2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bliss ahsap hamak mi cnm, bende aldim ondan ama yatmiyor bizimki, bide cok gomuk kaliyor icinde sen ne koyuyorsun icine, reflu yatagini koyup ustune yatirdim bu seferde cok havada kaldi, sallanmayi sevmiyor bizimki galiba, kusuyir zaten bide fazla hareket ettirince. Bizimkinin en sevdigi uyuma pozisyonu omuzda misildamak :)

Kızlar hepimiz ayniyiz uykusuz geceler bu brbeklet hic yorulmuyor mu ya saatlerce uykusuz duruyorlar benim ki göğsünde omzunda uyuyor koyuyorum uyanıyor hic uyanacak gibi hali de yok ama gözler dalgası gibi acik gecen doktora gittik o da bu bebis canavar gibi dedi pasama kızlar bir de benim bebek çok hareketli el ayak hic durmuyor coraplarini çıkarıyor eldiveni hic sevmiyor ama yuzunu ciziyor diye giydiriyorum yarin da 1 aylık aşımız var korkuyorum simdiden dayanamıyorum ben de ağlarım onunla 40 cikinca uyku düzene girer diyorlar ama sizin yazdiklqriniza gore ayni değişen birşey yok her şeye rağmen çok tatlılar içime alasım geliyor

Geçmiş olsun .yakar dediği aşıya dikkat et uyandığında bacağını kontrol et bazen beze şeklinde yapıldığı yerde topluyor aşı

Oyun halısı için henüz küçük değiller mi

Oksuruyo canim, hele burnu tikaliysa tikaniyo iyice, kusamadigi zaman cok kotu oluyo, zaten benim bebito sik acikiyo, 1,5 saatte bir. Ama ben 2 saati buldurmaya calisiyorum cunku cok emiyo yada biberonla veriyosam az versem doymayip tekrar istiyo vermezsen kiyamet kopuyo. 2 saatte bir ya tek meme yada 90-100 cc vermeye calisiyorum. 15-20 dk dik tutmaya calisiyorum gazini cikardiktan sonra, bazen ise yariyo bazen bi isr yaramiyo, yaramadigi gunler gunde 2 kere sabah aksam, bebelacin bi urununu kullaniyorum, doktor recete etmisti. sagdigim sute katiyorum keciboynuzu lifi iceriyomus sutun kivamini koyulastiriyo, midede kalinca kusma azaliyo gercekten. Bir- iki gun bunu her ogunde kullanmistim cocuk un helvasi gibi kaka yapinca sabah aksam 1 kere yarim olcek seklinde veriyorum oda rahat uyumasi icin. Kismen daha rahat uyuyo.. O 3. Ayin sonunu ben iple cekiyorum inan!

Gecmis olsun.. Bizede 10marta randevu vermislerdi bende cok korkuyorum. Atesini kontrol etmeyi ihmal etme... Gerci sen ihmal etmezsin

Aynen ya sabah nasl uykusu var gözleri kizarms yine de uyumadi zar zor uyuttm

Limonluzencefil en son 1 ay once gitmistik tabi doktora, kilo alimi cok iyi diye onemsemedi bu reflu isini, cok rahatsiz olursaniz boyle bi urun var demisti recete etti, bastan almadim bende sonra bi gun cildirip dayanamadim gittim aldim. Fena degil ama... Bariz fark ediyo kusmasi. Doktorlar bebeklerin gelisimlerimi iyi gorunce onemsemiyolar zatende, ust bas degistirmekten, ogurmekten oksurmekten uyuyamiyo cocuk

hadi ya..sevene kadar bekleriz...
Ne bilim memeyi tutupta süt gelene kadar ortalık yıkılır mı ki...üfff yaaa aman ya

İçine yatağının etrafına çarpmasın diye bişi konuyor ya her yaanınaa ne deniyodu işte...onları alta doldurdum,yükselttim..kafa kısmına bir fazlalık koydum reflü yastığı gibi yani..boynu eğik olmasın diye..evet ondan aldık..

Benim fazla sutumde yok zaten sen gibi :) kusunca ustune basina ayri, bebege ayri, sutumun ziyan olduguna ayri uzuluyorum.
O urunden bende deneyeyim olmazsa, ben sagmiyorum sutumu anca bebise yetiyor zati.
Kilo alimi konusunda dr begenmedi, her ogunden sonra 30 cc mama dedi. Baska bi dr da gayet iyi dedi. 3300 dogdu, 3090 a dustu, 1ay sonrada 3950 idi. Toplamda 860 gr almis bi ayda, bana da iyi gibi geldi. Mama vermeyip 15 gun sonraki kilo kontrolunu beklicem.
Gunde 3 kez kiyafet kesin degisiyoz, yetmiyor diye bi suru yeni kiyafet aldik
Bebisin kiyafetleri yikama utulemeye yetisilmiyor
Insaļlah tez zamanda kurtuluruz reflu illetinden

Bez konusu kişiden kişiye, beklentiye bağlı değişiyor. Bende prima huggies ve molfix kullandım. En son molfixde karar kıldım. Hem zaten en fazla 3 saatte bir degistiriyorum. Uzun süre kalmıyor yani. Fiyatida diğerlerine göre daha uygun. 3 numaraya geçtik. A101 de fiyati piyasaya göre baya uygun.38 lik paket 15 lira.

Dogdugundan beri ilk defa dort bucuk saatir uyuyor. Onda yattik hala uyuyir ve ben ilk defa yüz ustu yatirip yanına yattım. Gunduzleri yatirirdim ama yanina otururdum bu sefer ben de uyumusum.
Yüzüstu cok rahat uyudu tosuuun:)

Bencede kilo alimi gayet iyi, iyi yapmissin mama vermemekle gerek yok cunku su durumda. 3 kezmi ben en az 13 kes ust degistiriyorum bi gunde utuler yalan oldu zaten epeydir bende yarin veya oteki gun goturucem bakalim not aliyorum sorcaklarimi hep unutmamak icin Bebelac thickener urun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…