- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.561
bende ıslak mendili baby me alıyorum artık. zaten unı de olsa yıkayıp kullanıyorum
o yuzden ona o kadar para vermeye gerek yok.
ben pamuk ve suya alıstım.. minik bi kutumuz var ona ılık su koyup halledıyorum işi
bir de kremlerle birlikte şükür pişik yok. aman olmasın da yaa,, dogumdan sonra neredeyse 40 gün orkıd kullandım
kıçım resmen pişik oldu..bebeler napsın uzun süre kullanacaklar?
o yuzden popo temızlıgı ve bakımı çok önemlı.
havalar ısınsın sılmeyı de bırakıcam, popoyu tutucam çeşmenın altına
3 gün önce bende de oldu Canm ateşim 39da çıktı ılık bi duş aldm o göğsünü emzr Surekli bi taraftan da sağ ertesi güne geçmişti benimKizlar acil yardimimiza ihtiyacim var.sag gogsun sisti felaket agriyo.atesum var titriyorfum parol aldim.ne yapacagim.sizde boyle olan varmi.oluyorum agridan elimi suremiyom
yazın bende donla salcam eve .. hani şu şeker donlar varya onlardanyaza salıcam eve işesin
Altı acılınca bacakları oynuyor..
40 + 9 benim regli de oldum
Piştimmmm piştim..bide korse ...
Bugün yine unuttum korseyiiyaza salıcam eve işesin
Altı acılınca bacakları oynuyor..
40 + 9 benim regli de oldum
Piştimmmm piştim..bide korse ...
Korseyi çıkarıp attım gari..ımm ben 12 kilo verdim..50 idim 20 kilo aldım 58 im şimdi ..yazın bende donla salcam eve .. hani şu şeker donlar varya onlardan
ben olmadım daha.. korseyı ne zamandan berı kullanıyorsun? kaç kilo verdin bu zamana kadar?
Kalmaz beee kalmaz...Bugün yine unuttum korseyii
Bu göbek yadigar kalıcak banaaa
Tuhh gosterseydi iyiydi:))Göstermiii ya
Bisey yiyip icmiyorum canim ya... Su icmeye korkuyorum susuzluktan dilim damagim kuruyo artikAtom sen ne yiyorsun ne içiyorsun bizede söyle sütle başım belada çocuğa yetmiyor
dogumdan hemen sonra mı başladın kullanmayaKorseyi çıkarıp attım gari..ımm ben 12 kilo verdim..50 idim 20 kilo aldım 58 im şimdi ..daktır ne gerek var senin takmana kilon falam yokki dedi.. göbek var dedim...iyi bakalım tak,emziriken erir.dediydi..canım daktır..
Bende bi değişik olan ekmek az yiyiorum..suu cok içiyorum ,zar ondan terliyorum..öle imamın abdest suyu değil..bildiğin dolap suyu
Korse topladı yeminlen ...doğumdan sonra karnıma bakınca şoktumşimdi göbek var accuj
Hayat onlara guzel zaten oh bebis yanimda guluyor, uyuyor.. iki birayi cahtim kendime geldimYastığa yüz üstü attım oğlanı sırıtını oğşuyom..adam sabit iki bira alma gitti bide kanat... Napim çamaşrı bilaşık..gaz meme kaka
inşallah tez zamanda düzelir..Bisey yiyip icmiyorum canim ya... Su icmeye korkuyorum susuzluktan dilim damagim kuruyo artik16 kilo verdim 2 ayda. Bunye bunye bunye... Fazlasida zarar... Allah benden alsin biraz sana versin insallah
eşim çok begendı almak istedi..Bu korbel çöp şeysi ne çok saçma bişi arkadaş
Tabi doktorun recete ettigi antibiyotik. Agumentin veya klamoks kullanabiliyosun, gebelikte bile verebiliyoruz demistiHangi antibiyotigi aldin.emziren kadin kullNiyomu
Insallah canim saolinşallah tez zamanda düzelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?