- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.661
Memnun kalmana sevindim. Biz yine primaya döndük. Sıkıntımız yok.@renklisemsiye and S Sinefne
sonuç:başarılı..
5 kez yoğun ve yoğun olmayan cıvıksı kakalar yapıldı..ve sonuç temiz..emiş gücü süper..bacaklar mis mis hiç sıkma yok..kızarıklık yok...bele kadar çektim arka tarafıbir güzel bağladım..bundan sonra huggies alıcam..primanın ağ ağ kısmı parçalanıyor be yazıcm oğlum ağliği
üff bnmki de bebek doğdu bürodan daha zor saati olmayan göreve geçti istemeyerekhe ya...bebek doğdu sonunda büroya geçti...
Düzenimiz oturdu be
Bizde mart 1 de olalım diyozyarın aşı olucaz.
çok endişeliyim. aşı olurken kıyamet kopuyor
3 taneymiş hemde
İnşallah yaa..nr kadar zor bilirim..üff bnmki de bebek doğdu bürodan daha zor saati olmayan göreve geçti istemeyerekmemnun değiliz inş değişir
Atomcum,3 gündür gündüz uykumuz varsı azcık oda kalmadı..birde sabah 8 de başlayan ve uyu uyan uyu uyan uyu uyan beni mahveden ıkınma merasimleri..Iyi geceler kizlargene banyo yapmadan uyumadi benim cadi. 12de uyudu, belki 4-5 gibi uyanir yada yine 7de falan ikinarak uyanir... Gunduzse hic uyku yok. Sut-gaz-ikinma-kusma dongusu. Gece 11-12ye kadar. 2 aylik olduk bugun. Artik ne kadar uyumalari lazim duzeni nasil olur? Bilen varmi? Zaten uyutmak gunden gune zorlasiyor artik...
Dört beş saat deliksiz mi uyuyor maşallah?Iyi geceler kizlargene banyo yapmadan uyumadi benim cadi. 12de uyudu, belki 4-5 gibi uyanir yada yine 7de falan ikinarak uyanir... Gunduzse hic uyku yok. Sut-gaz-ikinma-kusma dongusu. Gece 11-12ye kadar. 2 aylik olduk bugun. Artik ne kadar uyumalari lazim duzeni nasil olur? Bilen varmi? Zaten uyutmak gunden gune zorlasiyor artik...
Geçen hafta kuzenim geldi. Çocuğu 11 aylık, hala gece üç dört defa kalkıyorlarmış. Tüm hayallerim suya düştü. Sanırım yaşına kadar gündü uykuları azalmakla beraber gece kalkmaları devam edecek.Iyi geceler kizlargene banyo yapmadan uyumadi benim cadi. 12de uyudu, belki 4-5 gibi uyanir yada yine 7de falan ikinarak uyanir... Gunduzse hic uyku yok. Sut-gaz-ikinma-kusma dongusu. Gece 11-12ye kadar. 2 aylik olduk bugun. Artik ne kadar uyumalari lazim duzeni nasil olur? Bilen varmi? Zaten uyutmak gunden gune zorlasiyor artik...
ben pamukla temizliyorum cnm ama dışarı çıktıımda ıslak mendil kullanıyorum. uni baby almıştım bi kez kullansm kıçı kızarıyo hemen bnm bebişe iyi gelmedi o. o yüzden ancak dışarı çıkıp mecbur kalırsam kullanıyorumBebegin gotu bir iki yeri azcik kizarmis, acaba aktif bebek 3 mu yapti? Ama geceli baya oldu bu 3. Paketti yapsa bastan yapardi. Islak mendil jhonsons baby kullaniyodum sirf paketten cikarirken 2-3 tane geliyo diye gittim uni baby almistim, dun ve bugundur kullaniyodumkiiii, kizariklik gordum, acaba islak mendildenmidir? Kafamda deli sorular
6-7 saate kadar bile cikiyo bazi gunler masallahDört beş saat deliksiz mi uyuyor maşallah?
Ilk bir ay pamukla suyla sildik bende, sonra bir iki jhonsons baby kullandim baktim bisey olmuyo tertemiz mis gibi devam ettim, sonra kasindim iste uni baby igrenc bisey, bebegin popo azcik kizarinca pamuk su ve sudokreme devam ettim hemen 1 gunde duzeldi, unibaby ile yuzumu sildim gozlerim yandi resmen tovbe bi daha hic bi urununu almamben pamukla temizliyorum cnm ama dışarı çıktıımda ıslak mendil kullanıyorum. uni baby almıştım bi kez kullansm kıçı kızarıyo hemen bnm bebişe iyi gelmedi o. o yüzden ancak dışarı çıkıp mecbur kalırsam kullanıyorum
Kotu dusunme belki uykuyu seven bi bebek olur seninki... Benim bebegim uyusada benim uyumamam gerekiyo sutten dolayi. Allah hepimizi siniyo iste baska sekillerde... Allah saglik versin...Geçen hafta kuzenim geldi. Çocuğu 11 aylık, hala gece üç dört defa kalkıyorlarmış. Tüm hayallerim suya düştü. Sanırım yaşına kadar gündü uykuları azalmakla beraber gece kalkmaları devam edecek.
Bizde olcaz hiç gidesim yok canı aciyacakyarın aşı olucaz.
çok endişeliyim. aşı olurken kıyamet kopuyor
3 taneymiş hemde
Amin yavrum ya... Bende bazen dislerimi siktigimi farkediyorum maalesef... Su ikinma isinden fenalik geldi artik catlatacak yakinda gotu korkuyorum yaAtomcum,3 gündür gündüz uykumuz varsı azcık oda kalmadı..birde sabah 8 de başlayan ve uyu uyan uyu uyan uyu uyan beni mahveden ıkınma merasimleri..
İnan şuan sersem gibiyim anca uyuttuk ..kıpır kıpır..
Uyucam şimdi..hiç keyfimde yok..ayaklarım tabanlarım zonkluyor...birde çenem galiba dişlerimi sıktım fark etmeden..sabahtan beride uuyumayınca insan bişimi varda uyumuhor diyor geriliyorum..
Allah sabır versin hepimize..
amin cnm akşm evdeydi bnmki de ne güzel..doğuda değiliz izmirdeyiz doğusınu yaptı bnmki inş siz de sağ salim dönersinizz.İnşallah yaa..nr kadar zor bilirim..
Doğudayız büroda kalır inşallah..
Akşam evde olması harika bişeymiş
Baze gece olaya giderlerdi de sabahı zor ederdim..
Allah tez vakitte hayırlı bir yere ulaştursun kocanı
aynen bn de almam pahalı bi de hem sanki çok iyi bişiymiş gibi bnmki de pamuklu suyla temizleyince hemen düzeliyoIlk bir ay pamukla suyla sildik bende, sonra bir iki jhonsons baby kullandim baktim bisey olmuyo tertemiz mis gibi devam ettim, sonra kasindim iste uni baby igrenc bisey, bebegin popo azcik kizarinca pamuk su ve sudokreme devam ettim hemen 1 gunde duzeldi, unibaby ile yuzumu sildim gozlerim yandi resmen tovbe bi daha hic bi urununu almam
Uyudu mu şimdi?dün misafirim vardı bgn misafirim vardı akşam. bnm velet hala uyanık etrafa bakıyo yer yer ıkınıyo yüzünü ekşitip zırlıyo. kolum koptu beşik salladım bi saat tam uyudu derken uyandı uyumuyo uykusu da var çok ama gözler fal taşı gbi açık. babası işe gtçk sbh diye uyuyo yoruldum çokk üff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?