2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün anlaşmış bebisler heralde bizmkide uyumuyo bi emzrmekten bi hal oldm emerken uyuyo uykusunu aliyo heralde

Bugün anlaşmış bebisler heralde bizmkide uyumuyo bi emzrmekten bi hal oldm emerken uyuyo uykusunu aliyo heralde
kuş gbi uyuyolar bende muhabbet kuşu da var bazen dalga geçiuorum o bzm bebişten fazla uyuyo diyeöyle ama kuş kafayı arkaya bi gömüyo benim baya uyuyo kızımsa beş dk da uyanıyo.kolum çok ağrıdıu sallamaktan beşiği

çok sık orkid değiştrdim lohusalıkta ama yine de enfeksiyon kapmış sanırım iç kısımda bi yanma kaşıntı var akıntım var yarın dr a gitçem bklm inş emzirme döneminde kullanabileceğim bi ilaç vardır geçmesi için. aynı durumu yaşayan var mı ?

Bende ayağıma aldm salliyorm artk daha ağzı açık meme istyo kusmus yatagina yine daha emcem diye ugrasyo boncuk boncuk açık gozleri böyle bakınca da yiyesim geliyo sipayi

Bende ayağıma aldm salliyorm artk daha ağzı açık meme istyo kusmus yatagina yine daha emcem diye ugrasyo boncuk boncuk açık gozleri böyle bakınca da yiyesim geliyo sipayi
bnmki gözleri kapadı bakalım tam yatağa girerim uyanır bnce verme meme ya gazı çoğalıyo tekrar tekrar aynı şeyler..sen iyice karnı doyduğunu anladıktan sonra verme meme bn her ağladığında vermiyom acıkması iki saati buluyo o zmn veriyorm. emziği ağladığı zmn zorlıyom vermye emziği alınca uykuya dalıveriyo beş dk da. ama elimle tutuyorum emziği yoksa habire atıyo düşüyo

Gundz oyalyrm bi sekilde ama gece malesef veryrm hemen bnmki uyudu uyandı geri bu gece uyku yok bana

Annişler,bu uyumaya direnme büyüme atağı galiba...netten yazılar okıdumda...sanırım bu..çünkü hızlı büyüme var..
Off o emzik ,vermesem zor amaa düşüyor düşüyor ,almayacak galiba..tutup sallamkta pek zor hani..
Yaa bilmem nasıl bir sisteminiz var ama e bebekten hamak aldık...içinde sallanıyor o yormuyor pek uyumuyor ama salla bi kere 2 dk sallansın..tabi içinde bağırıp çağırınca kucağa alıp duruyoruz..malum gaz işte..bitmek bilmedi..karnından sesler geliyor..
Ne dicektim ha işte şu hamak işine bakın isterseniz..bana 3 ayda geçecek gibi gelmedi..tavsiye üzerine aldık çünkü bir ara öarşafta sallıyorduk
Anca duruyordu içinde bi 5 dk ağlıyordu ..of of
En azından derdini bilitoruz ...

Gunaydin pembis evet katiliyorum bunlar buyume atagi yuzunden oluyor bence,benim durumuma da doktor boyle dedi,yani turkcesini bilmiodum sen yazdin ogrenmis oldum kasit buyume atagiymos meger dilimzde.huysuzluk emme istegi uyku azligi vs vs..bnmki dun aksam 2saat araliksiz gaz sancisi cekti cok agladi ztn tam uyuyamiyorfu sabahindan beri,bu gece 4saat uyudu uyandirdm,suban 3saati bulacak digeruykusu ve hala uyuyor cok yorulmus kuzum. Acile gittgmz gun de gece uykusu yaklasik 5-6saate varcakti uyandirmasaydim..karindan gelen sesler gaz geliiio sesleri ins cok yorulmadan atlatirlar bu ataklari,ama saglikli olmanin belirtileri imis tabi ates vs yoksa..Allah guc versin hepimizee..

