- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 103
- 47
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #74.801
Benim kız da doğdugundan beri kafayı tutuyor yeni nesil böyle herhaldeBenimki çarşamba bir aylık olacsk.nerdeyse doğduğından beri kafayı tutuyo dönmeye bile başlafı 41.haftada doğmasının faydaları sanırım
Canım maşallah adanalisin sanırım ceyhan da güzel olmuş ismiyle yasasin çok güzelmiş ben de ankaraliyim arkadaşımı düğününe girmiştim adanaya çok sıcak ama çok guzel bir yer çok begenmistim canım benim paşanın ismi de ömer kağan ben Taha istiyordum ama eşim koydu kirmadim inşallah ikinci bebeğimi ben koyacam paşalar çok tatlı ya icime alasim geliyor babası bana bakmıyor sürekli seni takip ediyor diyor dedim annelik boyle bir şey Rabbim herkese annelik duygusunu nasip etsinSukur cnm kakasini cisini cok iyi yapio ve rengi de olmasi gerektigi gibi,doktor da dedi bunu..huysuzlugu girdigi donemdenve gazdan muhtemelen..sut yetsin de ins cnm boyl devam edelim..ceyhan alp benim pasanin adi,seninkinin ne
Canım maşallah adanalisin sanırım ceyhan da güzel olmuş ismiyle yasasin çok güzelmiş ben de ankaraliyim arkadaşımı düğününe girmiştim adanaya çok sıcak ama çok guzel bir yer çok begenmistim canım benim paşanın ismi de ömer kağan ben Taha istiyordum ama eşim koydu kirmadim inşallah ikinci bebeğimi ben koyacam paşalar çok tatlı ya icime alasim geliyor babası bana bakmıyor sürekli seni takip ediyor diyor dedim annelik boyle bir şey Rabbim herkese annelik duygusunu nasip etsin
Normal madlen çikolata öğle aman aman değil işte ikramlık idare ederKızlar netteki hacı şerif bebek çikolatalarindan alan var mi fiyatları çok uygun güzel görünüyor çikolatanın kalitesi nasıl acaba ben de sipariş vermeyi düşünüyorum da kararsız kaldım
Ben cohnsons baby in pişik önleyici kremini kullandım gerçekten çok etkiliCanım seninle aynı gün doğum yapmıştık, benim de aynen dediğin gibi. Azcık leke oluyor sadece ama bitmiyor. Çok sıkıldım.
Buraya da giremiyorum artık pek
Benim kızımın poposu kıpkırmızı oldu kızlar. Çok sık değiştiriyorum aslında ama niye oldu anlamadım. Tavsiyesi olan var mı?
elle sağmayı hiç düşünmedim. hem çok acırBenim hastane onu öneriyordu duvatlarda afişler vardu bununla ilgili
karlısınız yınebiz bir aylık olduk 150 tane bez harcamısız... Artık daha az gider heralde...
sen sağ sonra emzır. daha çok süt cıkıyor o zaman. hem kanallar acılmıs, göğüs boşalmıs olurEmmediği için sütüm azaldı ta emerse diye sağamıyorum sütüm çok azaldı ikisinden 30 gelse sevinirim o derece... ama öyle saatlerce uğraşıyorum beş dakka bilemedin on
kapalı.. ellerı üşüyor acınca.. öff aynen gözüne götürüyor nasıl alıstırcaz bılmıyorum.Kızlar bebillerinizin elleri açıkmı? Ben çıkardım epey oldu ama gözüne götürüyor pamağını sokuvercek napsam ki biraz daha mı büyümeli? 45 günlüğüZ
yapıya baglıymısSütün yağlı olması neye bağlı ki...yağlımı yesek
kilo alımı çok iyi maşallah benımkının.bizim doktor da 60 verin gazını çıkartıp yiyosa bi 60 daha verin dedi.nasıl zayıf gördüyse çocuğu : D ama biz istedikçe veriyoz.az az sık sık yemeleri daha iyi zaten
bazen az yiyo yarım saate yine acıkıo yine istiyo.onlar bilio acıktıkları zamanı.bi de kilo alımı çok düşük değilse mideyi genişletmeye gerek yok.mide büyüdükçe daha çok mama yiyo.ne kadar az mama o kadar çok anne sütü demek
az az sık sık ver daha sağlıklı.arada da gazını çıkar mutlaka.hepsinin bitmesini bekleme.
aynı benim kız : ) hemen değişmesi lazım o bezin.çok rahatsız oluo.popoyu bi geriyo bi de silkeleniyo bazen çiş yapınca anlıoz altını kirlettiğini
büyük bi legenım var.. her seyı yıkadıktan sonra onun içine koyuyorum.Sürekli biberon yıkamaktan bi hal oluyo insan değil mi
Senin bebişin uykusu nasıl? Bi de kaç kilo?
Benimki çok küçük doğdu ilk zamanlar kilo almadı ondan hala minnak.
88 lik bez 2 hafta girmişti bizim 1 hafta gider 50 likkızlar, 50 lik paket bez ne kadar süre gidiyor ?
Ben bi haftadır çıkardım mama yedirirken zor oluyo önlüğünü çekiştiriyor bi de elini yüzüne götürüor elimde biberon tutamıyorum da.. tırnakları da çabuk uzuyor bugünü de atlatayım geri giydirecem kabul ederse tabikapalı.. ellerı üşüyor acınca.. öff aynen gözüne götürüyor nasıl alıstırcaz bılmıyorum.
gazlı oldugu için sürekli eller yüzünde
Raskalnikov dedin ya venim de aklıma psikolojimin ne kadar bozuk olduğu geldi evden çıkma, kot bile giyememeselamlar, minnoş uyandı direndım biraz daha uyumak ıcın
en son yırttı kendını öyle aldım
yanıma koydum emzırdım.. artık sabahları yatarak emıyoruzemsin dursun işte kafasına göre
bana dokunmasın
1 hafta sonra gelmesıne ragmen yıne tozludan sıparıs verdım
napım yaa hem fiyat uygun hem tunik çeşit çok
zaten şunun şurasında kilolar gıdene kadar idare etsın yeter ..
yoksa tunık tayt sürekli gıyılır mı yaa
kotu özledım kotu
''kotu'' deyınce aklıma redınkotu ( redingot) geldıraskolnikov un redingotu
redingot da çok severım hee
bende ayakkabı aldım 1 hafta sonra geldi.selamlar, minnoş uyandı direndım biraz daha uyumak ıcın
en son yırttı kendını öyle aldım
yanıma koydum emzırdım.. artık sabahları yatarak emıyoruzemsin dursun işte kafasına göre
bana dokunmasın
1 hafta sonra gelmesıne ragmen yıne tozludan sıparıs verdım
napım yaa hem fiyat uygun hem tunik çeşit çok
zaten şunun şurasında kilolar gıdene kadar idare etsın yeter ..
yoksa tunık tayt sürekli gıyılır mı yaa
kotu özledım kotu
''kotu'' deyınce aklıma redınkotu ( redingot) geldıraskolnikov un redingotu
redingot da çok severım hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?