2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy aşı korkuyorum bizim aşıya da az kaldı. inş sıkıntısız geçer. bnmki de gündüz uyumuyo beş dk uyuyo uyanıyo bi saatçik olsun uyusa razıyım
Biz aşıyı oldk bide hastaneye gittik sarılık var gbi gostern dediler kan aldılar yavrum nasl agladi kilo alimi az dedi ama sutumde çok niye az almski

Geçmiş olsun kuzuya.

Sörr hangi sehirdesin canım sen?

kızlar, minnoşa bakmaktan hemşirenin ne dedıgını duymadım. agrı kesici veren var mı?
hangisi?
baya huysuzlandı memeyı almadı ilk defa..
beşiğine yatırdım bıberonla verdım. neyseki dolapta her zaman 1-2 öğünlük sütümüz olur.

Dogdugundan beri ilk defa dort bucuk saatir uyuyor. Onda yattik hala uyuyir ve ben ilk defa yüz ustu yatirip yanına yattım. Gunduzleri yatirirdim ama yanina otururdum bu sefer ben de uyumusum.
Yüzüstu cok rahat uyudu tosuuun:)
yüzüstü yatırıyorsan uyumaman gerek
allah korusun agzını gömer kalır öyle... çok dikkatli ol

Sagol canim, sutumu sagmayi basarabilirsem bende bi denerim. Senin ust degisimi bayagi cokmus, pek cok hayiflanmayayim o zmn :) iyi kiyafet yetisiyor minnosa, dolabi kalabalik olsa gerek
Aslinda yetismiyor, kusmuk yakalamaya calisiyorum elimde mendille 2 gunde bir makine acmak zorunda kaliyorum bu yuzden. altlar tertemiz cekmecelerde yatiyor zaten

Calpol mor şurup veriliyo 1 cay kasigi.

Uyumadigi zamanlarda hep agliyo benim kiz durmadan agliyoruz niye boyle of hele 5ten 9a kadar her gun durmadan agliyo feryat figan durduramiyorum kesinlikle. Nezaman gecicek bu zamanlar cok zor gercekten

Aslinda yetismiyor, kusmuk yakalamaya calisiyorum elimde mendille 2 gunde bir makine acmak zorunda kaliyorum bu yuzden. altlar tertemiz cekmecelerde yatiyor zaten
Yakala yakala
Bizimki hört dip kusunca kulağınıda temizliyoruz oraya da kaçiğğ
Sinnir oluyorum sinnniiirrrr üst değişmekten üşütücek die
Havalar ısınsınsa a101 e gitsek gelsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…