2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gülünce 10 dene bile olsa gık demicemde ...kaka ve gaz olayı gerçeğe davet adeta
Bide adamla kavuşabilsek belki olacakta
Minnoş bizi eritiyor..yatağa yatınca kıl kıpırdamıyor benası olcak 10 çocuk
Benim de minnoşun bi makina dolusu ütüsü var beyazlar yıkandı ütü bekler toplancaklar bi de daha
Siyahları da yıkamalı
Evi en son salı silip süpürdğm.yapılmamış gibi şimdi
Babacık deseniz akşamdan kalma kendine gelemedi daha kızımızı kutladı akşam iş arkadaşlarıyla pazara da gitmedi hain domdom yaytı bütün gün uyuz oldum
Şimdi markettwn alırız pahalı pahalı

aman iki lakırdı döndürüyoruz gız ...

Kizlar acil yardimimiza ihtiyacim var.sag gogsun sisti felaket agriyo.atesum var titriyorfum parol aldim.ne yapacagim.sizde boyle olan varmi.oluyorum agridan elimi suremiyom

ben sadece pamuk ve su kullanıyorum. ıslak mendıl kullanacaksam da yıkıyorum ıyıce.

Kizlar acil yardimimiza ihtiyacim var.sag gogsun sisti felaket agriyo.atesum var titriyorfum parol aldim.ne yapacagim.sizde boyle olan varmi.oluyorum agridan elimi suremiyom
Antibiyotik kullanman lazim tek basina sagarak memeyi bosaltarak gecirebilecegin bisey degil cunku. Eczaneler artik recetesiz agumentin veya klamoks vermiyolar malum... Bi doktora recete ettirmen lazim. Benim 2 meme de sis suan, atesim cikmadan antibiyotik almaya basladim hemen azaldi, evde vardi eskiden kalma

Hangi antibiyotigi aldin.emziren kadin kullNiyomu

Baby me sipariş ettim buğün söörrr...çok olumlu yorum var ...
Yaaa git gwl gir çık su ılık su...
bende ıslak mendili baby me alıyorum artık. zaten unı de olsa yıkayıp kullanıyorum
o yuzden ona o kadar para vermeye gerek yok.
ben pamuk ve suya alıstım.. minik bi kutumuz var ona ılık su koyup halledıyorum işi
bir de kremlerle birlikte şükür pişik yok. aman olmasın da yaa,, dogumdan sonra neredeyse 40 gün orkıd kullandım
kıçım resmen pişik oldu..bebeler napsın uzun süre kullanacaklar?
o yuzden popo temızlıgı ve bakımı çok önemlı.
havalar ısınsın sılmeyı de bırakıcam, popoyu tutucam çeşmenın altına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…