- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.601
Yazilanlari hepsi benim bebektede var, Garip sesler cok canimi sıkıyordu, googleda arastirinca bebeklerin sanilanin aksine cok gurultulu uyuduklarini soyluyordu, burda da herkes ayni seyi yazinca o seslere takmicam artik. Uyku konusuna gelince benimkide memede uyumayi aliskanlik haline getirdi zaten, 1 saat kaliyor ben parmagi sokup cekmesem cikacagi yok. Emmiyorda oyle duruyor, ilk 5 dk emiyor sonra emzik niyetine. Omzumda yada kolumda uyuyor besigine koyunca zipliyor direk, gene viyak viyak,,sussun diye emziriyorum, kisir dongu sil bastan. Eskiden emzik alirdi simdi onuda almiyor, 2 emip atiyor.
memeyle kavgasi var,,agzinda durcak ama sut gelmeyecek, ona da agliyor. Bide benimki cok hava cekerek emiyor, agzini tam kapatmiyor ozellikle sut akisi cok olursa, oda iyice gaz yapiyor, ikin ikin mahvoluyor. Ne zaman gecer acaba bu haller.
Evet canim ya, o guzel bakislari, mis kokulari herseyi unutturuyor insana. Annelik ne kadar degisik bi duyguymus, su bebiklerin bize ettiginin 10 da 1 ni baskasi etse ceker gideriz. Bu masum meleklere bakmaya, dokunmaya bile kiyamiyoruz. Saglikli olsunlarda gecer gider hepsi insallah.Hepimizin ayni ya cidden ne zaman gececek acaba :/ yazik hem onlara hem bize ki biz de uzuluyoruz yorgunlugu uzerine..dedigin gbi bi de emzigi de begenmiyorlar azcik duralim.evde tek basima ilk gunum bugun,esim ise basladi artik.ay daldigi ani bekliorum bi oraya bi buraya kostur kostur is yapmaya calsiiyrm..kahvaltiyi da nasi yaptm ne atistirdm anlamadm bile.hos onu da sirf sut olsun enerji geldin diye yapiyoruz ya hepimizama cok tatllar bizi iyice taniyorlar artikk yiyesim geliyorr
gazdan dolayı.Kızlar benim kız uyurken çok ses çıkarıyor şu an 25 günlük. İnliyor, ıkınıyor, ıııhhh diyor. Sizinkiler nasıl?
boşver o, offf offları aç sen telden ses bebişin dibine koy. sanki ninni ni duymayacak mıBiz uc ay once tasindik su an oturdugum eve. Mubarek ev oyle bi ses geciriyor ki yan komsunun tum konusmalari bizim odada. Kadin fisikti ile telefonla konusuyor, ben duyuyorum o kadar. Hatta o.ursan duyulur derler ya. Biz gececiyiz tabi. Bi gece baya bi dimledim komsumun o.uruk sesiniOnlarin yatak odasi bizim bebek odssi yan yana:) Ben de geceleri elektrik supurgesi sesi falan aciyordum. Bingece derin derin bi ooofff offff sesi geldi gece dortte Simdi kendim ninni soyluyorum :))
bebeklerın sağı solu bellı olmuyor ki..2 gun once benimkininde boyle bir gunu oldu, senin gibi isyan ettim en sonunda.. En son banyo yaptirdik gene uyumamisti, 16 saati bulmustu uyumasi, 7 saat uyudu sonrasinda. Bide bu aralar meme kavgasi cikti bizde, biberonla sagdigimi veriyorum biberonlada kavga halinde, karni gurul gurul, gaz buyuk adam gazi gibi zaten, ay ne bileyim... Hergun farkli geciyo
e bebek ve civilden aldım bu zamana kadar.Bayanlar bebeklerinizin kiyafetlerini internetten hangi sayfalardan aliyosunuz.ben biraz biseyler alcam ama nerden alsam bilemedim.yardimci olursaniz sevinirim
boşver onları canım. kollarını sararsan sıçrama olmaz. kolları sıçratıyor onuKızlar bebeğim uykuya dalarken belli aralıklarla sicriyor internet ten okudum epilepsi falan çok korktum
Eve canım kolları havaya kaldırıp sicriyorboşver onları canım. kollarını sararsan sıçrama olmaz. kolları sıçratıyor onu
yarım kundak yaparsan çok rahat edersınEve canım kolları havaya kaldırıp sicriyor
Uyanmiyor canım emzık vardı ağzında sicrayip emmeye devam ediyoryarım kundak yaparsan çok rahat edersın
bebek de rahat eder, hem korkmaz hem uyanmaz kendı hareketıne.
Tüm bebekler mi aynı olur :) Bizimki de aynı. Hatta bazen dans figürü gibi hem kollar hem ayaklar kalkıyor havaya. Sonra gözler aralanıyor, piçil piçil bakılıyor :))Eve canım kolları havaya kaldırıp sicriyor
az önce nette gördüm, kauçuk önermıyorlarmısKizlar bebeklere kaucuk mu sikikonmu emzik kullaniyorsunuz? Bende 2 turlude var elime hangisi gelirse kullaniyorum bazen. Cok sik kullanmiyorum zaten cok huysuzlasirsa ancak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?