- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.781
Benim süt ile ancak günü kurtariyorum
bence de şükredin bak günü bile kurtaramayanlar var burdabende aynı sekılde.
en azından günü kurtarıyoruz buna da şükür
benim arkadaşım anlattı ucu kopmuş dikmişler durmuyomuş uç tekrar kopuomuş süt geldiği içinAynen bnde duydum o yuzden korkuyorum
o zaman benim sütün sırf yağ olması lazım bu iş yemeyle falan olmuo bünye meselesiSütün yağlı olması neye bağlı ki...yağlımı yesek
Oh ne güzel aanca çok keyifli olcakta beyfendi altını öyle accaz zaten ne zaman acsam ya isiyo ya kakasini yapiyoçok açsa benimki de ağlıo alt açarken.ama karnı toksa bayılıo kapatmamı istemiyo hiç :) diyom yazın altına bi bez hadi yallah
Aman Allah korusunbenim arkadaşım anlattı ucu kopmuş dikmişler durmuyomuş uç tekrar kopuomuş süt geldiği için
Cnm cinko oksit diye bi krem var..eczanede satiliyo..benim kiziminda alti pisik oldu.z.yagi bepanthol hametan ise yaramadi..cinko oksitle halloldu..mutlaka dene derimCanım seninle aynı gün doğum yapmıştık, benim de aynen dediğin gibi. Azcık leke oluyor sadece ama bitmiyor. Çok sıkıldım.
Buraya da giremiyorum artık pek
Benim kızımın poposu kıpkırmızı oldu kızlar. Çok sık değiştiriyorum aslında ama niye oldu anlamadım. Tavsiyesi olan var mı?
Sürekli biberon yıkamaktan bi hal oluyo insan değil mibenimkine belli olmuyor canım.60 la 80 arasında değişiyor genelde.bazen doymuyor 90 100e kadar çıkıo.doktor 120 ye kadar çıkabilirsiniz dedi.2 saati bulmuyor daha erken acıkıyor çoğu zaman.sütüm de 3 saatte 30 40 arası çıkıyor arada süt de veriyorum ama sütün üstüne yine mama veriyoruz doymuyo çünkü.bazen sağdıklarımı biriktirip de veriyorum.öyle idare ediyoruz.biz de 40 günlüğüz.
ilk başta bizim de hiç sevmiyodu dilinden anlamaya da başladık biraz.mesela alt açarken ağlarsa emzik verioz susuoOh ne güzel aanca çok keyifli olcakta beyfendi altını öyle accaz zaten ne zaman acsam ya isiyo ya kakasini yapiyobi gün yüzüme dgru ypcak
Aman Allah korusun
aynen yaa evde biberon stoğu yaptım 4 tane biberon var ☺Sürekli biberon yıkamaktan bi hal oluyo insan değil mi
Senin bebişin uykusu nasıl? Bi de kaç kilo?
Benimki çok küçük doğdu ilk zamanlar kilo almadı ondan hala minnak.
Onu bende yapyrm ama bazen fayda etmyo çok açsa deli gbi kafayı sallayıp duryoilk başta bizim de hiç sevmiyodu dilinden anlamaya da başladık biraz.mesela alt açarken ağlarsa emzik verioz susuo
aynen yaa evde biberon stoğu yaptım 4 tane biberon var ☺
3060 doğdu 25 günde 150 gr almıştı.yarın kontrol var işte bakalım kaç oldu.baya toparladı ama 4e yaklaştı diye düşünüyorum.karnı tok altı da temiz olursa pek uyku sorunu olmazdı ama bu aralar gaz arttı iyice gündüz az az sık sık uyuyo ama gece uykusu fena değil maşallah. geceleri annem ilgileniyo daha çok gündüz de ben.o yüzden rahat biraz da
senin bebiş kaç kilo?
