2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim kız uyurken çok ses çıkarıyor şu an 25 günlük. İnliyor, ıkınıyor, ıııhhh diyor. Sizinkiler nasıl?
Valla tovbe yarabbim hayvan belgesellerindekini aratmayan sesler de bizim tosundan ckiyor. Aslan gibi kukruyor surekli uykusunds. Simdi uyusa keske de cikarsa o sesleri.

benım minnoş fön eşliğinde uyuyor
bende yararlanayım da uzanayım bıraz memeler azcık da olsa süt dolsun
uyuyabılırsem tabii..
Biz uc ay once tasindik su an oturdugum eve. Mubarek ev oyle bi ses geciriyor ki yan komsunun tum konusmalari bizim odada. Kadin fisikti ile telefonla konusuyor, ben duyuyorum o kadar. Hatta o.ursan duyulur derler ya. Biz gececiyiz tabi. Bi gece baya bi dimledim komsumun o.uruk sesiniOnlarin yatak odasi bizim bebek odssi yan yana:) Ben de geceleri elektrik supurgesi sesi falan aciyordum. Bingece derin derin bi ooofff offff sesi geldi gece dortte Simdi kendim ninni soyluyorum :))

benım minnoş fön eşliğinde uyuyor
bende yararlanayım da uzanayım bıraz memeler azcık da olsa süt dolsun
uyuyabılırsem tabii..
Bende tam tersi uyumamak icin direniyorum. yine her gece oldugu gibi sut mesaisindeyim... Emzirmeye calisiyorum, memeyle kavgasi hat safaya cikti bi kac gundur, ikinmalar vs. Benimkide kucagimda piss pissla uyuyor, yerine koyuyosun uyaniyor. Bugun gecikti uyumasi az evvel uyudu, insallah uyanmaz...

eşim çok begendı almak istedi..
- sen zaten gereksız seylerı almak iste dedım
Çok aptalca bilmem kaç bin adet b.klu bez muhafaza edecekmişmiş...
Deve..

Kokmuyımuşmuş...
A101 poşetine doldurup kapının önüne koyyom tembel sabri alıyor

Ayağımla basacamda açılcakta atcamda...
Bizim adam da deli edicek beni..iki dakka bak mutfagı toplucam.dedim.. Minnoşa cepten pepe açmış ..izliyor diyor bide el kadar bebek daha anasını göremiyo...

Yeni bilgim..büyüme atağı yaz google oku..galiba bu yüzfen uuyumuo bu sıpalar

Onunki ne atagi nilmiyorum ama biz pamik atak olduk artik. Son mesajda uyudu demistim bes daka surdu ve haasla uyanik. 15 saat oldu yaa, 15.
2 gun once benimkininde boyle bir gunu oldu, senin gibi isyan ettim en sonunda.. En son banyo yaptirdik gene uyumamisti, 16 saati bulmustu uyumasi, 7 saat uyudu sonrasinda. Bide bu aralar meme kavgasi cikti bizde, biberonla sagdigimi veriyorum biberonlada kavga halinde, karni gurul gurul, gaz buyuk adam gazi gibi zaten, ay ne bileyim... Hergun farkli geciyo

Kızlar biz de sabahı gördük paşanın gözler hala açık kapanmiyor ya ben Yoruldum o yorulmadi oturuyoruz bakalım daha ne kadar sürecek uyuşmaması emiyor omzumdq uyuyor koyuyorum uyanıyor karni tok altını değiştirdin gazi da yok öyle bakıp ağlıyor

Benimkide yok yok bu sesler normal degil ,bu normal degil su normal degil diyo.. 6 7 tane cocuk büyüttün galiba dedim . o gün bugündür söylemiyor o lafi
Seninki kendi buyutmus gibi soyluyo benimki de ben buyutmusum gibi her seyi bana soruyo ortasini buluruz insallah hemserm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…