2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kahvaltı bulaşıklarını toplucam..geç kahvaltı ettik...çarşaflar değişecek adamın terinden bıktım gari
Makinedekiler asılacak kuruyanlar tıplanacak...akşama ne yapılacak..minnoşun kıyafetler ütü..koridora bi süpürge tutulsa fena olmayacak...sizce herif napiğ?

Fifa oynuyor yığıldı koltuğa
Söleyin ne edim buna ben

Kicina tekme vur düşsün koltuktanbenim kocada facebooktan çikmiyordu benle ilgilenmiyordu isten gelince kapattim hesabini sıkıyorsa girsin mail adresine mail geliyor onun sifresini de bi tek ben biliyorum

Kicina tekme vur düşsün koltuktanbenim kocada facebooktan çikmiyordu benle ilgilenmiyordu isten gelince kapattim hesabini sıkıyorsa girsin mail adresine mail geliyor onun sifresini de bi tek ben biliyorum
eşek adamda anasıda senden çekiyi
Kıazzzz kendi teli sony x peria l minik bişi 3 yıllık kaydırması falan öküz gibi...
Telimi arıyom hep elinde ....face face
Benimkinden giriyo bide
Şifre değişicem de kıyamıyom..çünkü sesleniyom duymuo..bazı bi bağrıommmm bi fırlıyışı var
Bu zevk uğruna asla asla şifre çalmam

Kiz ben daha neler yapiyomda desifre etmeyim hepsini bende gozunun icine bakinca tlfnu kapatiyordu.. Neyseki kurtuldum ama senin kocanin corap olayi tam dayaklikmis he yedir o corabi ona

Allah yardimcin olsun canım. İnşallah iyi sonuçlar alırsın. Üzülme bebeğinin nesi var bir sıkıntısı varmı?

Kiz ben daha neler yapiyomda desifre etmeyim hepsini bende gozunun icine bakinca tlfnu kapatiyordu.. Neyseki kurtuldum ama senin kocanin corap olayi tam dayaklikmis he yedir o corabi ona
o şekil kurusa ...o uçları kıtır kıtır olsa ...katlamadan çekmeceye öyle koysam mı ki koaz

Eki Görüntüle 1784143 bıktım bu herifin bu ters kendini yemiş çoraplarından ....çevir çevir as bu ne be
Pembe varya bayiliyom sana yaa.ne komik insansin.seninle yasayan yaslanmaz valla..ben bu sayfa (2016 ocak anneleri ) acildigindan beri hic bi sayfasini eksiksiz okuyorum.hatta ve hatta nasilsa hep son biraktigim sayfada degilde 2-3sayfa geride kaliyo actigimda.tekrar tekrar okumus oluyorum ayni yazilari..ogrenemedim gitti hala kaldigim yerden bakmaya.diyecegim o ki sende espri patlamasi var son zamanlarda.hep okuyodum yazdiklarina guluyodumda bu kadar degil yani.sen cok yasa

Pempedon çok komiksin ya nerden buluyorsun bu kelimeleri evde sıkıntıdan bunaldim yazdıklarım çok iyi geliyor iyiki varsın havalar duzelse ciksak pasamla bir de su kirk olayı bir bitse günler geçmiyor 28 gün olduk daha anneme dedrdim evde rqhatsin diye cakisirken annem derdi daha cok yoruluyirum evde is bitmez derdi simdi ha k veriyorum evde hic is bitmiyor senin de dediğin gibi nerden başlasam ben de bazen bilemiyorum benim eşim de telefonla oynuyordu eve gelmeden diyorum telefonla ugrasacaksan gelme diyorum tüm gece uyuyor uyuyamadim diyor bir de ama ev islerinde yardim eder sağolsun hakkini yiyemem ama her şey anne de boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları altındadır diye bebislerimiz sağlıklı olsun yeter onların bakışları her şeye değer çok tatlılar

bende bu herif olduktan sonra..banu alkan gibi yatmış yandan yandan yenemiyo kızıyo ... Allah hepimizi her daim mutlu huzulu kılsın gızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…