günaydın, gitmeden önce arayayım dedim aşılardan biri 1 hafta sonra gelecekmiş. sevindim açıkçası
2 tanesı yapıldı. bacaktan .
ilkinde pek ağlamadı ama 2. aşıda çok fena agladı, gözlerinden yaş geldi.
. hemşire yakar bu dedi zaten, sanki kadını duydu.acı acı agladı yerım onu yaa.
şimdi uyuyor. aşı olduktan sonra benım minnoş uyuyor
maşallah dıyeyım bari.
acısını unutmak için uyuyor herhal

bacaklarını hareket ettırmemesı lazım aşı için
bu da bize göre imkansız. benımkı kıpır kıpır, tartıda bile zor durdu. kafasını çarptı sağa sola

o ağzı yirim ben ...
O burnu ısırırım ...
Kız bende aralık analarında duydum biri büyüme atağı demiş..vış bu ne dedim..neten okudum..yani durumun bu olduğunu anladım..ondan günleri günlerini tutmuyor

bacaklarını hareket ettırmemesı lazım aşı için
bu da bize göre imkansız. benımkı kıpır kıpır, tartıda bile zor durdu. kafasını çarptı sağa sola
geçmiş olsunnnn sörrrr...aman inşallah uyurda geçer giderr...
Of ya ağlayacaklar
Ben zaten tutmuyorum bacağı eşime diyom ben tutamam..süt götürcem biberonda ağlarsa hemen verim..
Kıyamıyorum ay iyi bari kol için dinlenir çocuk..aman be 3 tane ne bu böyle ya
Sör oyun halısı sipariş ettik bide çıngırak..seninki seviyor mu ? Bebekler cok seviyorlarmış..akşamları oynasada bizde accık çay içebilsek
Ben pek konuşuyorum ona ,konuşmayınca cırlıyo
Üle bi yerde yanlış tutum sergilersek

Amin yavrum ya... Bende bazen dislerimi siktigimi farkediyorum maalesef... Su ikinma isinden fenalik geldi artik catlatacak yakinda gotu korkuyorum ya reflusu var zaten ikinincada kusuyo, azina geliyo uyurken, ben hep tetikte... Offff
Reflu benim bebisdede var canim, yatirinca oksurerek uyaniyor yavrum ,odum patliyor. Senin kide oksuruyormu?
Doktor bana su tavsiyelerde bulundu, daha iyi oldu gibi sende dene istersen, kusmasi azaldi biraz.
Az ama sık besleme, 1,5 saatte bir tek meme veriyom ben
Emzirmeye baslamadan once 5 dk gaz cikarma
Emzirme arasinda gaz cikarma
Enzirdikten sonra gaz cikarip 20 dk dikey pozisyonda bekletme
Biraz zor oluyor ama ise yariyor, bazen cok tatli uyuyor diye kiyamiyorum, yatiriyom, butun yedigini cikariyor.
Bunlar ise yaramaz ve kilo alimi azalirsa ilac baslariz dedi doktor.
3. Aydan sonra mide kapakcigi calismaya basliyormus ve reflu azaliyirmus, insallah gecer bizimkide.

sağ ol, darısı size.
bende süt götürmeyı düşündüm ama kokumu alırsa daha cabuk sakibleşir dıye 5 dk emzırdım ayaküstü .
oyun halısını sevmedi sanki benımkı. çıngırak ılgısını cekıyor.
bakalım belkı 1 ay sonra sever

Ayyy her evde ayni senaryalor donuyor demek ki :) benim kide oyle kusuyor agzi acik araniyor, oglum yedin ictin cikardin daha ne istiyin diyom, gozler portlek bakiyor :) az uyusan diyorum nerdeeee. Bebek dedigin bol bol uyur bilirdim ben, yeni nesilinnkodu bozulmus galiba, gozler hep faltasi. Anne karni muzikleri aciyom evdeki herkes uyuyor bebis gene ayakta. Nasil dayaniyor anlamisda degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…