2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kilosu alımı bence iyi. ne kadar alcakmıs ayda 2 kilo mu?
doktor da bi garip..mamaya başlatmak için can atıyorlar.

Kızlar yarin aşımız var 1 aylık şimdiden stres oldum inşallah ateş yapmaz evde olmaktan çok sikildim bugün bebis gündüz uyudu ev isini yaptım utu çamaşır bor de kendime ödül kek yaptım bir de kızlar ben hamileyken bu kadar çok tatlı yemiyordum simdi emzirdikce mutfağa koşuyorum sizde de mi ayni bu gidişle normal doğum yaptım 12 kilo gitti ama hala var kilo da veremeyecem hala hamile pantolonu giyiyorum diğer kıyafetlere cesaret edemedim göbek kaldı çatlaklar öyle bebekler dışında bir soru soracam bembeyaz halima cay döküldü ne yaptiysam çıkmıyor ne yapabilirim

Limonluzencefil Bencede çok iyi almis benimki bi ayda 400 gram alms mama takviyesi felan demedi ama napcam bilmyrm sutum de çok sagiyorm fazlasını ama yaramiyo mu acaba
Benim oglan 13 gunlukken 100 gr almisti sadece 1.ayin sonunda tam 1300 gr aldi. Sadece son sütü almasini saglayarak bu kadar aldi. Banada mama ver dwmisti vermedim ama simdi 1 ay önden gidiyor gelisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…