- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.621
Senin kız öyle mi uzamış canım?? Biz ayda 5 cm uzadik.. 1 aylıkken 54 cm idi. Perşembe tekrar gitcez bakalim ne kadar oldu.. 61 gunluguz şuandakızlar, 2 haftada 5 cm uzama olur mu?
dogdugunda ne karadı senınkı? evet benım minnoş uzamısSenin kız öyle mi uzamış canım?? Biz ayda 5 cm uzadik.. 1 aylıkken 54 cm idi. Perşembe tekrar gitcez bakalim ne kadar oldu.. 61 gunluguz şuanda
O çizgiye Linea Nigra deniliyor, sanırım 6. Ay gibi geçiyor ama 1 yılı da bulabiliyormuş. Geçsin de 1 yılda geçsin valla, çünkü nadiren de olsa kalıcı da olabiliyorumuş. Ben de varİyi akşamlar annisler.. Hamileliğinde gobusunde çizgisi olanlar bu çizgi geçmeyecek mi yaa?
ben kayısı kompostosu içiyorum her gün. baya fayda ettı, günde 3 kez falan yapıyor.Kızlar bebisleriniz günde kaç kez kaka yapıyor benim bebis genelde her bezde yapardı bugün bir kez yaptı normal mi kendini çok kasıyor ama yapamıyor gaz bunaltiyor gaz için neler kullanıyorsunuz en etkili hangisi paşam bazen çok kivraniyor
Olabilir benim oglan 53 dogdu 20 gunlukken 57 olmustukızlar, 2 haftada 5 cm uzama olur mu?
benımkı de 48Olabilir benim oglan 53 dogdu 20 gunlukken 57 olmustu
Bence gaz icin en etkili sey yüzuztu yatırmak. O zaman rahat pirt yapiyor. Ilac olarak biogaya i iriyorum ben.Kızlar bebisleriniz günde kaç kez kaka yapıyor benim bebis genelde her bezde yapardı bugün bir kez yaptı normal mi kendini çok kasıyor ama yapamıyor gaz bunaltiyor gaz için neler kullanıyorsunuz en etkili hangisi paşam bazen çok kivraniyor
Chicconun yenidogan kaucuk kullaniyorum, keyfine gelir de alirsa egerKizlar bebeklere kaucuk mu sikikonmu emzik kullaniyorsunuz? Bende 2 turlude var elime hangisi gelirse kullaniyorum bazen. Cok sik kullanmiyorum zaten cok huysuzlasirsa ancak...
Asil buyume atagi sizdeymis:) Bizimki kirk gunde bes cm uzadi.kızlar, 2 haftada 5 cm uzama olur mu?
Gecmek ne?.. Hamilelikte ince ve acik renkliydi simdi kalkn ve koyu. Umarim gecer...İyi akşamlar annisler.. Hamileliğinde gobusunde çizgisi olanlar bu çizgi geçmeyecek mi yaa?
büyüme atağı ıyı bır sey mi pekiAsil buyume atagi sizdeymis:) Bizimki kirk gunde bes cm uzadi.
Gecmek ne?.. Hamilelikte ince ve acik renkliydi simdi kalkn ve koyu. Umarim gecer...
Benimkide hergun bikac kez yapiyordu dun sabahtan beri yapmadi.infacol var bende oyle cok gazimiz yok ama probiyotik zaten ilac sayilmaz.fazla emmekten karni sismis yavrumun :) meteokida kullaniyordum cok ishal yapti yag karisimi cunku asiri kaka yaptirdiKızlar bebisleriniz günde kaç kez kaka yapıyor benim bebis genelde her bezde yapardı bugün bir kez yaptı normal mi kendini çok kasıyor ama yapamıyor gaz bunaltiyor gaz için neler kullanıyorsunuz en etkili hangisi paşam bazen çok kivraniyor
Bizimki uzun ve kilolu bi tospik olarak dogdu. 4700 dogum kilosubenımkı de 48
abooBizimki uzun ve kilolu bi tospik olarak dogdu. 4700 dogum kilosu
Voşşş...vışşş...Yazilanlari hepsi benim bebektede var, Garip sesler cok canimi sıkıyordu, googleda arastirinca bebeklerin sanilanin aksine cok gurultulu uyuduklarini soyluyordu, burda da herkes ayni seyi yazinca o seslere takmicam artik. Uyku konusuna gelince benimkide memede uyumayi aliskanlik haline getirdi zaten, 1 saat kaliyor ben parmagi sokup cekmesem cikacagi yok. Emmiyorda oyle duruyor, ilk 5 dk emiyor sonra emzik niyetine. Omzumda yada kolumda uyuyor besigine koyunca zipliyor direk, gene viyak viyak,,sussun diye emziriyorum, kisir dongu sil bastan. Eskiden emzik alirdi simdi onuda almiyor, 2 emip atiyor.
memeyle kavgasi var,,agzinda durcak ama sut gelmeyecek, ona da agliyor. Bide benimki cok hava cekerek emiyor, agzini tam kapatmiyor ozellikle sut akisi cok olursa, oda iyice gaz yapiyor, ikin ikin mahvoluyor. Ne zaman gecer acaba bu haller.
Benim kizim hergun yapiyordu az da olsa ama son bir haftadir 4 gunde bir yapiyor ama dr haftada bir yapsa yeter demisti. Gaz surubu olarakta nurse harveys kullaniyoruz memnunuzKızlar bebisleriniz günde kaç kez kaka yapıyor benim bebis genelde her bezde yapardı bugün bir kez yaptı normal mi kendini çok kasıyor ama yapamıyor gaz bunaltiyor gaz için neler kullanıyorsunuz en etkili hangisi paşam bazen çok kivraniyor
Uzar benim ki masallah uzadi, kilo cok almadi ama boya gitti bizim ki :)kızlar, 2 haftada 5 cm uzama olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?