıyor
Lactamilimi yaptım minnoş az evvel uyudu ..dalar şimci...
Hu hu kızlaaaaarrrrrr
Adam yatakta spor yapıyor ...ayağının teki kalkıyo teki iniyo
Akşama kurufasulle ve ciğerli pilav yapıcam
Bundan sonra herkes ne yemek yapıcak yazsın ...ne pişirsem diye ölüyom be
Tabiki ben kurufas yemicem ...o yandakine..

sütünü dolaba koyuyor musun? koyuyorsan eger bır müddet sonra önsüt ile sonsütün ayrıstıgını fark edeceksın.
ya da öyle bişi olddu mu?
evet oluyo üstüne yap gibi bişey çıkıo ama az yani üstünde gezio bikaç damla.sütüm yağlı değil gibi geliyo o yüzden bana

bebegın ne kadarlık? ben netten baktım önce
sonra ne kadar istiyorsa o kadar verdım. 80 cc içiyor.. doktor 90 da içer dedi ama ben vermıyorum
doymazsa memeden ıcıyor 3-4 dk sonra bayılıyor işte.
bizim doktor da 60 verin gazını çıkartıp yiyosa bi 60 daha verin dedi.nasıl zayıf gördüyse çocuğu : D ama biz istedikçe veriyoz.az az sık sık yemeleri daha iyi zaten
bazen az yiyo yarım saate yine acıkıo yine istiyo.onlar bilio acıktıkları zamanı.bi de kilo alımı çok düşük değilse mideyi genişletmeye gerek yok.mide büyüdükçe daha çok mama yiyo.ne kadar az mama o kadar çok anne sütü demek

doktor fazlasını kusar dedı. ama rahatsız olur dıye korkuyorum. 80 yeter ona
yetmezse göğüsten devam ettırıyorum zaten.
maşallah stoklu yanaga
az az sık sık ver daha sağlıklı.arada da gazını çıkar mutlaka.hepsinin bitmesini bekleme.

aynı benim kız : ) hemen değişmesi lazım o bezin.çok rahatsız oluo.popoyu bi geriyo bi de silkeleniyo bazen çiş yapınca anlıoz altını kirlettiğini

Benim oglanda istyosan hiç degistrme sesi ckmyo altını acmayida sevmyo hmn aglyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…