2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allahm sifa versin yavruna,ins ciddi bir sonuc cikmayacak..sana da sabir diliyorum,bi gaz sancisi bile o kadar zorluyorken bizim canimizi o kadar yakiyoken boyle kan vermeler beklemeler cok daha zor..dualarimiz yardimci olur insallah annesi

Bi bakiim hemen yastiga.bez kac numara aldin.bide dedigin islak mendil iyimi
Canım daha kullanmadım ama methini duydum cok...su ve pamuk içeriği..
Huggies aldım 3-4-5 numara ikişer üçer adet sevdim bezi..yastığımız doğsugundan beri yatıyor gündüz hamakta ve koltukta vakit geçiyor..ama gece usulca kusar musar

Cok dogru soyluyosun gece kusar diye bende cok korkuyorum.ki gun icinde cok fazla kusuyo hatta agzindan burnundan fiskirarak geliyo.e bebekte iki cesit var dediginden hangi marka olani almistin.reflu yatagimi yastigimiydi dedigin bu arada.benim kesin almam lazim.

Pamuk su hazırlıyordum..bugün e bebekten baby me aldım..su ve pamuk içeriği..kimyasal yok..40*42 adetli
1068 denemi ne

Bayanlar e bebekten neler aldiniz bugun burdan paylasinda bizde bilelim.neler kullanisli iyiyse onlardan bizde alalim yanii

Kizlar ya bebeler gaz sancisi cekerken canlari yaniyor mudur cok? Ya da sadece karinda skisma olarak mi hissediyorlar? bilen var mi?

csyrc canım geçende gördüm hayırdır yaa...
Minnoş nasıl?
Yazdında ben görmedim galiba
Gelmiş geçmiş olsun kuzuyu öp..
Dertler hiç bitmez oldu...

önemli olan ilk bir kaç ay diye ben yastık aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…