2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaza salıcam eve işesin
Altı acılınca bacakları oynuyor..
40 + 9 benim regli de oldum
Piştimmmm piştim..bide korse ...

Kizlar acil yardimimiza ihtiyacim var.sag gogsun sisti felaket agriyo.atesum var titriyorfum parol aldim.ne yapacagim.sizde boyle olan varmi.oluyorum agridan elimi suremiyom
3 gün önce bende de oldu Canm ateşim 39da çıktı ılık bi duş aldm o göğsünü emzr Surekli bi taraftan da sağ ertesi güne geçmişti benim

yaza salıcam eve işesin
Altı acılınca bacakları oynuyor..
40 + 9 benim regli de oldum
Piştimmmm piştim..bide korse ...
yazın bende donla salcam eve .. hani şu şeker donlar varya onlardan
ben olmadım daha.. korseyı ne zamandan berı kullanıyorsun? kaç kilo verdin bu zamana kadar?

yazın bende donla salcam eve .. hani şu şeker donlar varya onlardan
ben olmadım daha.. korseyı ne zamandan berı kullanıyorsun? kaç kilo verdin bu zamana kadar?
Korseyi çıkarıp attım gari..ımm ben 12 kilo verdim..50 idim 20 kilo aldım 58 im şimdi .. daktır ne gerek var senin takmana kilon falam yokki dedi.. göbek var dedim...iyi bakalım tak,emziriken erir.dediydi..canım daktır..
Bende bi değişik olan ekmek az yiyiorum..suu cok içiyorum ,zar ondan terliyorum..öle imamın abdest suyu değil..bildiğin dolap suyu
Korse topladı yeminlen ...doğumdan sonra karnıma bakınca şoktum şimdi göbek var accuj

Minnoş ayağımda ...
Uyudu..
Ne huysuz iki gündür anlamadım..aralık analarından öğrendim sanrım büyüme atağı yaşıyor..çok emmek istiyor ve dünden beride kusuyor ve öğle uykusu 5 er dakka
Aman napim anca dindide uyudu...yatağına almaya korkuyorum...
4 gündürde emzik alıyor
Ammma elim hep emzikte
Bu nasıl aşılacak acaba
Seneyede bıraktırmak için uğraş dur

Bu ne yaman çelişki hannee ,uçurtmam tel örgülere takıldı...
Haniiiii benimmmmm gençliğim nerdeeee nerdesiiniz be ...ayakta minnoş varken ya netten alışveriş yapılır yada kkya yazılır
Hi......
Torku süt içtim 2 büyük bardak
Karnımın içi pof pof patlamalar var bide osuruyorum

Atom sen ne yiyorsun ne içiyorsun bizede söyle sütle başım belada çocuğa yetmiyor
Bisey yiyip icmiyorum canim ya... Su icmeye korkuyorum susuzluktan dilim damagim kuruyo artik 16 kilo verdim 2 ayda. Bunye bunye bunye... Fazlasida zarar... Allah benden alsin biraz sana versin insallah

dogumdan hemen sonra mı başladın kullanmaya

Kızlar benim kız uyurken çok ses çıkarıyor şu an 25 günlük. İnliyor, ıkınıyor, ıııhhh diyor. Sizinkiler nasıl?

Delirmek uzereyim. Oglum on iki bucuktsn beri uyumuyor. Bi bebek nasil dayanir on iki saat uykusuzluga anlamiyorum. Kipkirmizi oldu gozleri yine de uyumuyor arkadas!
Kucağımda iki daliyor yerine koyuyorum sanki orada bi dugme var ona degiyor ve basliyo miyiklanip uyanmaya.
Simdi besigine koudum , bu sefer uyanamaz artik diyordum ki icerden esimin sesi geliyor:
_Yok artik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…