- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.581
Valla tovbe yarabbim hayvan belgesellerindekini aratmayan sesler de bizim tosundan ckiyor. Aslan gibi kukruyor surekli uykusunds. Simdi uyusa keske de cikarsa o sesleri.Kızlar benim kız uyurken çok ses çıkarıyor şu an 25 günlük. İnliyor, ıkınıyor, ıııhhh diyor. Sizinkiler nasıl?
Biz uc ay once tasindik su an oturdugum eve. Mubarek ev oyle bi ses geciriyor ki yan komsunun tum konusmalari bizim odada. Kadin fisikti ile telefonla konusuyor, ben duyuyorum o kadar. Hatta o.ursan duyulur derler ya. Biz gececiyiz tabi. Bi gece baya bi dimledim komsumun o.uruk sesinibenım minnoş fön eşliğinde uyuyor
bende yararlanayım da uzanayım bıraz memeler azcık da olsa süt dolsun
uyuyabılırsem tabii..
Bende tam tersi uyumamak icin direniyorum. yine her gece oldugu gibi sut mesaisindeyim... Emzirmeye calisiyorum, memeyle kavgasi hat safaya cikti bi kac gundur, ikinmalar vs. Benimkide kucagimda piss pissla uyuyor, yerine koyuyosun uyaniyor. Bugun gecikti uyumasi az evvel uyudu, insallah uyanmaz...benım minnoş fön eşliğinde uyuyor
bende yararlanayım da uzanayım bıraz memeler azcık da olsa süt dolsun
uyuyabılırsem tabii..
dogumdan hemen sonra mı başladın kullanmaya
Hayat onlara guzel zaten oh bebis yanimda guluyor, uyuyor.. iki birayi cahtim kendime geldimkiz sen nerelisin? Karadeniz gibi hissediyorum
Çok aptalca bilmem kaç bin adet b.klu bez muhafaza edecekmişmiş...eşim çok begendı almak istedi..
- sen zaten gereksız seylerı almak iste dedım
Yeni bilgim..büyüme atağı yaz google oku..galiba bu yüzfen uuyumuo bu sıpalarDelirmek uzereyim. Oglum on iki bucuktsn beri uyumuyor. Bi bebek nasil dayanir on iki saat uykusuzluga anlamiyorum. Kipkirmizi oldu gozleri yine de uyumuyor arkadas!
Kucağımda iki daliyor yerine koyuyorum sanki orada bi dugme var ona degiyor ve basliyo miyiklanip uyanmaya.
Simdi besigine koudum , bu sefer uyanamaz artik diyordum ki icerden esimin sesi geliyor:
_Yok artik yaa
Ben kullanıyorum doktoruma sorduğumda icebilecegimi soyledi hatta kalsiyumuda içiyorumKizlr hamileyken suda eriyen kullandığımız magnezyum u emzirme döneminde kullanabiliyor muuz acaba bilgisi olan ??
Guzel izmirrrranam konyalı rahmetli babacığım balıkesir ... Ben izmir izmir izmir
Onunki ne atagi nilmiyorum ama biz pamik atak olduk artik. Son mesajda uyudu demistim bes daka surdu ve haasla uyanik. 15 saat oldu yaa, 15.Yeni bilgim..büyüme atağı yaz google oku..galiba bu yüzfen uuyumuo bu sıpalar
2 gun once benimkininde boyle bir gunu oldu, senin gibi isyan ettim en sonunda.. En son banyo yaptirdik gene uyumamisti, 16 saati bulmustu uyumasi, 7 saat uyudu sonrasinda. Bide bu aralar meme kavgasi cikti bizde, biberonla sagdigimi veriyorum biberonlada kavga halinde, karni gurul gurul, gaz buyuk adam gazi gibi zaten, ay ne bileyim... Hergun farkli geciyoOnunki ne atagi nilmiyorum ama biz pamik atak olduk artik. Son mesajda uyudu demistim bes daka surdu ve haasla uyanik. 15 saat oldu yaa, 15.
Saol canim oldum agridan.atesimde varTabi doktorun recete ettigi antibiyotik. Agumentin veya klamoks kullanabiliyosun, gebelikte bile verebiliyoruz demisti
Burnu tikalimi.yada kulagida agriyordurKızlar biz de sabahı gördük paşanın gözler hala açık kapanmiyor ya ben Yoruldum o yorulmadi oturuyoruz bakalım daha ne kadar sürecek uyuşmaması emiyor omzumdq uyuyor koyuyorum uyanıyor karni tok altını değiştirdin gazi da yok öyle bakıp ağlıyor
Arti olarak ates dusurucu agri kesici de veriyolar, parol icebilirsin. Gecmis olsun...Saol canim oldum agridan.atesimde var
Canım doymayınca uyumuyor çığlık çığlığa diğer sütün gelmesini bekliyoruzyaza salıcam eve işesin
Altı acılınca bacakları oynuyor..
40 + 9 benim regli de oldum
Piştimmmm piştim..bide korse ...
Kızlar benim kız uyurken çok ses çıkarıyor şu an 25 günlük. İnliyor, ıkınıyor, ıııhhh diyor. Sizinkiler nasıl?
Bende de dyrumlar aynı çok garip sesler çıkarıyp minnoşumBenimki de oyle,esimher defasnda bu ses normal mi bu sey normal mi diyip duruyo ondan..
Benimkide yok yok bu sesler normal degil ,bu normal degil su normal degil diyo.. 6 7 tane cocuk büyüttün galiba dedimBenimki de oyle,esimher defasnda bu ses normal mi bu sey normal mi diyip duruyo ondan..
Benimkide yok yok bu sesler normal degil ,bu normal degil su normal degil diyo.. 6 7 tane cocuk büyüttün galiba dedim. o gün bugündür söylemiyor o lafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?