2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzu
m Islak mendilleri kullanirken yikayin ben hep yikayarak.kullaniyorum hangi marka olursa olsun

ıslak mendil hiç kullanmadım kullanmıyorum
hıç pişik olmadı
pamukla siliyorum ıslatıp
baby me markanın

csyrc canım geçende gördüm hayırdır yaa...
Minnoş nasıl?
Yazdında ben görmedim galiba
Gelmiş geçmiş olsun kuzuyu öp..
Dertler hiç bitmez oldu...

Saol cnmmm cok sukur ciddi bise cikmadi sdce gaz sancisiymis..ilk kez olunca ve bu kdr guclu kramp gelince bilemedik tam .. Aynen ya bebek demek bu durumlara alismak demekmis,aliscaz hep birlikte allah beternden sakinsin

Kiz die sana dedi sanirm :) sanirmben mevzuyu yanlisanladm bu defa yok sayinnn uykusuzlugumaa verinnn
Evet canım biraz yanlış anladın:))
Yani kiz bebisler için ayrı, erkek bebisler için ayrı satılıyor onu demek istemiştim.. Evet baya yorulmussun sen hadi uykuyaaa:))

2 ve 3 numarası ne kadar canım? Bencede huggies çok kullanışlı poposuna çok uydu:)
Tatlım ya sayusına göre değişiyor ..istersen gir bir bak..3-4-5 aldım ben..burda 3 -54 lü 29.00 tl 19 tl e bebekten aldım..nedense 4 -5 numara hep farklı fiyat bu işi çözemedimçözünce banada anlatın

Reflü yatağı yazıyor bazı markalar bazıları reflü yastığı yazıyor görüntü aynı babyjam ve Sevi bebe nin var bildiğim ben Sevi bebe akdim
E bebekten baktim dediginize 2 aydan sonra bebek zor sigiyo yaziyo.sizinkide kucukmu..benim kiz 40 gunluk oldu.20 gun icin almaya degmez..eger 4 veya 5 aylik olana kadar sigacagini bilsem alirim

Saol cnmmm cok sukur ciddi bise cikmadi sdce gaz sancisiymis..ilk kez olunca ve bu kdr guclu kramp gelince bilemedik tam .. Aynen ya bebek demek bu durumlara alismak demekmis,aliscaz hep birlikte allah beternden sakinsin
yeminlen gazdan gına geldi ha...gece içtiği süt naaaa sabaha patlıyor...08.00 -12.00 arası uyumuyor uyutmuyor..10 dk bir viyik viyik bi pıslıyor hadi bitti uyuyoruz tam gözüme uyku giriyo ıngaaa ınga pış pışla pışla bi zort...bu 10 ar dakka ara ile uyanıp uyumak adamı resmen sersem edio..bende bugün uyumadım..daha iyi.oldu..3 saatlik uyku ile ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…