2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebisleriniz günde kaç kez kaka yapıyor benim bebis genelde her bezde yapardı bugün bir kez yaptı normal mi kendini çok kasıyor ama yapamıyor gaz bunaltiyor gaz için neler kullanıyorsunuz en etkili hangisi paşam bazen çok kivraniyor

İyi akşamlar annisler.. Hamileliğinde gobusunde çizgisi olanlar bu çizgi geçmeyecek mi yaa?
O çizgiye Linea Nigra deniliyor, sanırım 6. Ay gibi geçiyor ama 1 yılı da bulabiliyormuş. Geçsin de 1 yılda geçsin valla, çünkü nadiren de olsa kalıcı da olabiliyorumuş. Ben de var

ben kayısı kompostosu içiyorum her gün. baya fayda ettı, günde 3 kez falan yapıyor.
anne sütü alıyorsa eger 10 güne kadar normal yapmaması.
e tabii o süreçte kıvranıyor bebık gazdan.bagırsak gazı için ilaç yok sanırım, sap sımplex veya dıger gaz ılacları mide için.

Bence gaz icin en etkili sey yüzuztu yatırmak. O zaman rahat pirt yapiyor. Ilac olarak biogaya i iriyorum ben.

Benimkide hergun bikac kez yapiyordu dun sabahtan beri yapmadi.infacol var bende oyle cok gazimiz yok ama probiyotik zaten ilac sayilmaz.fazla emmekten karni sismis yavrumun :) meteokida kullaniyordum cok ishal yapti yag karisimi cunku asiri kaka yaptirdi

Voşşş...vışşş...
Mikemmel aynu biz

Benim kizim hergun yapiyordu az da olsa ama son bir haftadir 4 gunde bir yapiyor ama dr haftada bir yapsa yeter demisti. Gaz surubu olarakta nurse harveys kullaniyoruz memnunuz

Kizlar youtube da beyaz gurultu diye bebiklerin uyumasi icin anne karni sesi muzik var benimkinde birazcik ise yaradi bi deneyin sizde.
Primanin 2 numarada farkli cesitleri var, surrender yazmisti gecenlerde bana da denk geldi. File olan vardi bende yeni gelen filesiz daha guzel. File poposuna yapisiyordu kaka yapinca. Bide o ustundeki renk gostergesi ilk idrarda maviye donuyor dikkat ettiniz mi? Ona gore degistirmiyorum gerci ama garip geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…