- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.541
Gülünce 10 dene bile olsa gık demicemde ...kaka ve gaz olayıgerçeğe davet adeta
Bide adamla kavuşabilsek belki olacakta
Minnoş bizi eritiyor..yatağa yatınca kıl kıpırdamıyor benası olcak 10 çocuk
Benim de minnoşun bi makina dolusu ütüsü var beyazlar yıkandı ütü bekler toplancaklar bi de dahaKahvaltı bulaşıklarını toplucam..geç kahvaltı ettik...çarşaflar değişecek adamın terinden bıktım gari
Makinedekiler asılacak kuruyanlar tıplanacak...akşama ne yapılacak..minnoşun kıyafetler ütü..koridora bi süpürge tutulsa fena olmayacak...sizce herif napiğ?
Fifa oynuyor yığıldı koltuğa
Söleyin ne edim buna ben
Pempedon çok komiksin ya nerden buluyorsun bu kelimeleri evde sıkıntıdan bunaldim yazdıklarım çok iyi geliyor iyiki varsınhavalar duzelse ciksak pasamla bir de su kirk olayı bir bitse günler geçmiyor 28 gün olduk daha anneme dedrdim evde rqhatsin diye cakisirken annem derdi daha cok yoruluyirum evde is bitmez derdi simdi ha k veriyorum evde hic is bitmiyor senin de dediğin gibi nerden başlasam ben de bazen bilemiyorum benim eşim de telefonla oynuyordu eve gelmeden diyorum telefonla ugrasacaksan gelme diyorum tüm gece uyuyor uyuyamadim diyor bir de ama ev islerinde yardim eder sağolsun hakkini yiyemem ama her şey anne de boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları altındadır diye bebislerimiz sağlıklı olsun yeter onların bakışları her şeye değer çok tatlılar
bi ara bende deneyeyım bakayım.%29 indirim..huggies stokladım.iyi bağlamamışım ilk kaka sızmıştı sonra çözdüm olayı ...harika bi bez ya..pipiden iplik toplamıyorum artık
dogumdan sonra kullandıgım ne varsa bıraktım.Kizlr hamileyken suda eriyen kullandığımız magnezyum u emzirme döneminde kullanabiliyor muuz acaba bilgisi olan ??
Bi 10 15 tl ye var bide 25 30 tllik varya onu demek istedim yada sahtesi felan var poyasadaKucuk-buyuk paket derken canim? Anlamadim... Ikisininde icinde ayni degilmidir?
ben sadece pamuk ve su kullanıyorum. ıslak mendıl kullanacaksam da yıkıyorum ıyıce.Bebegin gotu bir iki yeri azcik kizarmis, acaba aktif bebek 3 mu yapti? Ama geceli baya oldu bu 3. Paketti yapsa bastan yapardi. Islak mendil jhonsons baby kullaniyodum sirf paketten cikarirken 2-3 tane geliyo diye gittim uni baby almistim, dun ve bugundur kullaniyodumkiiii, kizariklik gordum, acaba islak mendildenmidir? Kafamda deli sorular
bi ara bende deneyeyım bakayım.
Kizlar acil yardimimiza ihtiyacim var.sag gogsun sisti felaket agriyo.atesum var titriyorfum parol aldim.ne yapacagim.sizde boyle olan varmi.oluyorum agridan elimi suremiyom
Baby me sipariş ettim buğün söörrr...çok olumlu yorum var ...ben sadece pamuk ve su kullanıyorum. ıslak mendıl kullanacaksam da yıkıyorum ıyıce.
Antibiyotik kullanman lazim tek basina sagarak memeyi bosaltarak gecirebilecegin bisey degil cunku. Eczaneler artik recetesiz agumentin veya klamoks vermiyolar malum... Bi doktora recete ettirmen lazim. Benim 2 meme de sis suan, atesim cikmadan antibiyotik almaya basladim hemen azaldi, evde vardi eskiden kalmaKizlar acil yardimimiza ihtiyacim var.sag gogsun sisti felaket agriyo.atesum var titriyorfum parol aldim.ne yapacagim.sizde boyle olan varmi.oluyorum agridan elimi suremiyom
Naber ?
Ya e bebekten yada buyuk marketlerden aliyorum ben herhalde sahte satmazlar... Gerci burasi turkiye..Bi 10 15 tl ye var bide 25 30 tllik varya onu demek istedim yada sahtesi felan var poyasada
Yastığa yüz üstü attım oğlanı sırıtını oğşuyom..adam sabit iki bira alma gitti bide kanatNaber ?
Hangi antibiyotigi aldin.emziren kadin kullNiyomuAntibiyotik kullanman lazim tek basina sagarak memeyi bosaltarak gecirebilecegin bisey degil cunku. Eczaneler artik recetesiz agumentin veya klamoks vermiyolar malum... Bi doktora recete ettirmen lazim. Benim 2 meme de sis suan, atesim cikmadan antibiyotik almaya basladim hemen azaldi, evde vardi eskiden kalma
Canim
bende ıslak mendili baby me alıyorum artık. zaten unı de olsa yıkayıp kullanıyorumBaby me sipariş ettim buğün söörrr...çok olumlu yorum var ...
Yaaa git gwl gir çık su ılık su...
yetmedıgını nerden bılıyorsun?Atom sen ne yiyorsun ne içiyorsun bizede söyle sütle başım belada çocuğa yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?