- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.521
Kicina tekme vur düşsün koltuktanKahvaltı bulaşıklarını toplucam..geç kahvaltı ettik...çarşaflar değişecek adamın terinden bıktım gari
Makinedekiler asılacak kuruyanlar tıplanacak...akşama ne yapılacak..minnoşun kıyafetler ütü..koridora bi süpürge tutulsa fena olmayacak...sizce herif napiğ?
Fifa oynuyor yığıldı koltuğa
Söleyin ne edim buna ben
Bi 150 liralik ben aldim pembis gibi bakalimEki Görüntüle 1784141
Kicina tekme vur düşsün koltuktanbenim kocada facebooktan çikmiyordu benle ilgilenmiyordu isten gelince kapattim hesabini sıkıyorsa girsin mail adresine mail geliyor onun sifresini de bi tek ben biliyorum
Fiyatlar aynı da.. Acaba bu da çiş yapınca gösteriyor mu.. Beyaz paketler öyleydi göstergesiydi:))Ben huggiese bayıldım bayıldım..başta kaka taştı eyvah dedim ama bel kısmı lastikli..eet kız erkek ayurmışlar..bak hiç kız erkek paketi kıyas etmedim
Yalannn gercekmi bakiim hemen.sen ne aldin resmini ataydin iyiydikârlı alışveriş
Kız gir bak indiride bebek giyime 1 tl neler kaçırdık
15 patça 30 tl gecen aldımdı...3 liraya takım aldım
Kiz ben daha neler yapiyomda desifre etmeyim hepsinieşek adamda anasıda senden çekiyi
Kıazzzz kendi teli sony x peria l minik bişi 3 yıllık kaydırması falan öküz gibi...
Telimi arıyom hep elinde ....face face
Benimkinden giriyo bide
Şifre değişicem de kıyamıyom..çünkü sesleniyom duymuo..bazı bi bağrıommmm bi fırlıyışı var
Bu zevk uğruna asla asla şifre çalmam
İyi Akşamlar anneler, çok üzgünüm.oğlumun 3. Topuk kanında sorun çıktı. Tekrar kan verdik.hemde kolundan . Sonuçlar çarşambaya cikacakmıs. Ozaman kadar nasıl sabredicem. Ağlaya ağlaya içim çıktı. Yanlış pozitif te olabilir diyorlar ama kafaya takmsmak elde değil. Dua edin nolur
Metem iyi olsun
Göstermiii yaFiyatlar aynı da.. Acaba bu da çiş yapınca gösteriyor mu.. Beyaz paketler öyleydi göstergesiydi:))
Kiz ben daha neler yapiyomda desifre etmeyim hepsinibende gozunun icine bakinca tlfnu kapatiyordu.. Neyseki kurtuldum ama senin kocanin corap olayi tam dayaklikmis he yedir o corabi ona
Pembe varya bayiliyom sana yaa.ne komik insansin.seninle yasayan yaslanmaz valla..ben bu sayfa (2016 ocak anneleri ) acildigindan beri hic bi sayfasini eksiksiz okuyorum.hatta ve hatta nasilsa hep son biraktigim sayfada degilde 2-3sayfa geride kaliyo actigimda.tekrar tekrar okumus oluyorum ayni yazilari..ogrenemedim gitti hala kaldigim yerden bakmaya.diyecegim o ki sende espri patlamasi var son zamanlarda.hep okuyodum yazdiklarina guluyodumda bu kadar degil yani.sen cok yasaEki Görüntüle 1784143 bıktım bu herifin bu ters kendini yemiş çoraplarından ....çevir çevir as bu ne be
Katlamak mi .. Sen o corabi makineye attin yikandi astin kuruttun topladin bide katlayacak misino şekil kurusa ...o uçları kıtır kıtır olsa ...katlamadan çekmeceye öyle koysam mı ki koaz
haklısın poofff%29 du..premium care kalır mı kız hiç bitmiş bile
Pempedon çok komiksin ya nerden buluyorsun bu kelimeleri evde sıkıntıdan bunaldim yazdıklarım çok iyi geliyor iyiki varsınKahvaltı bulaşıklarını toplucam..geç kahvaltı ettik...çarşaflar değişecek adamın terinden bıktım gari
Makinedekiler asılacak kuruyanlar tıplanacak...akşama ne yapılacak..minnoşun kıyafetler ütü..koridora bi süpürge tutulsa fena olmayacak...sizce herif napiğ?
Fifa oynuyor yığıldı koltuğa
Söleyin ne edim buna ben
Pembe varya bayiliyom sana yaa.ne komik insansin.seninle yasayan yaslanmaz valla..ben bu sayfa (2016 ocak anneleri ) acildigindan beri hic bi sayfasini eksiksiz okuyorum.hatta ve hatta nasilsa hep son biraktigim sayfada degilde 2-3sayfa geride kaliyo actigimda.tekrar tekrar okumus oluyorum ayni yazilari..ogrenemedim gitti hala kaldigim yerden bakmaya.diyecegim o ki sende espri patlamasi var son zamanlarda.hep okuyodum yazdiklarina guluyodumda bu kadar degil yani.sen cok yasa
Katlamak mi .. Sen o corabi makineye attin yikandi astin kuruttun topladin bide katlayacak misinlükse bak lükse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?