2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok açsa benimki de ağlıo alt açarken.ama karnı toksa bayılıo kapatmamı istemiyo hiç :) diyom yazın altına bi bez hadi yallah
Oh ne güzel aanca çok keyifli olcakta beyfendi altını öyle accaz zaten ne zaman acsam ya isiyo ya kakasini yapiyo bi gün yüzüme dgru ypcak
benim arkadaşım anlattı ucu kopmuş dikmişler durmuyomuş uç tekrar kopuomuş süt geldiği için
Aman Allah korusun

Cnm cinko oksit diye bi krem var..eczanede satiliyo..benim kiziminda alti pisik oldu.z.yagi bepanthol hametan ise yaramadi..cinko oksitle halloldu..mutlaka dene derim

Sürekli biberon yıkamaktan bi hal oluyo insan değil mi
Senin bebişin uykusu nasıl? Bi de kaç kilo?
Benimki çok küçük doğdu ilk zamanlar kilo almadı ondan hala minnak.

Oh ne güzel aanca çok keyifli olcakta beyfendi altını öyle accaz zaten ne zaman acsam ya isiyo ya kakasini yapiyo bi gün yüzüme dgru ypcak

Aman Allah korusun
ilk başta bizim de hiç sevmiyodu dilinden anlamaya da başladık biraz.mesela alt açarken ağlarsa emzik verioz susuo

Sürekli biberon yıkamaktan bi hal oluyo insan değil mi
Senin bebişin uykusu nasıl? Bi de kaç kilo?
Benimki çok küçük doğdu ilk zamanlar kilo almadı ondan hala minnak.
aynen yaa evde biberon stoğu yaptım 4 tane biberon var ☺
3060 doğdu 25 günde 150 gr almıştı.yarın kontrol var işte bakalım kaç oldu.baya toparladı ama 4e yaklaştı diye düşünüyorum.karnı tok altı da temiz olursa pek uyku sorunu olmazdı ama bu aralar gaz arttı iyice gündüz az az sık sık uyuyo ama gece uykusu fena değil maşallah. geceleri annem ilgileniyo daha çok gündüz de ben.o yüzden rahat biraz da
senin bebiş kaç kilo?

Onu bende yapyrm ama bazen fayda etmyo çok açsa deli gbi kafayı sallayıp duryo

Ah o içki keyiflerini nasıl özledim

Bugün minnoşumla yalnız ilk günüm tasvir ettiğin sahnenin bi kısmını hamileykrn yaşardım şimdi minnoşla düşünemiyorum günün sonunda sehpanın fotosjnu atarım

Benimki 2600 doğdu aşıya gittigimizde 3000 kilo olmuştu şimdi 3,5 olmuştur belki. Gece gündüz ben bakıyorum sen şanslıymişsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…