- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #75.741
A101 deyince aklima artik sen geliyon pembitoYakala yakala
Bizimki hört dip kusunca kulağınıda temizliyoruz oraya da kaçiğğ
Sinnir oluyorum sinnniiirrrr üst değişmekten üşütücek die
Havalar ısınsınsa a101 e gitsek gelsek
Benim oğluma ne kadar benzyo senin minnakAyni seyi yaptim gecenlerde, sasirdm,tuzlu bise gbi dusunurdum hep
Canim profildeki resim senin oglus mu ne tatli gulmus oyle masallahAyni seyi yaptim gecenlerde, sasirdm,tuzlu bise gbi dusunurdum hep
A101 deyince aklima artik sen geliyon pembito
He ya... Bi sephoraya girerdim 500 ₺ 1000 ₺şartlar şekerim..
İkea ,mudo yalan oldu be
Senin stoklardan ne yapacagin belli oldu...☺☺☺Ana sutunden yogurt yapiliyomus bee. 6 ay ek gidalarinda kullaniyolarmis. Duyunca soka girdim
Ama buzluk suresi 3ay.Senin stoklardan ne yapacagin belli oldu...☺☺☺
Peynir yapanı duymuştum benAna sutunden yogurt yapiliyomus bee. 6 ay ek gidalarinda kullaniyolarmis. Duyunca soka girdim
Canim profildeki resim senin oglus mu ne tatli gulmus oyle masallah
kilosu alımı bence iyi. ne kadar alcakmıs ayda 2 kilo mu?Benim fazla sutumde yok zaten sen gibi :) kusunca ustune basina ayri, bebege ayri, sutumun ziyan olduguna ayri uzuluyorum.
O urunden bende deneyeyim olmazsa, ben sagmiyorum sutumu anca bebise yetiyor zati.
Kilo alimi konusunda dr begenmedi, her ogunden sonra 30 cc mama dedi. Baska bi dr da gayet iyi dedi. 3300 dogdu, 3090 a dustu, 1ay sonrada 3950 idi. Toplamda 860 gr almis bi ayda, bana da iyi gibi geldi. Mama vermeyip 15 gun sonraki kilo kontrolunu beklicem.
Gunde 3 kez kiyafet kesin degisiyoz, yetmiyor diye bi suru yeni kiyafet aldik
Bebisin kiyafetleri yikama utulemeye yetisilmiyor
Insaļlah tez zamanda kurtuluruz reflu illetinden
bende neremle gülecegımı şaşırdım duyuncaAna sutunden yogurt yapiliyomus bee. 6 ay ek gidalarinda kullaniyolarmis. Duyunca soka girdim
Seninkinin alni Acikmis bizimki dar bunlar hep mi benziyo acabaYerim onu
kilosu alımı bence iyi. ne kadar alcakmıs ayda 2 kilo mu?
doktor da bi garip..mamaya başlatmak için can atıyorlar.
Bu smile bana seni hatirlatiyorbende neremle gülecegımı şaşırdım duyunca
o da güzelBu smile bana seni hatirlatiyor
Benim oglan 13 gunlukken 100 gr almisti sadece 1.ayin sonunda tam 1300 gr aldi. Sadece son sütü almasini saglayarak bu kadar aldi. Banada mama ver dwmisti vermedim ama simdi 1 ay önden gidiyor gelisimiLimonluzencefil Bencede çok iyi almis benimki bi ayda 400 gram alms mama takviyesi felan demedi ama napcam bilmyrm sutum de çok sagiyorm fazlasını ama yaramiyo mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?