- 8 Haziran 2015
- 106
- 65
- 13
- 32
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.501
m Islak mendilleri kullanirken yikayin ben hep yikayarak.kullaniyorum hangi marka olursa olsunBebegin gotu bir iki yeri azcik kizarmis, acaba aktif bebek 3 mu yapti? Ama geceli baya oldu bu 3. Paketti yapsa bastan yapardi. Islak mendil jhonsons baby kullaniyodum sirf paketten cikarirken 2-3 tane geliyo diye gittim uni baby almistim, dun ve bugundur kullaniyodumkiiii, kizariklik gordum, acaba islak mendildenmidir? Kafamda deli sorular
hangi markada indirim vare bebekten bebek bezi stokladım
Sabah sabah adamın beynine kan gitmedi ..150 tl lik aldım..bide baby me mendilkalkın alın..indirim süper
ıslak mendil hiç kullanmadım kullanmıyorumBebegin gotu bir iki yeri azcik kizarmis, acaba aktif bebek 3 mu yapti? Ama geceli baya oldu bu 3. Paketti yapsa bastan yapardi. Islak mendil jhonsons baby kullaniyodum sirf paketten cikarirken 2-3 tane geliyo diye gittim uni baby almistim, dun ve bugundur kullaniyodumkiiii, kizariklik gordum, acaba islak mendildenmidir? Kafamda deli sorular
2 ve 3 numarası ne kadar canım? Bencede huggies çok kullanışlı poposuna çok uydu:)%29 indirim..huggies stokladım.iyi bağlamamışım ilk kaka sızmıştı sonra çözdüm olayı ...harika bi bez ya..pipiden iplik toplamıyorum artık
csyrc canım geçende gördüm hayırdır yaa...
Minnoş nasıl?
Yazdında ben görmedim galiba
Gelmiş geçmiş olsun kuzuyu öp..
Dertler hiç bitmez oldu...
Beyaz paketlerin 3 numarası olmuyo mu kiz erkek diye ayrılıyor mu ki huggies deNie kız 30 lira bez 19 lira ya
Peembe kaç yaşındasın? Üçüncüyü hayal edince merak ettim :)Bida yapasım varsabah aramıza alıyoruz..uykusunuda alıncı minicik kafasını ezivercem geliyo bi tane daha olsa fena olmax hatta 3 minik kafa
Aynı hisleri paylaşıyoruz pembeeeBida yapasım varsabah aramıza alıyoruz..uykusunuda alıncı minicik kafasını ezivercem geliyo bi tane daha olsa fena olmax hatta 3 minik kafa
Beyaz paketlerin 3 numarası olmuyo mu kiz erkek diye ayrılıyor mu ki huggies de
Evet canım biraz yanlış anladın:))Kiz die sana dedi sanirm :) sanirmben mevzuyu yanlisanladm bu defayok sayinnn uykusuzlugumaa verinnn
%29 du..premium care kalır mı kız hiç bitmiş bilehangi markada indirim var
prima premum care 2 no yada 3 no da indirim var mı
kaçtan kaça inmiş
almamız lazım biizmde
Evet canım biraz yanlış anladın:))
Yani kiz bebisler için ayrı, erkek bebisler için ayrı satılıyor onu demek istemiştim.. Evet baya yorulmussun sen hadi uykuyaaa:))
Tatlım ya sayusına göre değişiyor ..istersen gir bir bak..3-4-5 aldım ben..burda 3 -54 lü 29.00 tl 19 tl e bebekten aldım..nedense 4 -5 numara hep farklı fiyat bu işi çözemedim2 ve 3 numarası ne kadar canım? Bencede huggies çok kullanışlı poposuna çok uydu:)
%29 du..premium care kalır mı kız hiç bitmiş bile
E bebekten baktim dediginize 2 aydan sonra bebek zor sigiyo yaziyo.sizinkide kucukmu..benim kiz 40 gunluk oldu.20 gun icin almaya degmez..eger 4 veya 5 aylik olana kadar sigacagini bilsem alirimReflü yatağı yazıyor bazı markalar bazıları reflü yastığı yazıyor görüntü aynı babyjam ve Sevi bebe nin var bildiğim ben Sevi bebe akdim
Cisrik sen yurt disindamisinBurda cok sk indirim oluyor dun 4tanealdim.. Anacm premium care 2numara 2tame kalmis ,2tane de 3alayim dedm yoktu baska aldim 4-5..4pakete 20euro verdim yari yariya geldi sevindim
Saol cnmmm cok sukur ciddi bise cikmadi sdce gaz sancisiymis..ilk kez olunca ve bu kdr guclu kramp gelince bilemedik tam .. Aynen ya bebek demek bu durumlara alismak demekmis,aliscaz hep birlikteallah beternden sakinsin
Ben huggiese bayıldım bayıldım..başta kaka taştı eyvah dedim ama bel kısmı lastikli..eet kız erkek ayurmışlar..bak hiç kız erkek paketi kıyas etmedimBeyaz paketlerin 3 numarası olmuyo mu kiz erkek diye ayrılıyor mu ki huggies de
Peembe kaç yaşındasın? Üçüncüyü hayal edince merak ettim :)
Gülünce 10 dene bile olsa gık demicemde ...kaka ve gaz olayıAynı hisleri paylaşıyoruz pembeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?