2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler kizlar gene banyo yapmadan uyumadi benim cadi. 12de uyudu, belki 4-5 gibi uyanir yada yine 7de falan ikinarak uyanir... Gunduzse hic uyku yok. Sut-gaz-ikinma-kusma dongusu. Gece 11-12ye kadar. 2 aylik olduk bugun. Artik ne kadar uyumalari lazim duzeni nasil olur? Bilen varmi? Zaten uyutmak gunden gune zorlasiyor artik...

Memnun kalmana sevindim. Biz yine primaya döndük. Sıkıntımız yok.
En sonunda kalan bezlerle Prima Yanyana koyup pes reklamlarındaki gibi hangisi daha çok emiyor diye bakacağım :)
Bebisler rahat Mutlu olsun da gerisi boş

yarın aşı olucaz.
çok endişeliyim. aşı olurken kıyamet kopuyor
3 taneymiş hemde
Bizde mart 1 de olalım diyoz
Çok endişeliyim sör...canı yanıcak,gözünden yaş gelicek..emerken aşı yaptırın gibi biyerlerde bişi okudum ama saçma ya boğazına kaçar bide o an ağlarda...
Ateş yapmasın ya
Huysuzluk,kuzum ağrısı olucak ,kıyamıyorum ben tatlıma..

üff bnmki de bebek doğdu bürodan daha zor saati olmayan göreve geçti istemeyerek memnun değiliz inş değişir
İnşallah yaa..nr kadar zor bilirim..
Doğudayız büroda kalır inşallah..
Akşam evde olması harika bişeymiş
Baze gece olaya giderlerdi de sabahı zor ederdim..
Allah tez vakitte hayırlı bir yere ulaştursun kocanı

Atomcum,3 gündür gündüz uykumuz varsı azcık oda kalmadı..birde sabah 8 de başlayan ve uyu uyan uyu uyan uyu uyan beni mahveden ıkınma merasimleri..
İnan şuan sersem gibiyim anca uyuttuk ..kıpır kıpır..

Uyucam şimdi..hiç keyfimde yok..ayaklarım tabanlarım zonkluyor...birde çenem galiba dişlerimi sıktım fark etmeden..sabahtan beride uuyumayınca insan bişimi varda uyumuhor diyor geriliyorum..
Allah sabır versin hepimize..

Dört beş saat deliksiz mi uyuyor maşallah?

Geçen hafta kuzenim geldi. Çocuğu 11 aylık, hala gece üç dört defa kalkıyorlarmış. Tüm hayallerim suya düştü. Sanırım yaşına kadar gündü uykuları azalmakla beraber gece kalkmaları devam edecek.

ben pamukla temizliyorum cnm ama dışarı çıktıımda ıslak mendil kullanıyorum. uni baby almıştım bi kez kullansm kıçı kızarıyo hemen bnm bebişe iyi gelmedi o. o yüzden ancak dışarı çıkıp mecbur kalırsam kullanıyorum

Ilk bir ay pamukla suyla sildik bende, sonra bir iki jhonsons baby kullandim baktim bisey olmuyo tertemiz mis gibi devam ettim, sonra kasindim iste uni baby igrenc bisey, bebegin popo azcik kizarinca pamuk su ve sudokreme devam ettim hemen 1 gunde duzeldi, unibaby ile yuzumu sildim gozlerim yandi resmen tovbe bi daha hic bi urununu almam

Kotu dusunme belki uykuyu seven bi bebek olur seninki... Benim bebegim uyusada benim uyumamam gerekiyo sutten dolayi. Allah hepimizi siniyo iste baska sekillerde... Allah saglik versin...

Amin yavrum ya... Bende bazen dislerimi siktigimi farkediyorum maalesef... Su ikinma isinden fenalik geldi artik catlatacak yakinda gotu korkuyorum ya reflusu var zaten ikinincada kusuyo, azina geliyo uyurken, ben hep tetikte... Offff

amin cnm akşm evdeydi bnmki de ne güzel..doğuda değiliz izmirdeyiz doğusınu yaptı bnmki inş siz de sağ salim dönersinizz.

aynen bn de almam pahalı bi de hem sanki çok iyi bişiymiş gibi bnmki de pamuklu suyla temizleyince hemen düzeliyo

dün misafirim vardı bgn misafirim vardı akşam. bnm velet hala uyanık etrafa bakıyo yer yer ıkınıyo yüzünü ekşitip zırlıyo. kolum koptu beşik salladım bi saat tam uyudu derken uyandı uyumuyo uykusu da var çok ama gözler fal taşı gbi açık. babası işe gtçk sbh diye uyuyo yoruldum çokk üff

Uyudu mu şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…