- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.641
49 cm doğdu canım.. Bizim baba biraz uzun o yüzden sanırım.. Suan ne kadar merak ediyorum..dogdugunda ne karadı senınkı? evet benım minnoş uzamıs
benımkı 2 hafta önce 55 diseninki 1 ay önce öyleymıs
Hadi ya gecsin cidden. Çok çirkin duruyo, annem gecmeyebilir dediO çizgiye Linea Nigra deniliyor, sanırım 6. Ay gibi geçiyor ama 1 yılı da bulabiliyormuş. Geçsin de 1 yılda geçsin valla, çünkü nadiren de olsa kalıcı da olabiliyorumuş. Ben de var
Aynen çok daha koyu: (( dua edelimde gecsn:)Asil buyume atagi sizdeymis:) Bizimki kirk gunde bes cm uzadi.
Gecmek ne?.. Hamilelikte ince ve acik renkliydi simdi kalkn ve koyu. Umarim gecer...
evet yapısıyor, ben suyla cıkarıyorum. işedikçe mavi kısım tamamlanıyorKizlar youtube da beyaz gurultu diye bebiklerin uyumasi icin anne karni sesi muzik var benimkinde birazcik ise yaradi bi deneyin sizde.
Primanin 2 numarada farkli cesitleri var, surrender yazmisti gecenlerde bana da denk geldi. File olan vardi bende yeni gelen filesiz daha guzel. File poposuna yapisiyordu kaka yapinca. Bide o ustundeki renk gostergesi ilk idrarda maviye donuyor dikkat ettiniz mi? Ona gore degistirmiyorum gerci ama garip geldi bana.
Baglayip yarim saat sonra acmistim ben kaka yapti diye gosterge komple mavi idi. Bezde ki cis doluluguda o kdr yoktu, kakada yapmamis,,gaz cikarmisti. Biraz tuzak gibi geldi bana o gosterge.evet yapısıyor, ben suyla cıkarıyorum. işedikçe mavi kısım tamamlanıyor
senın ilk işemede mi gösterge tamamlanıyor yoksa?
ben yarım halıne de denk geldım çünkü. özellıkle önü
suyla denemek lazım.Baglayip yarim saat sonra acmistim ben kaka yapti diye gosterge komple mavi idi. Bezde ki cis doluluguda o kdr yoktu, kakada yapmamis,,gaz cikarmisti. Biraz tuzak gibi geldi bana o gosterge.
Canım bebeğinin boyu kilosu ne kadar? Birde kaç gunluksunuz? Bizde 3 numaraya geçelim diyoruz daEsimi bez almaya gonderdim prima care 3 almis. Biraz once bezledim. O ne kadar buyuk bez oyle yaa. Sanki mumyaladık çocugu
57 cm, 5 kilo. 53 gunluk olduk sanirim. Bez poposu icin uygun 2 kucuk gelirdi, ama bel ve gobek bolgesi cok uzun. Hugginin daha kisa idi o bolgeler, ondan cok tuhaf geldi bana.Canım bebeğinin boyu kilosu ne kadar? Birde kaç gunluksunuz? Bizde 3 numaraya geçelim diyoruz da
Benim Bebis te aynı hava çok çekiyor cuk cuk ses çıkarıyor önceleri kavrayamiyor sanmıştım memeyi ama emzik tede yapıyor aynısını damaklarinda birşey var sanırım sizin Bebis neden yapıyor kiYazilanlari hepsi benim bebektede var, Garip sesler cok canimi sıkıyordu, googleda arastirinca bebeklerin sanilanin aksine cok gurultulu uyuduklarini soyluyordu, burda da herkes ayni seyi yazinca o seslere takmicam artik. Uyku konusuna gelince benimkide memede uyumayi aliskanlik haline getirdi zaten, 1 saat kaliyor ben parmagi sokup cekmesem cikacagi yok. Emmiyorda oyle duruyor, ilk 5 dk emiyor sonra emzik niyetine. Omzumda yada kolumda uyuyor besigine koyunca zipliyor direk, gene viyak viyak,,sussun diye emziriyorum, kisir dongu sil bastan. Eskiden emzik alirdi simdi onuda almiyor, 2 emip atiyor.
memeyle kavgasi var,,agzinda durcak ama sut gelmeyecek, ona da agliyor. Bide benimki cok hava cekerek emiyor, agzini tam kapatmiyor ozellikle sut akisi cok olursa, oda iyice gaz yapiyor, ikin ikin mahvoluyor. Ne zaman gecer acaba bu haller.
kaç kilo bebişin?Esimi bez almaya gonderdim prima care 3 almis. Biraz once bezledim. O ne kadar buyuk bez oyle yaa. Sanki mumyaladık çocugu
Huggiesin 3 numarası gostergesizmis.. O yüzden bizde degistircez başka markaya gecicez sanırım.. Ama poposuna çok uyumluydu.. Bizimde 3 numaraya gecmemiz lazim artık:)57 cm, 5 kilo. 53 gunluk olduk sanirim. Bez poposu icin uygun 2 kucuk gelirdi, ama bel ve gobek bolgesi cok uzun. Hugginin daha kisa idi o bolgeler, ondan cok tuhaf geldi bana.
kaç kilo bebişin?
Huggide 2 kullaniyorduk aslinda. Ben yine aynisini aldircaktim. Primada bu kilo araligi 3' e denk geliyor.Huggiesin 3 numarası gostergesizmis.. O yüzden bizde degistircez başka markaya gecicez sanırım.. Ama poposuna çok uyumluydu.. Bizimde 3 numaraya gecmemiz lazim artık:)
Hmm öyle mi bilmiyodum ama bizim kesin 3 e gecmemiz lazim kaka yaptığında bezin en uç kısmına denk geliyor..Huggide 2 kullaniyorduk aslinda. Ben yine aynisini aldircaktim. Primada bu kilo araligi 3' e denk geliyor.
[/QUOTE]57 cm, 5 kilo. 53 gunluk olduk sanirim. Bez poposu icin uygun 2 kucuk gelirdi, ama bel ve gobek bolgesi cok uzun. Hugginin daha kisa idi o bolgeler, ondan cok tuhaf geldi bana.
lastik kısmına mı?Hmm öyle mi bilmiyodum ama bizim kesin 3 e gecmemiz lazim kaka yaptığında bezin en uç kısmına denk geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?