2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim pasa bana iyice duskun oldu,dunden beri hep beni istiyor.kucagimda uyuyacak,emerek dokunarak uyuyacak..hic birakmicam beyfendiyi gitgide daha fazla taniyip alisiyor olabilir herhalde

Yazilanlari hepsi benim bebektede var, Garip sesler cok canimi sıkıyordu, googleda arastirinca bebeklerin sanilanin aksine cok gurultulu uyuduklarini soyluyordu, burda da herkes ayni seyi yazinca o seslere takmicam artik. Uyku konusuna gelince benimkide memede uyumayi aliskanlik haline getirdi zaten, 1 saat kaliyor ben parmagi sokup cekmesem cikacagi yok. Emmiyorda oyle duruyor, ilk 5 dk emiyor sonra emzik niyetine. Omzumda yada kolumda uyuyor besigine koyunca zipliyor direk, gene viyak viyak,,sussun diye emziriyorum, kisir dongu sil bastan. Eskiden emzik alirdi simdi onuda almiyor, 2 emip atiyor.
memeyle kavgasi var,,agzinda durcak ama sut gelmeyecek, ona da agliyor. Bide benimki cok hava cekerek emiyor, agzini tam kapatmiyor ozellikle sut akisi cok olursa, oda iyice gaz yapiyor, ikin ikin mahvoluyor. Ne zaman gecer acaba bu haller.

Hepimizin ayni ya cidden ne zaman gececek acaba :/ yazik hem onlara hem bize ki biz de uzuluyoruz yorgunlugu uzerine..dedigin gbi bi de emzigi de begenmiyorlar azcik duralim.evde tek basima ilk gunum bugun,esim ise basladi artik.ay daldigi ani bekliorum bi oraya bi buraya kostur kostur is yapmaya calsiiyrm..kahvaltiyi da nasi yaptm ne atistirdm anlamadm bile.hos onu da sirf sut olsun enerji geldin diye yapiyoruz ya hepimiz ama cok tatllar bizi iyice taniyorlar artikk yiyesim geliyorr

Evet canim ya, o guzel bakislari, mis kokulari herseyi unutturuyor insana. Annelik ne kadar degisik bi duyguymus, su bebiklerin bize ettiginin 10 da 1 ni baskasi etse ceker gideriz. Bu masum meleklere bakmaya, dokunmaya bile kiyamiyoruz. Saglikli olsunlarda gecer gider hepsi insallah.
Ben gecen haftadan beri yalnizim, beslenmem cok azaldi, bebis bana yapisik olunca devamli, tek elle ne becerip yiyebilirsem artik :) su icmeye ozen gosteriyorum bol bol sutum azalmasin diye, bu seferde tuvalete gidemiyom sıkısık takiliyom oglusla.

Bayanlar bebeklerinizin kiyafetlerini internetten hangi sayfalardan aliyosunuz.ben biraz biseyler alcam ama nerden alsam bilemedim.yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba anneler gercekten ayni seyleri yasiyoruz hepimiz arada girip okuyorum bizimde burnumuz tikali surekli aciyoruz gazimiz var emerken bogazina kaciriyor uc bes gundur de.. 1 aylik olduk yarin asimiz var...bi rahatlasalardi hayirlisiyla gazimiz fln geceydi,,

boşver o, offf offları aç sen telden ses bebişin dibine koy. sanki ninni ni duymayacak mı

bebeklerın sağı solu bellı olmuyor ki..

Kizlar bebeklere kaucuk mu sikikonmu emzik kullaniyorsunuz? Bende 2 turlude var elime hangisi gelirse kullaniyorum bazen. Cok sik kullanmiyorum zaten cok huysuzlasirsa ancak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…