Bende yapmicam diyorum her seferinde kendimi silerken buluyorumburdan bu dayagi kendime armagan ediyorum findik kusamadigi zaman tikaniyo nefes alamicak diye cok korkuyorum gece 2 kere gunduz 1 kere sirtladim hemen.. Gaz desen ayri burun desen ayri kaka desen ayri... Hayir bi huzura erse cocuk bu kadar sinirlenmicem ikin ikin ikin kus kus kus.... Nefes kontrol 1-2. Sana gitme demeyecegim ama gitme lavinia .. . Eee eee eee eee... Instagram... Kk. Bulasik makinesi. Kirli sepeti. Yemek yok. Meme. Yerde sut lekeleri. Misafir. Mugla demistin! Bodrum... Bodrum... Akyaka Raki-balik ayvalik. Sarap karpuz. 2. Bebek 3.bebek FB. Kadikoy. Miller patates bi beyin yanmasida benden
Benimki de çarşambasalı günü ilk aşımızı olacaz bizde
Tahtalara vurayım benimkinde de yokne yani gaz yok mu senınkınde? olması lazım ama
Benimki de yumuşadı eöinceKızzzz bu sabah uyandım gittim sağdım..ama hala taş gibi yanı..korktum da minnoşu aldım kucağa emzirdim...
O emince yumuşadı
Bugün minnoşumla yalnız ilk günüm tasvir ettiğin sahnenin bi kısmını hamileykrn yaşardım şimdi minnoşla düşünemiyorum günün sonunda sehpanın fotosjnu atarımmikrop herif çay döktü..zaten kocişin bekarlığından kalma uyuz bi halıyıdı..bide çekirdek kırıkları ...şimdi süpürmesi silmesi kolay
Vall be bi hamam sauna of of...şöyle termal bi yer...pamukkale ..of of..
saçımıda bu yıl ilk drfa bu kadar uzattım
At kuyruğu enseme değdikçe kesiveresim geliyo
Bu ne biçim saç
Nurella..
Oğlan uyudu hemen yatağına taşımalı yoksa burda uyanır muyanır bende doğru banyoya...salon sephası büyük olunca hiç iyi olmuyomuşş..üZeri çay bardakları çerezler sular..süt silnmiş peçeteler emzik çeşitleri ( hala vazgeçmedim)
Çaydanlık bile artık bu sephada yer buldu
Koltuğun kaymış örtüleri sabaha puflanmayı bekleyen kırlentli yastıklar 3 adet ev terlipi..çıkarken giymeyi unutup dönüşte dolaptan yeni alıp giydiğim
Sağ ve sol köşede b.k bezleri
Minokun yeleği donu çorabı
Sabah müge izlerken toplanacak
Maçta fenaydı be4 kırmızı kart ne güldük
biz bir aylık olduk 150 tane bez harcamısız... Artık daha az gider heralde...kızlar, 50 lik paket bez ne kadar süre gidiyor ?
Akşam aynı sahne bizde de vsrfı ama annem de vardı buhün yokBu akşam sofrada üç kişi idik..
Minok bi yedirtmedi açtım memeyi aldım kucağa oda orda yedi bizde
Benim hastane onu öneriyordu duvatlarda afişler vardu bununla ilgilielle mı sagıyorsun?
Benimki çarşamba bir aylık olacsk.nerdeyse doğduğından beri kafayı tutuyo dönmeye bile başlafı 41.haftada doğmasının faydaları sanırımElinden gelse kalkip yuruyecek benim kiz kafayi falan tutuyo baya baya4. Ayda falan destekle oturtsak olurmuki?
bende çok kayısı kompostosu içiyorum... Benim kızın Bi saati var sabah 10da muhakkak kakasını yapıyı... Güzelce törtletiyor... Acaba etkisi oluyor mudur..Cok sukur 1 yada 2 gun oldu her gun 1 bardak kayisi suyu iciyorum onun etksi var mi bilmiyorum .masallah de bize
Benimki 2600 doğdu aşıya gittigimizde 3000 kilo olmuştu şimdi 3,5 olmuştur belki. Gece gündüz ben bakıyorum sen şanslıymişsınilk başta bizim de hiç sevmiyodu dilinden anlamaya da başladık biraz.mesela alt açarken ağlarsa emzik verioz susuo
aynen yaa evde biberon stoğu yaptım 4 tane biberon var ☺
3060 doğdu 25 günde 150 gr almıştı.yarın kontrol var işte bakalım kaç oldu.baya toparladı ama 4e yaklaştı diye düşünüyorum.karnı tok altı da temiz olursa pek uyku sorunu olmazdı ama bu aralar gaz arttı iyice gündüz az az sık sık uyuyo ama gece uykusu fena değil maşallah. geceleri annem ilgileniyo daha çok gündüz de ben.o yüzden rahat biraz da
senin bebiş kaç kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?