2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet yapısıyor, ben suyla cıkarıyorum. işedikçe mavi kısım tamamlanıyor
senın ilk işemede mi gösterge tamamlanıyor yoksa?
ben yarım halıne de denk geldım çünkü. özellıkle önü

telden fön sesini açtım, hem sallanıyor hem bakıyor avızeye
gözleri açık uyuyor sanırım şuan .
evızeyı cok sevıyor nedense.. havada asılı oldugundan dolayı sanırım

evet yapısıyor, ben suyla cıkarıyorum. işedikçe mavi kısım tamamlanıyor
senın ilk işemede mi gösterge tamamlanıyor yoksa?
ben yarım halıne de denk geldım çünkü. özellıkle önü
Baglayip yarim saat sonra acmistim ben kaka yapti diye gosterge komple mavi idi. Bezde ki cis doluluguda o kdr yoktu, kakada yapmamis,,gaz cikarmisti. Biraz tuzak gibi geldi bana o gosterge.

Benim Bebis te aynı hava çok çekiyor cuk cuk ses çıkarıyor önceleri kavrayamiyor sanmıştım memeyi ama emzik tede yapıyor aynısını damaklarinda birşey var sanırım sizin Bebis neden yapıyor ki

57 cm, 5 kilo. 53 gunluk olduk sanirim. Bez poposu icin uygun 2 kucuk gelirdi, ama bel ve gobek bolgesi cok uzun. Hugginin daha kisa idi o bolgeler, ondan cok tuhaf geldi bana.
Huggiesin 3 numarası gostergesizmis.. O yüzden bizde degistircez başka markaya gecicez sanırım.. Ama poposuna çok uyumluydu.. Bizimde 3 numaraya gecmemiz lazim artık:)

bende 3 düşünüyorum sırf bacak kısmı için. .. uzun olması kötü mü?[/QUOTE]
Sanirim tasmayi onlemek icindir. Bebek rahatsiz olur gibi geldi bana gobek deligjnj baya ustunde kaliyor. Ama incecik. Bilemdim tzm bi sure kullanalim bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…